Şimdi Ara

RTX 4090 vs RTX 3090 Ti karşılaştırması: Nvidia'nın tek rakibi kendisi! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
4.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • artemisbd kullanıcısına yanıt

    türkiyede ne kadar enflasyon olursa olsun ben yine de 10 bin bile duysam araba alirim diyorum o paraya hala bu yüzden yazik günah milletin 5000 tl aldigi yerde 60 bine sistem toplamak. Geri gelelim su anki bu problem teorik olarak türkiyede var. Ben almanyada yasiyorum ciktigi zaman 4080 falan almayi dusunuyorum ve bunun icin de aylarca ac falan kalmayacagim ( ogrenciyim asgariden de az kazaniyorum ) ama türkiyedeki birisinin 1 yil boyunca yemeyip icmeyip ev kirasi bile ödemeden taksiz ödemesi gerekiyor ayni sistemi dizmek icin.


    Özetle fiyatlar artti ama millet hala rahatlikla alabilir stok oldugu taktirde. son 1 yil arkadaslar 60 100 bine pc almak istemiyorsaniz herkesin görevi belli

  • Güç, birim zamanda yapılan iş veya harcanan enerji demektir. TGP, total graphics power anlamına geldiğinden güç terimi kullanmanız doğru ama o da çekilmez. İlla bir şey geliyor diyeceksek elektrik akımı daha doğru bir kullanım olur. Fizik terimleri günlük kullanımda sıklıkla yanlış kullanılır ve bence çok sorun değil. Malum zor bir disiplin.

  • Çıksa da alsam... Sırf ekran kartı için birikmiş param var. Arkadaşım az daha bekle 4000 serisi gelsin dedi. Harbiden beklediğime değecek sanırım.

  • Ona bakılırsa sizin de virgül kullanımı konusunda ders almanız gerekiyor. :) Başkalarının hatasını boş ver. Herkes kendinden sorumludur. Neyse zaten misafir olarak yorum yaptım. Daha buralara bakmam. Tartışmak için zamanım yok. ;)

  • Fiyatı piyasa belirler.

    Dlss 3 olan 4000 serisi kart ile dlss 2.0 kartı yayınladıklarına göre bu 4000 serisi ölü doğdu.
    3000 başarılı bir seriydi vram boyutu dışında. Ama minera çalıştılar alamadı millet.

    4000 ölü doğdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3090Ti'den bile 1.5 kat yüksek FPS veren bir kart. Şu anda AMD tarafında rakibi yok zaten.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.