Şimdi Ara

RTX 4070 DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fiyatlar yükselmeden sistem toplayayım dedim ancak sorunla başladık. Hevesle kurduğum sistemi topladıktan sonra oyunlarda dying light, Battlefield 1 vb oyunlarda bu hatayı alıyorum. Bu hatayı veriyor ve oyun kapanıyor. Çok can sıkıyor. Bu sorunu nasıl giderebilirim?

Sistemim;

Ryzen 5 7600,

Kingston 2*16 GB DDR5 6000Mhz Ram,

Inno3D RTX 4070,

Asus PRIME B650M-A II anakart.

Sistemimde her driver güncel, windows 11 güncel, hepsi orjinal ve lisanslı (oyun ve işletim sistemi).

Ekran kartı ısınması yok, max 50-55 derece. Bazen açtığım anca crash veriyor.

• resizable bar açık/kapalı dene.

• shruikan kullanıcısına yanıt

Teşekkürler cevap için, ancak herhangi bir değişiklik olmadı. Hatta yeni nvidia driverı çıktı onu da denedim aynı. Sonra windows 11 de sıkıntı vardır diye windows 10'a döndüm, windows gamebar overlay uygulamasını devre dışı bıraktım sonuç yine aynı.

• cevabı bende saklı

3DMark Basic Edition

3DMark benchmark for Windows, Android and iOS (ul.com)

basic programını ındırıp kurunuz.

bazı gereklı dx modullerı sızın pc nızde yuklu degıl yada guncel degıl:

bu programı kurar sıenız onlar yerıne gelıcek. ve oyunlarda o hatayı artık almıyacaksınız.

nvidia surucusu olarak ta

531,79 temiz kurulum yaparak kurunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 16 Haziran 2023; 16:36:51 >
  • SaLVaToRe_V kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler cevabınız için akşam hemen deneyeceğim. O kadar oyun aldım hiçbirini sağlıklı bir şekilde oynayamaz oldum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mr.Qwerty kullanıcısına yanıt

Önemli değil. cözüme kavulşacaksınız eminim.

• SaLVaToRe_V kullanıcısına yanıt

Hocam sorun bundan değilmiş. Sorun anakart-ram lerde ki EXPO dan kaynaklıymış. Kapatıp stok hızda çalıştırınca ramleri herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Şimdi Asus'a destek maili attım. Keşke Asus almasaydım. Nasıl olsa eksta overclock yapmayacağım, sıkıntı yaşamam dedim hata etmişim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Swapfile.sys hatası
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.