Şimdi Ara

RTX 3070 GIGABYTE GAMING OC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 RTX 3070 GIGABYTE GAMING OC

Elimde 2021 Mart faturalı RTX 3070 var. Gigabyte marka V1 model. Normalde 2 yıl garanti olur ama 1 sene ek garantisi var kayıtlı; o yüzden 8 mart 2024 e kadar garantili.

Benden önce bir arkadaşım kullandı ve mining yapmadı. Sadece oyun için kullanıldı.

Şuan bende arada oyun oynuyorum; aslında pek oynamıyorum. Kart oyunlarda 80 dereceyi görüyordu. Garantisine yollayıp termal macun yenilettim. Şuan stres testleri ve oyunlarda en fazla 66 dereceyi gördü.

Kullanmadığımdan satmak istiyorum. İzmir içi elden tercihim. Gelip istediğiniz testi yapabilirsiniz. Şehir dışına önce ödeme sonra kargo.

FİYAT SONDUR, PAZARLIK MESAJLARINA CEVAP VERİLMEYECEKTİR. ÜRÜN SATILMAZSA BURADAN DÜŞERİM FİYATI ZATEN !

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 7000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 8 Mart 2024 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• 3070 için güzel fiyat hayırlı satışlar. Ufak bir tavsiyem furmark testini 1 dk değilde en az bir 5 dakika yapın satış için daha faydalı olur. Isının kaçlarda dolaştığı açısından.

5 dakika sonunda da 66 - 70 arası ise çok iyi. Bir iki derece fazla çıksada o kadardan bir şey olmaz zaten.

• Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim. furmark ı uzun tutmak istedim ama yeni versiyonda uzun tutmuyor. yapamayıncada uğraşmadım. alacak kişi uzun tutar dedim :)

• satıldı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gigabyte Vision rtx 3070
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.