Şimdi Ara

RTX 3060 TI ZOTAC TWIN EDGE OC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 RTX 3060 TI ZOTAC TWIN EDGE OC

Herkese iyi alışverişler.

* RTX 4070 ekran kartına geçtiğim için eski kartımı satışa çıkarmış bulunuyorum.

* Ekran kartı 01 Kasım 2022 tarihinde Forumdonanım üzerinden REDSTONE beyden sıfır kutu olarak alınmış olup ilk kullanıcı benim (Referanslar üzerinden veyahut kendisinin ilanından kontrol edebilirsiniz.). Kartın satın alım noktası Amazon Türkiye (Gönderim Amazon Germany)'dir. Garantisi 22 Mart 2024 tarihinde bitecektir.

* Ekran kartı oyun maksatlı kullanılmıştır. Herhangi bir kripto işleri veyahut rendering için kullanılmamıştır.

* 5 buçuk aylık kullanımım boyunca Coil Whine duymadım. Fanlar balanslı, oyun içi sıcaklık değerleri tatmin ediciydi.

* Kocaeli Gölcük/İzmit elden teslim alabilirsiniz.

* Kargo alıcıya aittir.

* Takas ve pazarlık yoktur. Tertemiz bir kart olması dayanak noktamdır.

* Şimdiden alıcısına hayırlı olması dileklerimle.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 6500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 22 Mart 2024 Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 30 serisinde miningsiz ikinci el kart bulmak, insanlara güvenmek bu devirde çok zor. Bu konuda kafam rahat olsun diyorsanız güvenle alışveriş yapabilirsiniz. RTX 3060 TI ZOTAC TWIN EDGE OC 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizci_Bey -- 19 Nisan 2023; 19:6:56 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.