Şimdi Ara

Rtükün kurulmasına neden olan program +20 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
242
Cevap
115
Favori
17.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gokalp.

Rtük ün kurulmasına neden olan bölüm 3 gün sonra Rtük kuruldu

48:56 açın bakın zamanında ne programlar vardı.Bu şerefsizler morga girip şehitleri çekecek kadar düşmüşlerdi.Sadece bu tarz programlarda değil aczimendi midir ne moktur öyle bir tarikatta vardı zamanında onunda propagandasını çok yaptı tvler.

Hocam bu nasıl bir rezilliktir o zamanlar bunları izleyen çocukların ruh hallerini düşünemiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hatırlıyorum ben de bunu. Çocukken izlerdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Lost To Apathy

yorumları okudum korktum bide izlesem evden çıkamam herhalde

Bir bölümden bir şey olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir korku filmi bu programın yanına bile yaklaşamaz. Katiller işledikleri cinayeti o kadar soğuk kanlılıkla anlatıyor ki aklınız durur. Adamı 10 parçaya bölen mi dersin ,kocasının kafasını kesip köy meydanına fırlatan mı dersin, parçaladığı çocuğun cesedini doğrayıp etlerini pişirip lokanta da müşterilerine servis eden mi dersin, çivici katili mi dersin ne ararsan var. Türkiye gerçekten zor bir dönemden geçmiş. iginçtir ki bu program 252 bölüm sürmüştür. Sonucunda RTÜRK kurulmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara344 -- 12 Şubat 2015; 19:25:01 >

Orijinalden alıntı: albts

ben 90ların çocuğu olduğum için bu programı çok iyi hatılıyorum. psikopat ananem bu programı hiç kaçırmazdı teyzem falanda bakarlardı

bu programın ilk bölümünde bi büyükçekmece cinayeti vardır. bir servis muavininin şoförün karısını ve çocuklarını öldürdüğü vahşet olay. ben o madur adamı araştırdım. adam ailesini kaybettikten sonra tekrar evleniyor ve bir kızı oluyor. bu adamın karısı 2008 yılında kızını öldürüyor.

gelde lanete inanma

Alıntıları Göster
    Türkiye'de seri katil yok diyenler pek bir marifetmiş gibi anlatmayın ama çivici bilinir yani bir de öldürüp kemiklerini yakıp etlerini bir yere atan adam vardı namus cinayeti falan çekiyordu onu bilen varsa alıntılasın

• quote:

ben 90ların çocuğu olduğum için bu programı çok iyi hatılıyorum. psikopat ananem bu programı hiç kaçırmazdı teyzem falanda bakarlardı

bu programın ilk bölümünde bi büyükçekmece cinayeti vardır. bir servis muavininin şoförün karısını ve çocuklarını öldürdüğü vahşet olay. ben o madur adamı araştırdım. adam ailesini kaybettikten sonra tekrar evleniyor ve bir kızı oluyor. bu adamın karısı 2008 yılında kızını öldürüyor.

gelde lanete inanma

Alıntıları Göster
    manyak ulan bunlar.. !'^+%&^(%+&'^+/'%&/'+

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

1993-1998 televizyonda kan donduran o yıllarda çocuk olanların elini ayağını titreten vahşet dolu o program "sıcağı sıcağına" programından bazı kesitler verelim program ülkede o kadar yankı uyandırdı ki rtükün kurulmasına neden oldu ve ilk sansürlü yayınlara geçildi işte o programdan en kan donduran bölümler

UYARI: MİDENİZ KALDIRAMIYORSA İZLEMENİZİ TAVSİYE ETMİYORUM ÖZELLİKLE 20 YAŞ ALTI ARKADAŞLAR İÇİN TRAVMATİK OLABİLİR.Bonus kısmı fazla vahşet içerir.

KONUYU ŞİKAYET EDECEK BİR SEBEP BULUNMAMAKTADIR KONU İNCELENMİŞ VE UYGUN GÖRÜLMÜŞTÜR

ss>>http://i.hizliresim.com/NVnzjY.png

bunlarda bonuslar bunlardan çoğu dışarda hepsi afla çıktı

Alkışlarla Yaşıyorum
    Kuzuların Sessizliği'nden Esinlenen Katil - Sıcağı Sıcağına
    http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/93252/kuzularin-sessizliginden-esinlenen-katil-sicagi-sicagina

Alkışlarla Yaşıyorum
    Sıcağı Sıcağına - Kesik Baş Cinayeti 1994 (+18)
    http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/116658/sicagi-sicagina-kesik-bas-cinayeti-1994-18

Alkışlarla Yaşıyorum
    Annesi Öldürülen Çocukla Cesedin Yanında Ropörtaj Yapmak (+18)
    http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/191789/annesi-oldurulen-cocukla-cesedin-yaninda-roportaj-yapmak-18

Şu paylaşımındaki linkleri bana özelden atar mısın birader :)

• quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_bird

quote:

1993-1998 televizyonda kan donduran o yıllarda çocuk olanların elini ayağını titreten vahşet dolu o program "sıcağı sıcağına" programından bazı kesitler verelim program ülkede o kadar yankı uyandırdı ki rtükün kurulmasına neden oldu ve ilk sansürlü yayınlara geçildi işte o programdan en kan donduran bölümler

UYARI: MİDENİZ KALDIRAMIYORSA İZLEMENİZİ TAVSİYE ETMİYORUM ÖZELLİKLE 20 YAŞ ALTI ARKADAŞLAR İÇİN TRAVMATİK OLABİLİR.Bonus kısmı fazla vahşet içerir.

KONUYU ŞİKAYET EDECEK BİR SEBEP BULUNMAMAKTADIR KONU İNCELENMİŞ VE UYGUN GÖRÜLMÜŞTÜR

ss>>http://i.hizliresim.com/NVnzjY.png

bunlarda bonuslar bunlardan çoğu dışarda hepsi afla çıktı

Alkışlarla Yaşıyorum
    Kuzuların Sessizliği'nden Esinlenen Katil - Sıcağı Sıcağına
    http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/93252/kuzularin-sessizliginden-esinlenen-katil-sicagi-sicagina

Alkışlarla Yaşıyorum
    Sıcağı Sıcağına - Kesik Baş Cinayeti 1994 (+18)
    http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/116658/sicagi-sicagina-kesik-bas-cinayeti-1994-18

Alkışlarla Yaşıyorum
    http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/191789/annesi-oldurulen-cocukla-cesedin-yaninda-roportaj-yapmak-18

Şu paylaşımındaki linkleri bana özelden atar mısın birader :)
    o zamanlar belki ailemiz izliyor diye küçükken yanına gidip psikojisi bozulan çocuklar olabilir ama bugün çok daha kötüleri elimizin altında unutmayalım. dünyanın iyiye gittiği falan yok kötü devir bitmedi hep aynı.

• İlk videodaki sunucu=Vitaliy Klitschko...

İsmi neydi hatırlayan varmı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ahmet_karaca_x

200 mesaj olan konunun 130 takipçisi var

200 mesaj olan konunun 130 takipçisi var

Alıntıları Göster
    Böyle şeyleri çok severim. Bir ara katillerin ve kurban yakınlarının facebook adreslerini falan araştırmıştım , bazılarını bulmuştum da. İnanın şuan ne yaparlar ne ederler acayip merak ediyorum. Özellikle anneleri öldürülen kızlar vardı , cesedin yanında röportaj veriyorlardı o kızlar şuan kim bilir ne yapıyorlar.

Neyse ben araştırmaya başlayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ontheroute66 -- 30 Kasım 2015; 2:52:33 >

• Her haltın altından Show tv çıkıyor. Şimdiki haberleri bile cins

Bir nefesine bile sahip olamadığımız bu dünya için zalime boyunmu eğeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızagan

Böyle şeyleri çok severim. Bir ara katillerin ve kurban yakınlarının facebook adreslerini falan araştırmıştım , bazılarını bulmuştum da. İnanın şuan ne yaparlar ne ederler acayip merak ediyorum. Özellikle anneleri öldürülen kızlar vardı , cesedin yanında röportaj veriyorlardı o kızlar şuan kim bilir ne yapıyorlar.

ekşi sözlük bu kişileri arayan bir ekip var orayı inceleyebilirsin ben bilinen şeyleri yazayım
    ekşi sözlük
    sıcağı sıcağına'dan gerçek kişileri bulmak
    https://eksisozluk.com/sicagi-sicaginadan-gercek-kisileri-bulmak--4905363

Behman Tarhan(kuzuların sessizligine özenen adam): Namus cinayetinden hüküm giydi. 3 yıl önce tahliye olan Behman Tarhan, 80'lerde Bayrampaşa'ya geldi ve 20 yıl kaldı. Şimdi bir tersanede çalışıyor. Kendisiyle bu yıl bir restoranda buluştuk. Spor bir kıyafet giymişti. “Şimdi alnımın teriyle çalışıp kazanıyorum, ama yattığımız yıllara yazık..." dedi.

Adnan Çiçek: Silahlı soygun, cinayet zanlısı olarak 1979'da Bayrampaşa'ya girdi. Yaklaşık 5 yıl önce tahliye oldu. Trafik kazasında öldüğüne dair gazetelerde haberler çıktı. Ancak bir gün Bakırköy'de, Bayrampaşa'da yatıp çıkan biriyle karşılaştım. Adnan Çiçek'in özel bir hastanede yattığını söyledi. Yanına gittim. Fizik tedavi görüyordu. Yarım saat hastanenin terasında konuştuk.

1975’te hapse giren Ünal Ateşoğlu, artık ticaretle uğraşıyor.
    Ünal Ateşoğlu: 1975'te cinayet suçundan Bayrampaşa'ya geldi. O zaman 20 yaşındaydı. Şimdi 50'li yaşlarını sürüyor. 2000'e kadar aralıklarla cezaevine girip çıktığını biliyorum. En son 6 ay önce tahliye olduğunu arkadaşlarından öğrendim. Avrupa yakasında oturuyor ve ticaretle uğraşıyor.

90’larda hapse giren Topkapılı Mehmet (sağ başta), şimdi mağaza işletiyor.
    Topkapılı Mehmet Erişkin: Bayrampaşa'ya 90'lı yıllarda tehdit, gasp, yaralama gibi suçlar nedeniyle geldi. Bir yıl önce Avrupa yakasında oturduğunu ve kendisine yeni hayat kurduğunu öğrendim. Giyim üzerine açtığı mağazayı işletiyor.

Kadir Selvitop: 1970'li yıllarda cinayet suçundan Bayrampaşa'ya geldi. İyi halli bir tutuklu olduğu için bir süre sonra o zamanki savcı Necdet Mengüç'ün postalığını yapmaya başladı. O dönemlerde tutuklulara böyle haklar tanınıyordu. Kendisini bir yıl önce Rami'de buldum.

Bayram ve Cafer: 1980'li yıllarda Iğdır'dan gelen bu iki genç, yapacak iş bulamayınca taksi şoförlüğü öğrenmeye karar verirler. Ancak bunun için gidip bir taksiciyi gasp ederler ve emniyet tarihine İstanbul'da ilk taksi şoförünü gasp eden arkadaşlar olarak geçerler. 10 yıl hüküm giydiler. Bir yıl önce Halkalı'da oturduklarını öğrendim. Cafer tekstille, Bayram da hayvan ticaretiyle uğraşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 30 Kasım 2015; 3:01:48 >

• Güzel şeyler var planlarım için yeni katletme çeşitleri öğrenebilirim

quote:

Orijinalden alıntı: Kızagan

ekşi sözlük bu kişileri arayan bir ekip var orayı inceleyebilirsin ben bilinen şeyleri yazayım
    ekşi sözlük
    sıcağı sıcağına'dan gerçek kişileri bulmak
    https://eksisozluk.com/sicagi-sicaginadan-gercek-kisileri-bulmak--4905363

Behman Tarhan(kuzuların sessizligine özenen adam): Namus cinayetinden hüküm giydi. 3 yıl önce tahliye olan Behman Tarhan, 80'lerde Bayrampaşa'ya geldi ve 20 yıl kaldı. Şimdi bir tersanede çalışıyor. Kendisiyle bu yıl bir restoranda buluştuk. Spor bir kıyafet giymişti. “Şimdi alnımın teriyle çalışıp kazanıyorum, ama yattığımız yıllara yazık..." dedi.

Adnan Çiçek: Silahlı soygun, cinayet zanlısı olarak 1979'da Bayrampaşa'ya girdi. Yaklaşık 5 yıl önce tahliye oldu. Trafik kazasında öldüğüne dair gazetelerde haberler çıktı. Ancak bir gün Bakırköy'de, Bayrampaşa'da yatıp çıkan biriyle karşılaştım. Adnan Çiçek'in özel bir hastanede yattığını söyledi. Yanına gittim. Fizik tedavi görüyordu. Yarım saat hastanenin terasında konuştuk.

1975’te hapse giren Ünal Ateşoğlu, artık ticaretle uğraşıyor.
    Ünal Ateşoğlu: 1975'te cinayet suçundan Bayrampaşa'ya geldi. O zaman 20 yaşındaydı. Şimdi 50'li yaşlarını sürüyor. 2000'e kadar aralıklarla cezaevine girip çıktığını biliyorum. En son 6 ay önce tahliye olduğunu arkadaşlarından öğrendim. Avrupa yakasında oturuyor ve ticaretle uğraşıyor.

90’larda hapse giren Topkapılı Mehmet (sağ başta), şimdi mağaza işletiyor.
    Topkapılı Mehmet Erişkin: Bayrampaşa'ya 90'lı yıllarda tehdit, gasp, yaralama gibi suçlar nedeniyle geldi. Bir yıl önce Avrupa yakasında oturduğunu ve kendisine yeni hayat kurduğunu öğrendim. Giyim üzerine açtığı mağazayı işletiyor.

Kadir Selvitop: 1970'li yıllarda cinayet suçundan Bayrampaşa'ya geldi. İyi halli bir tutuklu olduğu için bir süre sonra o zamanki savcı Necdet Mengüç'ün postalığını yapmaya başladı. O dönemlerde tutuklulara böyle haklar tanınıyordu. Kendisini bir yıl önce Rami'de buldum.

Bayram ve Cafer: 1980'li yıllarda Iğdır'dan gelen bu iki genç, yapacak iş bulamayınca taksi şoförlüğü öğrenmeye karar verirler. Ancak bunun için gidip bir taksiciyi gasp ederler ve emniyet tarihine İstanbul'da ilk taksi şoförünü gasp eden arkadaşlar olarak geçerler. 10 yıl hüküm giydiler. Bir yıl önce Halkalı'da oturduklarını öğrendim. Cafer tekstille, Bayram da hayvan ticaretiyle uğraşıyor.

Teşekkür ederim hocam.

Daha başka ulaşılan kişi var mı? Bir de bu ekşi adresinde 3-5 kişi var sadece. Özellikle
    Alkışlarla Yaşıyorum
    şu kızları çok merak ettim cidden.

• Yahu vıdeodakıler delı sız daha delısınız katıllerı araştırıyor adamlar yok artık.
    Ayrıca o donemde buna ıtıraz edecek ınsan yok muydu?
    Lan Allah kahretsın bu nedır eksı sozluktekı yorumları okudum elım ayagım tıtrıyo su an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faıthful -- 30 Kasım 2015; 4:17:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

gelde lanete inanma

Alıntıları Göster
    yaa işte biz bunları izleyerek büyüdük psikolojimi kalır insanda?

• 1 sene sonra

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.