arkadaşlar bu rs mmc ve mmc hafıza kartları arasında ne fark var acaba?
rs mmc daha ufak.bildiğim fark bu
sx1 için almayı düşünüyorum, bildiğim kadarıyla sx1ler mmc uyumlu.. yani rs mmc alırsak ek bir aparat falanmı takmak gerekecek yoksa uyum mümkün değilmi? birde hız açısından falan bi fark varmı acaba?
kutunun içinden ek bi aparat cıkıyo yeni bi aparat almana gerek yok yanı rs-mmc kartı normal mmc kaart la calısan tellede kullanabılırsın
biri buyuk biri kucukk buyuku kucuk kart yuwasinda kullanmak icin aparat war :)
rs ufak olanı normali daha büyük olanı...yakın gelecekte bütün telefonda rs uyumlu hale getirmeye çalışıyolar ama ..ergonomi olayı...
boyut dışında hiç bi farkı yok... Sd card larda fark war mesela ultra II sd card ların okuma yazma hızı daha yüksek normal sd ye göre..
bırı hem ufak hem rs cep telefonlerı için mms fotomakınelerı için
ben hafıza kartı alırken rs mmc almak daha mantıklı,çünkü ilerde telefon değiştirsen ve o telefon rs-mmc kullanıyorsa boşuna yeni bi kart almana gerek kalmaz.
ben rs mmc daha hızlı die biliyordum amma.....
Reduce Size MultiMedia Card = rs mmc....boyutu azaltılmış mmc demek. daha az enerji kullanıldığı iddia ediliyor. ben aldım ama farkını göremedim. ileriye dönük olsa gerek, (küçücük telefonlar için). RS-MMC ler ile birlikte boyu uzasın diye metal parça da veriyorlar. Al al, sorun olmaz,
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme