Şimdi Ara

RP Projesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Demin yüzüklerin efendisini izlemeye devam ediyordum tekrar RP duygularım kabardı. Çok iyi bir RP projem vardı. Server yöneticileri ilgilenmedi çöpe düştü. RP duygumda kabarmışken konu açayımda dedim belki ilgilenen olur.

Çok iyi bir RP projem var. Birisi çıkar der ki, "RP serveri ben açabilirim" o zaman özelden onunla görüşürüz ve kim bilir belki Türkiye tek RP serverina kavuşur :)

Dip Not : Orjinalde RP yapma şansım var ama Türkçe RP yapmak istiyorum.

2. Dip Not : -net / -org alan adlı server sitesi benden olacaktır.

• Bir kaç ay önce böyle bir konu vardı. Beyada katılım olmustu. Belki hala devam ediyordur. Etmiyorsa bile yeni bir proje için onlarla konusabilirsin. RP beya zevkli oluyor, ama masaüstü oynarsan
  • Burda tek RP projeleri benden sorulur gibime geliyor :)
  • Valla kusura bakma dost ama RP için çabalamalısın, öle senin kafana esince olucak şeyler değil.Defalarca söledim sana RP serverinde oynaybiliriz diye, ingilizcem yok dedin türkçe konuşuruz dedim ama tık yok sende, şimdi yüzüklerin efendisini izleyip 3 günlük gazla arkandan gelmemi bekleme.Sana pvpde başarılar (Dost acı söler )
  • arada bir rp yapalım diyenler olur artık rütine bağladı yapın tabi güzel olur
    hani kavgaya gidersin yürekli sözler söylersin herkes arkandadır sonra karşıdakiler gelir arkanı dönersin aaaa boş ama? rp? güzel? eğlence? yandım anaam?
  • Biz bi dönem forumdan bazı arkadalarla yaptık,çokta eğlenceliydi ben bi cüceyi canlandırıyodum Enlor.
  • Ben sana diyeyim malesef ki o iş yaş.RP'ye gösterilen ilgi minimum düzeylerde.İnsanlar power play istiyor.RP sıkıcı geliyor.Olsa gerçekten çok güzel olur bilgim birikimim maddiyatım olsa sırf eğlence için bile açılır ama nerde bizde o şans.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sıth

Biz bi dönem forumdan bazı arkadalarla yaptık,çokta eğlenceliydi ben bi cüceyi canlandırıyodum Enlor.

La olm gel de 25 man icc girmediysen lk nın önüne çıkartıım seni.. orda rp yapalım :D Hiç girmion bu ara palaya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sıth

Valla kusura bakma dost ama RP için çabalamalısın, öle senin kafana esince olucak şeyler değil.Defalarca söledim sana RP serverinde oynaybiliriz diye, ingilizcem yok dedin türkçe konuşuruz dedim ama tık yok sende, şimdi yüzüklerin efendisini izleyip 3 günlük gazla arkandan gelmemi bekleme.Sana pvpde başarılar (Dost acı söler )

RP için çok diller döktüm herkezlere. Tek benim çabamla olmuyor. İlgilenilmeyen projede sen ne yaptında destek verdin bana veya bize? "Ne zaman olucak? - Şu zamanlarda olmazsa giderim. - "Ashbringer olacağım" demekten başka bi yardımını görmedim, aynen "Dost acı söyler"..

Haftalarca o serverda başarabilmek için itemleri falan ayarladım tek tek. Ben arkadaşlarımla oynayabilmek için başka bir servera geçtim. Eğer RP dışında bir serverda olacaksaydım 1 arkadaşımın değil 15 arkadaşımın olduğu yeri seçerdim kusura bakma. Aynen, destek vermeden birşeyler olmuyor. Sadece şikayet etmeklede..

• Sende biliyosunki benim ne zaman açılıcak dememin sebebi ne kadar geç açılırsa okadar oyuncu kaybederiz,hala idrak edememişsin.

Bana ilk teklif senden geldi diye hatırlıyorum? ne olmak istiyosan ol? (Dip not scarletler ashbringeri olana saldırmaz,bende scarlet lideriydim, ama sen bunuda bilmezsin,koyu RP cisinya )

Şimdi burda konuları çarptırma,sen bir proje hazorlıyosan banada bitmek üzere diyosan ve aradan 2 ay geçmesine rağmen o server hala açılmadıysa ben sorarım.

Kusura bakmada yüzklerin efendisini izleyip gaza gelmekle olmuyo işler,ben RP konusunda kendimi kanıtlamışım küçüğüm

Dip not:Ben sana benim serverimde başla demedim RP serverinde birer char açarız dedim.Ayrıca bunları burda yazmak istemezdim ama yukardaki mesajın çok agresif olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 6 Nisan 2010; 18:29:33 >

• İlk olarak "Argent Dawn bozuldu, biz normal bir serverda hem pve yapıyoruz hemde RP yapıyoruz sende oraya gel RP yapalım " diyen sendin.

Teklif benden oldu buda doğrudur çünkü projeye has RP'ciler lazımdı. Ama "ne olursan ol gel" dememlede "Highlord Tirion Fordring'in yerine geç" demek istemedim emin ol ;) Eğer öyle olsaydı bende "Stormwind Kralı olurum" derdim, Stormwindde onca rütbeli komutanlardan biri değil. Ama sen çok kanıtlamışsın ya kendini, "Gel balıkçıları canlandıracağız" deseydim eminim %100 kabul ederdin.

Diğer bir konu ise, senin "Ne zaman açılacak" diye sormanın sebebini ben çok iyi idrak ettim merak etme, buradaki arkadaşların gözünü boyamaya çalıştığının farkındayım. Sen ne kadar beklediysen ben iki katı bekledim, iki katı çalıştım. Şimdide projeyi ben iptal etmişim gibi bana sitem ediyorsun veya benim RP'ciliğimi tartıyorsun. Bunları yapacağına git ve bize "Proje olacak" diye söz verenlere sitemini et, onlara suç at..

• Bak güzel kardeşim şimdi beni iyi dinle..

Öncelikle şunu bil benim bu forumdakilerin gözünü boyamak gibi bi niyetim yok tanıyan zaten bilir beni.Bak sana RP hakkında birkaç cümle edicem s*dik yarıştırmak niyetinde değilim ama daha iyi anlarsın.

Ben RP için koskoca private serveri pcme yüklerim açılmasını beklerim

Sen zahmet edip bi alttaki serverde RP charı açmaya üşenirsin

Ayrıca Ashbringeri neden istediğimide hala anlayamadınya hadi bakalım.Selametle.
  • Argent Dawn'da charım var bilgin olsun. Hal hatır var daha ileriye gitmemek dileğiyle
  • Benimde senin serverde 66 lvl olan bi charım var süpriz yapmak istemiştim ama bu noktadan sonra yalan olur,inceldiği yerden kopsun.
  • Tartışmada daha ileriye gitmeyelim demiştim fakat sen bilirsin...
  • İleri gidilicek bi durum yokki. Son yazdığım mesajdada tartışmayla alakalı değil, tekrar oku.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.