Şimdi Ara

RP Kurmak İsteyenler Gelin Bi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Var mı bu oyunla ilgilenenler, bir şeyler yazmak isteyenler? Forumda kafa dengi arkadaşlar varsa bilelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• RP diye oyun mu varmiş ?
  • RP nedir, açılım uyduramadım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nadeje. -- 9 Ağustos 2013; 8:35:14 >
  • Açılımı Roleplaying. Online oyunların hikaye versiyonunu düşünün. Bize özel bir yerde bir araya gelip kendi karakterlerimizi ve oyunun gececeği dünyayı kurguluyoruz. Sonra hikaye yazmaya baslıyoruz sıra sıra, kendi karakterlerimiz çevresinde.

• rp de ciddi adam bulmak zordur eger varsa gercekten ciddi sekilde yaz beni herturlu oyuna gelebilirim ( oyun )
  • loses kullanıcısına yanıt
    Sana ulaşabileceğim bir yer var mı? Eğer istiyorsan yazarız birlikte. Fazla deneyimim olmamasına rağmen ciddi yazarım, benim bir arkadaş daha var ciddi yazar o da.
  • Bende gelebilirim.Özellikle Role Play oyunlarını severim. (Gerçek canlandırmalar daha güzel oluyor ama ülkemiz de böyle etkinlikler yok. )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Online iş kurmak istiyorum
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rp deyince aklima direk magnusun ultisi reverse polarity geldi :D
    saka bir yana ankaradaysaniz katilmak isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtats

Bende gelebilirim.Özellikle Role Play oyunlarını severim. (Gerçek canlandırmalar daha güzel oluyor ama ülkemiz de böyle etkinlikler yok. )

Aslında dünya genelinde de çok yaygın olduğunu düşünmüyorum. Ben şahsen yazarlığımı ve kurgulama becerimi geliştirmek için oynuyorum. İsterseniz sizi benim rp ile ilgilenen bir arkadaşla tanıştırabilirim, üç kişi, biraz daha adam katılırsa daha fazla kişi olarak birlikte yazabiliriz?
  • KilliKarpuz kullanıcısına yanıt
    Ben Antakya'dayım ancak internet üzerinden oynuyoruz, sorun olmaz yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gulen_Adam

Sana ulaşabileceğim bir yer var mı? Eğer istiyorsan yazarız birlikte. Fazla deneyimim olmamasına rağmen ciddi yazarım, benim bir arkadaş daha var ciddi yazar o da.

Ts3 kullaniyorum surekli ki boyle oyunda butur programlar sart

Ip: monitor.tsgateway.com kuzucevirme benim nickim ts de azurhymer diye bir arkadas olabilir kufredip duruyor takmayin onu su an trendeyim aksam konusabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Gulen_Adam

Ben Antakya'dayım ancak internet üzerinden oynuyoruz, sorun olmaz yani

Hangi server samp mi mta mi?
  • RP diyince aklıma samp gelir, yaklaşık 3-4 sene tecrübem vardır. Özledim eski zamanları valla.
  • Kara Reis kullanıcısına yanıt
    Öyle değil hocam biz arkadaşlarla Facebook'tan ya da MSN'den ortak bir sohbet ağı açıp kurgulayıp yazıyoruz. Tamamen yazı ve hayal gücü üzerine kurulu yani.
  • Gripholion kullanıcısına yanıt
    Benim aklıma da Skyrim ve Mount & Blade geliyor. Ama bizimki bu tür oyunlardan değil, tamamen yazı üzerine kurulu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtats

Bende gelebilirim.Özellikle Role Play oyunlarını severim. (Gerçek canlandırmalar daha güzel oluyor ama ülkemiz de böyle etkinlikler yok. )

Her ay duzenlenen Wizards of İstanbul etkinligi var Rp'ciler toplaniyor.

wizardsofistanbul.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: Bigeran

Her ay duzenlenen Wizards of İstanbul etkinligi var Rp'ciler toplaniyor.

wizardsofistanbul.com/

LARP tarzında demek istemiştim hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.