Şimdi Ara

RP Kodum Çalındı Ne Yapmalıyım? ( ss'li )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bugün izmit belsa plaza anlaşmalı bir kafe'den 1780 riot point satın aldım. Eve gidince biraz işlerim olduğundan akşam kodu girdim ve kod daha önce kullanıldı uyarısı verip çalışmadı. Her türlü yolu denedim ve yine kodu alamayınca riot games supporta ticket attım. Eğer riot beni tınlamazsa kodu almak için ne yapmalıyım ve kodu benim kullanmadığımı nasıl kanıtlayabilirim? Ayrıca kodu çalan kişinin kim olduğunu bulmak istiyorum bunda da destek verirler mi? Ve de son sorum yarın internet kafeye bunun için gitmeli miyim?
     RP Kodum Çalındı Ne Yapmalıyım? ( ss'li ) RP Kodum Çalındı Ne Yapmalıyım? ( ss'li ) RP Kodum Çalındı Ne Yapmalıyım? ( ss'li )

• Maalesef yapabilecekleri birsey olduğunu sanmıyorum.cafe sahipleri merhametliyse verirler ama fiş tarzı birşey yoksa sanmıyorum alabileceğini..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başıma daha önce böyle bişey gelmedı bilgim yok geçmiş olsun dostum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlış girmişsindir bir daha dene
  • Soğuk su iç
  • kafeden aliyorsaniz hemen o anda kafede kullanmak daha iyi.
    ticket ile bir sonuc alabileceginizi sanmiyorum , kafeye gidip konusun bence.

• hava sıcak zaten soğuk su iyi gider

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şöyleki riottan kimin o rp kodunu kullandığını isteyebilirsin, kim olduğu bilgisini sana verirlermi bilmiyorum ama vermezlerse bile kodun ne zaman kullanıldığını sorabilirsin. eğer onu öğrenebilirsen suçlunun kim olduğunu bulabilirsin. Eğer senin kodu aldığın tarihten önce kullanılmışsa kafe sahibi sana kullanılmış bi kod vermiş demektir. kafeciden paranı alabilirsin yada rp ni. Kafeci inkar ederse onuda kanıtlaması kolay. Şöyleki aldığın cafede illaki güvenlik kameraları vardır orada gözükür zaten tarih saat bellidir. Elindeki kodu kaybetme sakla. kafeye gidip konuşmalısın durumu anlatmasılın. bildiğim kadarıyla rp kodları kısa bi kod değil. çok uzun kodlar olduğu için birinin senin elinde görüp aklında tutup aldığını sanmıyorum.

Edit:Keşke rp kodunu karalasaydın^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SismanRamb0 -- 6 Mayıs 2015; 22:04:55 >

• Kafede yarım saatlik açtırıp orada yüklemek en mantıklısı sen gidip adama böle böle oldu dersen tanıdık değilse imkanı yok kabul ettiremezsin.Yukardaki arkadaşın dediği gibi de kendi aleyhine olucak bi durumda adam sana çıkarıp kamera kayıtlarını vermez.He verse bile elindeki kodun o gün alındığına dair hiç bi kanıt sunamayacağı için hiçbir sonuç elde edemez.
  •  RP Kodum Çalındı Ne Yapmalıyım? ( ss'li )
  • Ders olur buda sana dostum cafeden rp çektiğin zaman cafede giriceksin rp yi
    yada niye cafeden aldınki soğuk su iç imkansız kodla ilgili riot bişi yapmaz
  • Evet kodu geri aldım alamazsın diyenler konuyu terk edebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByBarS_Bek

Evet kodu geri aldım alamazsın diyenler konuyu terk edebilir.

Siir yada cosplay istedilermi

• quote:

Hayırlı olsun. Daha dikkatli ol bundan sonra :")

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Nasıl oldu ? Ne olmuş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

quote:

Nasıl oldu ? Ne olmuş ?

Kodun kendisi hatalıymış kafe veya çalınmayla ilgisi yok düzelttiler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.