Şimdi Ara

Rp Alımında 24 Saat Hatası (Enpara)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Enpara biliyonuz %50 kampanyası başlatmıştı.

Bende Enpara kart çıkarttım

Neyse hesapta para var internet alışverişine açık ama lol 'de Daha ilk rp çekmeye çalıştığımda 840 rp denedim

günlük limite ulaştınız 24 saat sonra tekrar deneyiniz dedi garanti olsun diye 2 gün bekledim yine aynı hatayı verdi sonra arkadaşımın hesabıda denedim 1 gün sonra yine aynı hata oldu enpara kart ile rp alımı yapabilen var mı? bu hata ile uğrşıyorum 1 haftadır.

edit: Aradım Enpara müşteri hizmetleri Sıkıntı yok diyor sorun oyunda diyor......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qualyz -- 4 Ağustos 2015; 15:35:11 >

• 0850 222 3663 arayıp konu hakkında sorununuzu enpara bildirebilirsiniz.
  • 0850 222 3663 bu numarayı ara yardım ederler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradım tahmin ettiğim gibi kartta herhangi bir sorunu gözükmüyor herşey tam bu yüzden oyunun desteği ile görüşmenizi öneriyorum dedi sıkıntı gözükmüyor dedi

yani oyun ile ilgili yapıcak birşey yok desteğe meseaj atıyorum 3 gündür cevap vermemişler 1 cevap vermişler o a şu ticketle yardımcı olayım size diyor link vermiş tıklıyorum böyle bir sayfa yok diyor yeniden ticket attım :( ya bir yararlanamadım kampanyadan arkadaş
  • 0850 222 3663 arayabilirsin
  • 0850 222 3663 ara.
  • Kampanya aysonuna kadar devam ediyor. Acele etmene gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

Kampanya aysonuna kadar devam ediyor. Acele etmene gerek yok.

Karddeş kampanyanın bitip bitmemesi değil sorun RP çekememem Diğer türlü 50 tl vericem 25 TL verip Weste geçircem hesabı arkadaşlarım bekliyor
  • biride 0850 222 3663 ara dememiş yazık valla bitmişsiniz
  • Sorun enpara değil aynı sorun bende de var ziraat kartımla almaya çalışıyorum aynı hatayı veriyor ticket attım desteğe 5 gün bekleyin dedi bekledim aynı sorun aylar sonra yine denedim sorun çözülmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internetten günlük işlem sınırlarını kontrol et
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.