Şimdi Ara

Rp alanlar ban yemiyormu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

bana oyunu öğreten 96 hero 78 skin 18 sayfa rune page i olan adam perma ban yedi sence böyle birşey var mı ?

Senseinin intikamını almalısın genç çekirge

yerden yazıyorum.
  • quote:

quote:

bana oyunu öğreten 96 hero 78 skin 18 sayfa rune page i olan adam perma ban yedi sence böyle birşey var mı ?

10 saniye rahat sesli güldüm

Edit : Hala gülüyorum lan bu ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ep1cTroLL -- 26 Mayıs 2012; 20:18:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rockpierce

halit01997
    halit01997
    halit01997
    halit01997

bunun aynısını yazdığımda laf etmeyen kalmamıştı yok troll falan sana ayrıcalık göstermişler

rp alınca almayınca banlanıyorsun diye saçmalık yok nereden geliyor böyle saçma sapan şeyler acaba aklınıza riotun milyonlarca oyuncusu var 1 kişinin 10 lirası için banlamayacak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ototrofinsan

quote:

Orijinalden alıntı: TykiiMykk

quote:

Orijinalden alıntı: Enbima Yonezu

Seninle oynamamamız gerektiğini anladık sağol.

Ne alaka?

"günde 4 leave atmama rağmen"

Ooo pardon beyler onu hiç düşünmemiştim çok yorgunum kafa kalmadı ondandır kusura bakmayın kaldırıyım o mesajı sonrada yatıyım
  • quote:

neden yedi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korik01

quote:

neden yedi ?

oyun içindeki davranışlarının onur kırıcı olduğunu söylediler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: korik01

quote:

neden yedi ?

oyun içindeki davranışlarının onur kırıcı olduğunu söylediler

yazik olmus .

78 skine

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Alakası yok RP almak ile. Kınayt onlayn değil bu.

1-2 senedir MMO oynuyor gibisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroSystem -- 1 Haziran 2012; 1:08:26 >
  • quote:

quote:

hahaha gece gece yarıldım
  • Riot babamızın hayrına çalışmıyor, para için ölen şirketler bunlar . Diğer şirketler gibi ama rp alana ayrıcalık tanıyacak kadar aptal değiller. Oyuncuların seviyesizliğine tahammül etmeleri uzun vadede çok zararlarına olur ve bunu göze alacaklarını hiç sanmıyorum.
  • ban yer ama rp alan insanlara daha toleranslı davranabileceklerini düşünüyorum.

• Umarım yersin.
  • quote:

sen seçilmiş kişi olmalısın...
    - evet o sensin,,
    oyuna başlamadan önce hangi renk hap'ı seçtin..
  • quote:

demacia nın kaderi senin qwer'ende ultini iyi kullan dostum burdan sonrasına tek başına devam etmelisin unutma bi tarafımız hep seninle :D
  • Oyuna başlayalı neredeyse 1.5 yıl olucak hiç rp almadım ve hiç ban yemedim.Sorun sende bence rp ile alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: z Z z Z z Z

Oyuna başlayalı neredeyse 1.5 yıl olucak hiç rp almadım ve hiç ban yemedim.Sorun sende bence rp ile alakası yok.

+1
  • quote:

Hala yaşıyormu ?
  • quote:

halit01997
    halit01997
    halit01997
    halit01997

insanları yaşlarına göre yargılayan ey 150 yaşındaki gelmişmemiş arkadaş insanları rencide edip ayırmakla tatmin mi oluyorsun? Zeka yaşını bir ölçtürmeni sonra sana nelerin eğlenceli gelebileceğini tesbit ettirip bu forumda insanları rencide etmemeni dilerim.

Konuya gelince.

Mantık çerçevesinde haklı olabilirsin fakat böyle bir ayrımın söz konusu olduğunu düşünmüyorum.
  • Öyle birşey yok o zaman rp alan adam küfür etsin oyunda gıcıklık yapsın çıksın etsin.Resmen sınıf ayrılığına giriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuraka

quote:

halit01997
    halit01997
    halit01997
    halit01997

insanları yaşlarına göre yargılayan ey 150 yaşındaki gelmişmemiş arkadaş insanları rencide edip ayırmakla tatmin mi oluyorsun? Zeka yaşını bir ölçtürmeni sonra sana nelerin eğlenceli gelebileceğini tesbit ettirip bu forumda insanları rencide etmemeni dilerim.

Konuya gelince.

Mantık çerçevesinde haklı olabilirsin fakat böyle bir ayrımın söz konusu olduğunu düşünmüyorum.

Suphanallah!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.