Şimdi Ara

Router tavsiyesi ve Linksys routerlar hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    4 yıldır Linksys router kullanıyorum ve çekim gücünden çok memnunum (WRT54GC) Açıkçası başka marka router almak istemiyorum ama beni ciddi olarak düşündüren bir konu var. İlk routerımı aldıktan sonra 2 yıl kullandım ve garantisinin bitmesine 1 hafta kala router bozuldu. Garantiden yenisini verdiler, o da neredeyse 2. yılı dolmak üzereyken bozuldu. Yeni bir linksys router alırsam yine ömrünün 2 yıllık olmasından korkuyorum açıkçası. Onun dışında telefonla verdikleri destekten, çekim gücüne kadar herşeyinden çok memnundum.

    Bana önerebileceğiniz router nedir acaba ? Wireless ve en azından 1 port ethernet girişi olsun istiyorum. Eğer cihaz üzerinden açma kapatma düğmesi olursa çok çok iyi olur. Fiyatının da çok yüksek olmasını istemiyorum çünkü evde laptopu çok nadir kullanıyorum ve masaüstü zaten kablo ile bağlı olacak. Bir de evdeyken telefonunun 3G'sini kapatım wireless kullanıyorum.

    Linksys'in 56TL'ye routerı var mesela, iyi midir ? (https://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=67168&ad=LiNKSYS-WRT54GH-WiRELESS-ROUTER-Network-Urunleri)

    Yada Asus veya Airties olabilir, onlarda dikkatimi çekiyor. 100 TL civarına kadar çıkarım ama çok pahalı bir ürün almak istemiyorum ama yine de alınca beni pişman edecek bir ürün de almak istemem.

    Bu arada hem router hem modem özellikli bir cihaz varsa, o da çok işimi görür. (İnternet bağlantısını kablo ile yandan aldığım için wireless modem işimi görmez malesef)







  • Zyxel'in P660 xx serisinden alabilirsiniz. Ucuz ve gayet güzel bir ürün. Dediğiniz gibi wlan açma kapama düğmesi falan mevcut. Fiyatıda 80 TL civarı olması gerek.
  • Öncelikle cevap için teşekkürler
    Kuzenimin ofisine Zyxel marka ürünler almıştık ve onları da pek sevmemiştim. Satıcı baya övmüştü aslında..

    P660 serisinde modem/router diyor yani wireless router olarak kullanmaktan vazgeçip, istediğim zaman adsl modem olarak kullanabilirim demek oluyor bu sanırım ?
  • Aynen bende kullanıyorum , memnunum hiç donma - ısınma problemi olmadı. Özellikle çok kullanıcılı sistemleri rahatlıkla karşılıyor.
  • Tam model numarasını söyleyebilir misiniz acaba ?
    Bunu da listeye ekliyim tavsiye üzerine
  • zyxel p-660w-t1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.