Şimdi Ara

Router Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Kablonet, 100 Mbps hıza sahip internete sahipim ama malum Netmaster İnfinity 401 modemim yüzünden Wifi olarak sıkıntı yaşıyorum.
    Kablosuz internetin hızı ve çekim alanı beni hiç tatmin etmiyor. Modemi bridge olarak kullanıp router ile kullanmak istiyorum.

    1. Eski Adsl modemimi (Airties Air 5453) router olarak kullanabilir miyim? Kullanabilirsem Airties'ın AİR 4400 AP'si mevcuttu bende.
    Hala access pointi kullanabilir miyim router ile?

    2. Yeni router alabilirim . Aşagıda iki adet araştırdıgım ürünler var. Hangisini önerirsiniz yada başka bir öneriniz var mı?

    TP-LINK Archer C50 AC1200 Kablosuz Dual Band Router
    https://www.hepsiburada.com/tp-link-archer-c50-ac1200-kablosuz-dual-band-router-pm-bd805549

    Xiaomi Mi WiFi Router 3

    https://tr.gearbest.com/wireless-routers/pp_497233.html







  • 4. LAN portunu WAN olarak ayarlayabiliyormuşsun, kullanma kılavuzunda yazıyor.Bu şekil Netmaster'ı bridge moda alıp ethernet kablosuyla Airties 5453'ün 4. LAN portuna giriş yapman gerekiyor.Dolayısıyla diğer Air 4400'ü de 5453'e eskiden bağladığın gibi bağlayabilirsin.Yani teorik olarak çalışır.Pratik olarak ben Motorola+Zyxel kullandığım için Airties adına birşey diyemiyorum .
  • Eski cihazının üzerinde modem/router gibi bir ibare var ise kullanabilirsin. 4400 ap cihazını şuan mevcut ağ yapında kullanabilirsin. Almak istediğin cihazları araştırdım biraz. C50'yi tanıdığım kullanmakta ve gayet memnun ve xiaomi cihazından avantaj olarak 2 adet fazladan port var senin için avantaj bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.