Şimdi Ara

Router mı accespoint+usb adaptör mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben komşumla ortak kullanıyorum interneti ve kablolu bağlantımız var..

Bana gelen kablodan hem kablosuz yayın hem de masaüstüne giriş olsun istiyorum..

Bunun için almam gereken ürün nedir?

En iyi yayını hangisi verir ve masaüstü yada yayın performansı hiç düşer mi?

Yardımlarınızı bekliyorum...

şu tür bir ürün işimi görür mü dizüstüne ayrıca bir aparat almam gerekir mi :http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-tl-wr941nd-300mbps-wireless-router/productDetails.aspx?productId=bd950003&categoryId=60001272

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B4SK1N -- 27 Ocak 2013; 12:16:06 >

• Yok mu yardım edebilecek kimse?
  • slm.
    şu ürünü alın.http://www.ucuzu.com/router-c3144/tp-link/tl-wr740n-p38881015/

evine gelen kabloyu bu cihaza gir. cihaz sana hem 4 port kablo çıkışı verir hemde
    kablosuz yayın yapar.

cihazdan çıkan 4 port kabloda hız birebir evine gelen kablo ile aynı olur.
    wifi de ise çekim gücüne göre düşmeler olsada cihaza yakın odalarda hiçbir düşme olmaz.
    zaten evinde kendi wifi modemin olsada kablosuzda durum aynıdır.

ayrıca laptobunuzda dahili wifi donanımı olduğu için ayrıca bir ürün almanıza gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkanizmit -- 27 Ocak 2013; 23:16:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

slm.

evine gelen kabloyu bu cihaza gir. cihaz sana hem 4 port kablo çıkışı verir hemde
    kablosuz yayın yapar.

wifi de ise çekim gücüne göre düşmeler olsada cihaza yakın odalarda hiçbir düşme olmaz.

ayrıca laptobunuzda dahili wifi donanımı olduğu için ayrıca bir ürün almanıza gerek yok.

Çok teşekkür ederim..evde wifi ın daha iyi çekmesi için yapabilceğim bir şey yok mu peki?

Mesajımdaki üründe 300mbps diyor sizin önerdiğiniz 150mbps..eğer diğeri daha çok çekim gücü sağlıyorsa benim için önemli çünkü onu tercih ediyim?
    Bu konuda önerileriniz neler?

• 150n, 300n çekim le ilgili diil. bu yerel ağ hızı ile ilgili.
    her iki üründe aynı çeker hiçbirşey değişmez.
    740n i al kullanmaya başla.
    şayet yetmezse 1 adet daha alır sinyalini genişletirsin.
    ama standart 1 daire için gayet yeterli gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkanizmit -- 28 Ocak 2013; 0:51:34 >
  • quote:

150n, 300n çekim le ilgili diil. bu yerel ağ hızı ile ilgili.
    her iki üründe aynı çeker hiçbirşey değişmez.
    740n i al kullanmaya başla.
    şayet yetmezse 1 adet daha alır sinyalini genişletirsin.
    ama standart 1 daire için gayet yeterli gelir.

Yani aynı özelliklere sahip daha geniş alana kuvvetli yayın verebilen bir ürün yok dimi? en iyisi bu?

Bahçemiz fln var o yüzden çekim konusunda bu kadar ısrarcıyım.

Ayrıca tek üründe bu işi bitirmek istiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B4SK1N -- 28 Ocak 2013; 1:30:39 >
  • wifi çift yönlü bir iletişim olduğu için malesef tek cihazla çözmek her zaman zordur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

slm.

kablosuz yayın yapar.

bu ürün aynı zamanda kablosuz ağ adaptörü görevi de yapıyor mu? yani çevredeki kablosuz ağları bulabilir mi

• yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tp-Link TD-W8961ND modemim mevcut. Modem salondaki media playera kablo ile bağlı. içerdeki bilgisayarda ise TP-Link TL-WN951N dahili adaptör mevcut. Modem ile pc arasında 2 duvar var. Media playerdan bilgisayara bağlanıp film izlerken 720p filmlerde nadiren takılmalar oluyor idare ediyorum ama 1080p filmlerde devamlı olarak takılmalar oluyor. acaba anten mi almak lazım, access point mi, modem mi?
  • Arkadaşlar 2 kat yukardaki arkadaşımın çok çıkış lu modeminden bir kabloda ben çektim aşağı masaüstüne bağladım öyle kullanıyordum senelerdir şimdi laptopta var telefonda. onun için bi router edindim Türk telekomun ZTE ZXV10 W300 Series şimdi bunun arkasında 4 tane kablo girişi + telefon girişi + güç girişi var. Ben gelen bir kabloyu buna bağladım güç adaptörünüde takıp açtım modemi. Ama DSL bağlantısı yok diyor internete giremiyoruz. Yalın internet kullanımı için olduğundan bu makine telefon bağlanmıyor dediler ama telefonunuz olmasa bile telefon kablosu bağlıyomuşuz acaba ondanmı telefonu bağlasam DSL hatası çözülürmü. Ve bağlarsam telefon kablosunu Telefonumuz açık paralel alırım ama Telefon Faturama YANSIRMI. ?

Orijinalden alıntı: gnroses

Tp-Link TD-W8961ND modemim mevcut. Modem salondaki media playera kablo ile bağlı. içerdeki bilgisayarda ise TP-Link TL-WN951N dahili adaptör mevcut. Modem ile pc arasında 2 duvar var. Media playerdan bilgisayara bağlanıp film izlerken 720p filmlerde nadiren takılmalar oluyor idare ediyorum ama 1080p filmlerde devamlı olarak takılmalar oluyor. acaba anten mi almak lazım, access point mi, modem mi?

8200nd ile ilgili bir incelemem olucak.
    olumlu olursa senin probleminide cozer.
    haber veririm burdan inceleme link ini.
  • Önerilerinz doğrultusunda TP LİNK WR740N aldım..denedikten sonra paylaşıcam olanları.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.