Merhaba arkadaşlar öncelikle tüm müslüman kardeşlerimin abilerimin kurban bayramı mübarek olsun . kafama birşey takıldı onu sorayım dedim ben şimdi bir arkadaşın modemi ortak kullanıyoruz şimdi yan binaya taşındılar benimde pc den çekmiyor sadece telefon ile camdan bağlanabiliyorum şimdi ben bir router cihazı alıp arkadaşın modeme telefonun wifisi ile bağlanıp bunuda usb kablosu ile router cihazına takıp mobil erişim noktasından interneti kablo ile paylaşı seçip daha sonrada routerden bunu kablosuza çevirip evin içinde bu interneti pc nin harici wifi adaptörü ile kullanmayı düşünüyorum fakat routere kablolu internet bağlayıp telefondan daha sonra bunu routerin wifi sinden evin içine dağıtıp kullanmam mümkünümüdür pc masaüstüdür yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Bu Ürün Ne Yapar? TP-LINK Kablosuz N Access Point TL-WA801ND yüksek hız ve performansta bir kablosuz ağ oluşturmak ve bu ağa standard Pc'lerin haricinde oyun konsolları, dijital medya adaptörleri, ağ yazıcıları ve ağ depolama üniteleri gibi bir çok cihazın da bağlantısına imkan sağlamak için dizayn edilmiştir. AP cihazı kablosuz ağ deneyiminizi daha esnek kılmak için çeşitli operasyon modları ve fonksiyonları ile gelmektedir. Cihazı; kablolu bir internet bağlantısını kablosuza çevirmek, yanlızca kablolu bağlantıya izin veren kablosuz ağ adaptörü olmayan bir cihazın kablosuz ağ adaptörü olarak kullanmak, kablosuz yayın yapan bir cihaz ile köprüleme veya sinyalini tekrarlayarak kablosuz menzilini genişletmek gibi pek çok uygulamada kullanabilirsiniz. Çeşitli çalışma ortamlarının ihtiyaçlarını tek cihazda toplanmış olarak bulabilir ve kendinize uygun senaryoda kurulum yaparak yüksek hızda kablosuz bağlantının keyfine varabilirsiniz!
Tutankeshta biraz araştırdım ve bunu aldım hem router olarak kullanılıyormuş hemde access point + 2 ethernet portu ve 300/mbs internet aktarım hızı varmış inşallah işimi görür.