Şimdi Ara

ROUGE ????????*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben rouge / clerci char kasmayı duşunuyorum ama rouge de crossbow skillerini yanında dagger skillerini açıyım denden açıyım neden açmıyım yardım ederseniz sevinirim

not: oha saat 2:30 olmuş

• gel troyda aç yardım edeyim bende xbowum
  • Simdi Roque Charda Crosbow Skillerinden Özellikle Atack Skillerinden Fast Shot Ve Rapid Shot Skilleri Var Ben Bunları Gereksiz Buluyorum Yani Elinde Cok İyi Sp Olmadıgı Sürece Acıp Ne Yapacaksın :)

Dagger Skillerine Gelince Daggerle Kasamazsın Zaten Sırf PvP İcin Acacaksın Suan da 72+ Olmadıgın Sürece Artık 90 LwL ler Sahalarda Ondan PvP Tat Vermiyor

Yan Build Cleric İyi Oluyor Denenmistir :)

Özellikle Sıfır Acacaksan Charı Saturn Serverinde Kasan Arkadaslar Var Özellikle Ben ^^ Suan da 353 K Sp Oldu Onglarda Beleşe Taxsi Bulma İmkanın Var İnşallah Aklındaki Char OLur

Bende Roqueyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli

Simdi Roque Charda Crosbow Skillerinden Özellikle Atack Skillerinden Fast Shot Ve Rapid Shot Skilleri Var Ben Bunları Gereksiz Buluyorum Yani Elinde Cok İyi Sp Olmadıgı Sürece Acıp Ne Yapacaksın :)

Dagger Skillerine Gelince Daggerle Kasamazsın Zaten Sırf PvP İcin Acacaksın Suan da 72+ Olmadıgın Sürece Artık 90 LwL ler Sahalarda Ondan PvP Tat Vermiyor

Özellikle Sıfır Acacaksan Charı Saturn Serverinde Kasan Arkadaslar Var Özellikle Ben ^^ Suan da 353 K Sp Oldu Onglarda Beleşe Taxsi Bulma İmkanın Var İnşallah Aklındaki Char OLur

Bende Roqueyim

çok saol kardeş ben plutoda açtım yain daggeri açamam gerek yok şu an çok saol.bir de mesleklerde xbow/cleric super diolar doğru mu??

@DaRK_KinG kardeş çok saol ama eski serverlerden pek haz etmiyorum

edit: DostDeli kardeşim illa GhosTurk gel seni çok kasmak (yanlış anlama olmasın) istiyorum diyorsan seve seve gelirim saturne.yani sen kas diye soylemiyorum eyer çok istiyorsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcanFaint -- 14 Haziran 2008; 4:09:28 >

• peki plutoda taxi yapan varmı ? ( tabi bedava sp için )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spyxxx -- 14 Haziran 2008; 4:11:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spyxxx

peki plutoda taxi yapan varmı ? ( tabi bedava sp için )

+1923 yav ben bu forumda çok aradım ama hiç bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli

Simdi Roque Charda Crosbow Skillerinden Özellikle Atack Skillerinden Fast Shot Ve Rapid Shot Skilleri Var Ben Bunları Gereksiz Buluyorum Yani Elinde Cok İyi Sp Olmadıgı Sürece Acıp Ne Yapacaksın :)

Bende Roqueyim

vay be zmanında senle gelseydim şimdi kim bilir nerdeydim(bu iyi birşey devrik anlam oldu da ).bende de akıl aklı gel benimkine......

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cypherda 71 lvl mage satılık
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: IcanFaint

quote:

aynı sorun bendede var plutoda actım bulamadım bulursan haberim olsun bugun actım lwl 17 oldum sıkıldım cıktım nickim :DestroyerBow
  • quote:

Orjinalden alıntı: last_funy

quote:

quote:

aynı sorun bendede var plutoda actım bulamadım bulursan haberim olsun bugun actım lwl 17 oldum sıkıldım cıktım nickim :DestroyerBow

Güzel hort olmuş tebrikler ICanFaint

ben bunları yazalı kaç çar devirdim. Nuker açtım xbow açtım.
    Arkadaşlara verdim onları ağustostada bi wizardım oldu onu kasmaktayım :)

Ama bedava taxi yapan olursa hala gidebilirim

Hocam Şuan gap gidiyom sonra farma başlıcam yoksa yardımcı olurdum
    ama sen pm atarsan bakarız bişiler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

sen yeterki site harun abi var wizz_girl ama kasmıo yemini var :D

Güzel hort olmuş tebrikler ICanFaint

ben bunları yazalı kaç çar devirdim. Nuker açtım xbow açtım.
    Arkadaşlara verdim onları ağustostada bi wizardım oldu onu kasmaktayım :)

Ama bedava taxi yapan olursa hala gidebilirim

Hocam Şuan gap gidiyom sonra farma başlıcam yoksa yardımcı olurdum
    ama sen pm atarsan bakarız bişiler.

sen yeterki site harun abi var wizz_girl ama kasmıo yemini var :D bu arada nickin ne :D oyunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sudden_Death -- 30 Eylül 2008; 20:00:52 >

• quote:

sen yeterki site harun abi var wizz_girl ama kasmıo yemini var :D bu arada nickin ne :D oyunda

wizz_girl

BeN_TurK ün selamı var de o tanır beni.
    Bayramınıda kutluyorum burdan artık söylersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.