Şimdi Ara

Rotring Kalem Değişimi ? D&R

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşıma hediye Roting 500 aldım. Dün bugün verdim açtık baktık. Ucu yamuk uç gelmiyor. Uç çıkmıyor. Tepesine baktım silginin olduğu metal kısım yamuk. Önceden biri alıp değiştirdiğini düşünüyorum. Çünkü hem ucu yamuk hem tepesi yamuk. Paket eve gelir gelmez(Annem aldı eve getirdi.) Çekmece'ye koydum sonra çantama koydum poşeti çıktım evden arkadaşıma gittim. Açtık hop ucu yamuk. Fiş filan duruyor. Acaba değiştirirler mi ? Var mı yaşayan ? Bilgisi olan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Dh Ölmüş

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3189175C2

Dh Ölmüş
    Kırtasiye tarzı bir yerse genelde dengo oluyor o tipler de, eğer alışveriş merkezi tarzı veya büyük yerlerde değiştirirler diye düşünüyorum.
  • JustLetmego J kullanıcısına yanıt
    AVM'de

• D&R da 10 liralık iskambil kağıtlarını açtırmamışlardı. Merak edip bastık parayı. Bildiğin iskambil kağıdıymış.
    O gün bugündür D&R dan alışveriş yapmıyorum. İnternette herşey ucuzken neden mağazadan alıp fazladan kira masrafı için koydukları kar payını ödeyeyim.
    Geçmiş olsun hocam.

• abdyek kullanıcısına yanıt
    Bende internetten alıyordum lakin gelmesini beklemek istemedim umarım değişirler :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    d&r da 4 liraya kitaplar
    14 yıl önce açıldı
    F/P Mekanik Klavye Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Bende internetten alıyordum lakin gelmesini beklemek istemedim umarım değişirler :(

İnşallah, baktın değişmiyorlar, yık orayı.

• abdyek kullanıcısına yanıt
    Avm arkadaşımın okuluna yakın fişi ona verdim bakalım :(

• quote:

Orijinalden alıntı: abdyek

quote:

İnşallah, baktın değişmiyorlar, yık orayı.

Alıntıları Göster
    yenisiyle değiştirirler yarın direk götür
  • Umarım hocam :)

• Paket açıldıktan sonra en fazla 3 gün Paket açılmadıktan sonra en fazla 15 gün içerisinde fiş ile gidip değiştirebilirsin diye biliyorum ama biz bunu alıp şirkete gönderelim bi incelesinler diyebilirler beklersin ama değişirler eğer olmazsa tüketici hakem heyetine git hemen paranı verirler
  • Gecmis olsun .

Kaca aldiniz kalemi ? Onerir misiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hediye paketi mi ? Anlamadım :D Rotringleri pakette vermiyorlar :)

35'e aldım ben de kullanıyorum kesinlikle öneririm 👍🏼 @CLloyd is real

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 3 Nisan 2016; 22:25:05 >
  • Paketli olanlarıda var uç ile felan yan yana verilen onlardan sandım eğer öyle değil ise sen hediye paketine sar sarabildiğin kadarıyla öyle götür 😃

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok Aga bu o değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1E24E8F01

Paketli olanlarıda var uç ile felan yan yana verilen onlardan sandım eğer öyle değil ise sen hediye paketine sar sarabildiğin kadarıyla öyle götür 😃
    değişim olacağını sanmam adam senin yamultmadığını nereden bilecek orası mahalle kırtasiyesi de değil iade değişim çok zor alırken deneyecektin kalemi
  • Hocam ben gidemedim ki annem aldı işte annem ne bilsin ah ah inşallah değişirler
    Hocam annem getirdi ki annem darbe aldıracak bir şey yaptıramaz. Geldi eve Çekmece'ye koydum arkdaşıma götürdüm. Bir de kalemin iç kısmında metal kısım yamulmuş sanki elle açılmış gibi aynı kalem bende de var bende öyle bir şey yok bilemiyorum :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 3 Nisan 2016; 23:01:24 >
  • quote:

Hocam ben gidemedim ki annem aldı işte annem ne bilsin ah ah inşallah değişirler

umarım değiştirirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bob Seger

quote:

Hocam ben gidemedim ki annem aldı işte annem ne bilsin ah ah inşallah değişirler

umarım değiştirirler

Alıntıları Göster
    Scriccs graph x almıştım D&R dan daha da kalem almam. Kalemin ucu gevşedi ilk günden tutmamaya başladı ucu salıyordu kalemi sadece 10 dk falan kullandıktan sonra oldu bu olay aynı şekilde anlattım ger alamayız dediler daha da kalem almam dedim ankara cepa avmden almıştım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.