Sahibinden.com ilan no: 175584843 Resimlere ve videosuna sahibinden.com'dan ulaşabilirsiniz
Arkadaşlar merhaba. Aracım HPI RS4 3Drift Nitro yakıtlı arabadır. RS4 3Evo+ modeliyle karıştırmayınız. 3Evo+ modelinden tamamen farklıdır. Şasi ve tüm parçaları drift için dizayn edilmiş olup, Motor ağırlık dengesi için şasinin ortasında konumlandırılmıştır. RC Hobisine ilgili olanlar zaten bu modeli biliyorlardır. 3Evo+ modelinden bir diğer farkı da 3Drift modelinin kesintisiz drift için tek vitesli tasarlanmasıdır. Aracı diğer standart 3Drift modellerinden ayıran özelliği ROTOSTART ile çalışıyor olmasıdır Bu sayede Pullstartın ipi koptu, yayı kırıldı gibi problemlerden tamamen uzaklaşmış durumdadır. Ekstradan daha iyi yol tutuşu için arka lastiklere kamber verdim. Hoşuna gitmeyene lastiklerin kamberini düzelterek de verebilirim.
İlana dahilinde; * HPI RS4 3Drift Nitro Yakıtlı Araba ve Nissan 350z Nismo kep * Buji Isıtıcısı * Roto start matkabı, şaft çubuğu ve matkabı çalıştırmak için 1650 mAH NiMh batarya ve şarj aleti * 250 ml kadar nitro yakıt * Alyan, yedek vidaları * Orjinal kutu içeriğinden çıkan HPI TF -1 Kumanda * 8xAA Duracell Pil ( 45 dakika kullanıldı)
Sözün özü arabam gerçekten temiz bir araçtır. Motoru ve servosu iyi durumdadır. Elimi hiç üzerinden eksik etmedim.Fiyatın gayet makul olduğunu düşünüyorum. Bu fiyata pullstartlı arabaları veriyorlar. Hobiyi Helikopter veya Quadcopter üzerinden devam ettirmek istediğim için satılıktır ancak mantıklı, işime yarayabilecek tüm takas tekliflerine açığım
Fiyat:680 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.