Şimdi Ara

Rotçu önerisi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

istanbul avrupa yakasında güzelce rot ayarı yapıp sonrasında direksiyon açı sensörü sıfırlayan bir servis var mı tanıdığınız? 2 farklı rotçuya gittim birinde sağa çekti birinde sola çekti. Ok gibi gittiği günlere geri döndürecek birini arıyorum

fiyatı da uçuk olmazsa sevinirim, varsa böyle bir yer..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ümraniye kadosan sanayide gençler rot balans var ben üzerinde balans yaptırdım ve rot ayarı yaptılar çok memnun kaldım. Anadolu yakasına geçersen aklında olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disparity -- 26 Haziran 2024; 12:29:26 >
  • İkitelli Sanayi de Akçay Rot Balans var. Fiyatlar piyasanın üzerindedir.

• Maslak Sanayi Hunter - Tuncay mıydı ismi tam hatırlayamadım,

Bir de Birol Usta var.

Bu ikisi yıllardır efsaneleşmiş isimler olmuş artık.

Bostancı tarafında oturmama rağmen Bostancı Sanayi'de şişirme iş yaptıklarını görünce uzun süredir Hunter'a gidiyorum mümkün mertebe...

Birol'da da bir arkadaşım iş yaptırıyor devamlı, arabanın bijonlarını torkmetre ile sıkan ilk dükkan kendilerini gördüm demişti, bir de kapıyı açıp üreticinin önerdiği lastik havalarına falan bakmaları da dikkat çekicidir  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 26 Haziran 2024; 15:33:6 >
  • Ormanci kullanıcısına yanıt

şuraya bak, normalde yapılması gereken işleri yapan birini görünce başımızın üstüne koyuyoruz resmen 

sag olun hocam

• facepunchS F kullanıcısına yanıt

Maalesef aynen öyle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.