Bildirim
rosetta stone yardım!!!!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
valla bendede aynı sorun olmuştu ben netten araştırdım ana programı indirmek lazımmış gibi bişeyler diyolar
bende onu indirmeye çalıştım ama bulamdım sonra hepsini sildim :)
eğer yapabilirsen banada anlatta bende faydalanıyım, teşekkürler :) -
Muhtemelen ikinizde sadece dil dosyasını indirmişsiniz Rosetta Stone programını yükleyip dil dosyasını onunla açacaksınız... -
fenomenon link bu indirdim benhttp://www.picktorrent.com/download/1/3962494/torrent/ yanlız paradox kardeş crack yaptımda ben ama açılırken product activation yazısı gelio çarpı diorum program açılıyor ama sadece birinci ünite açık diğerleri kilitli?? -
Forumda torrent muhabbeti yasak, ünitelerin kilitli olması programın özelliği yani mesela "English Level 1" i yükleyince Unit 1 bitmeden Unit 2 açılmaz. Eğer Level 1 basit geldiyse Level 2 ile başlayabilirsin...
Edit:İlacını bulunca açılabilir yanlış bilgi vermeyeyim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P.A.R.A.D.O.X -- 7 Ağustos 2012; 2:59:28 > -
çok teşekkürler bende indirip deniyecem :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Fenomenon
çok teşekkürler bende indirip deniyecem :)
Rica ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X