Şimdi Ara

Ronark Karakter Tanıtımı BreaKeneX (İron Necklace Alınmıştır.) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
850
Cevap
1
Favori
56.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Combo güzel, video güzel, müzikler de güzel. Leg cutting kullanmıyorsun sanırım skill barda varda kullandığını görmedim,gerçi screamde yetiyor akmışsın(ız).
  • bu ne yahu kenex yine uzaklastırılmıs
  • h.o kenan abi kenan abi bu arada ben ronarkta +65 itemesiz priest arıyorum base için human yada ork fark etmez aslında ama human olursa iyi olur senin çevren filan geniş bulursan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

Combo güzel, video güzel, müzikler de güzel. Leg cutting kullanmıyorsun sanırım skill barda varda kullandığını görmedim,gerçi screamde yetiyor akmışsın(ız).

Teşekkürler :) Yoğun pk sırasında leg cut kullanmaya alışamadım. Ama normal 1vs1 2vs2 gibi durumlarda screamdan sonra kullanıyorum.

@BecHo-minaTor

Kendi kendimi uzaklaştırmıştım dostum. Öyle bir girip bakayım dedim tatilim bitmiş. Tekrar gidiyorum.

@Parrazit41

Saolasın. :) Diğer malum sitede çok fazla karakter satan var. Tanıdıklarımdan malesef ki satan yok. Umarım uygun fiyata bilgileri eksiksiz olarak bulursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: kenex

@BecHo-minaTor

Kendi kendimi uzaklaştırmıştım dostum. Öyle bir girip bakayım dedim tatilim bitmiş. Tekrar gidiyorum.

• kenan abi oyuna tekrardan döndünmü?? oyuna girecekmisin? görkem abi charını bana verdi 69 lwl yaptım charı 1-2 itemde aldım chara ama sen yoksun
  • Merhaba arkadaşlar. Oyuna bir süre girmiyordum. Sınav konularının çoğunluğunu bitirmem sebebiyle, pazara biraz vakit ayırdım. 1 haftalık uğraştan sonra +8 shell pauldron u alabildim.

Ronark Karakter Tanıtımı BreaKeneX (İron Necklace Alınmıştır.)

• Hayırlı olsun daha da iyilerini görücez inşallah
  • hayırlı olsun cok seksi durmus üstünde
  • @WySerie
    @BecHo-minaTor

Saolun dostlar.
  • hayırlı olsun set olarak da görürüz inşallah
  • Charın Güzelmiş Oyunu 6 Yıldır Oynuorum Bnm Bile Böyle Charım Olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: inek möö

hayırlı olsun set olarak da görürüz inşallah

Saolasın :) Paranın değeri düşmesin diye hemen iteme çevirdim. Yazın shelleri satıp öncelikle i.n. almayı düşünüyorum. efege nin dediği gibi i.n. zamanı geldi.

@Artiz Amca

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenex -- 14 Haziran 2010; 16:21:21 >
  • Tek atarım o chara
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

Tek atarım o chara

Sana eli kalkmaz charın yahu ayıpsın.
  • ooo kenan nerelerdesin sen ya. arada bi ronarka giriyorum ama kimseyi göremiyordum. naptın dönüş yaptın mı. ben çarı ibrahime verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogue_king

ooo kenan nerelerdesin sen ya. arada bi ronarka giriyorum ama kimseyi göremiyordum. naptın dönüş yaptın mı. ben çarı ibrahime verdim

Evet knk. Konuların hepsi bitti. Şuan denemelerde netler de fena değil. (Ayıptır söylemesi 80 sorudan 75mat 75 türkçe.) Akşamları pk pazar yapıyorum bende. Geçen pm atmışsın pazarda afk dım dc yemişim cevap veremedim. Oyunu komple mi bıraktın? Char inşallah Clandan çıkmamıştır. Sen ne zaman dönüyorsun :)

• ben şimdilik ioniadayım. ioniada öyle saça böyle tarak hesabı kopup gidiyoruz :)
    sınavın iyi geçerde rahatlarsın inşallah
    ronark ne alemde base felan shell hayırlı olsun. ama gözüme yüzük takıldı roc mu o heros +1 se sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogue_king

ben şimdilik ioniadayım. ioniada öyle saça böyle tarak hesabı kopup gidiyoruz :)
    sınavın iyi geçerde rahatlarsın inşallah
    ronark ne alemde base felan shell hayırlı olsun. ama gözüme yüzük takıldı roc mu o heros +1 se sorun yok

Heros knk için rahat olsun. Ronark baseyi görsen hayret edersin. Humanlar 3pt karuslar 4-5 pt. Hergün böyle. Sürekli atraksiyon. İonia yı boşver gel sen Ronarka.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.