Şimdi Ara

Ronark Character seçimi!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben ronarka gecmeyi dusunuyorum ve warrior(rapy+7) veya assassin(shard7) acıcam sizce hangisi ni tercih etmeliyim (Master 60+) yardım plssss

• valla bende ronarka geçicem 60 yada 61 lwl bi roguem vardi tam hatırlamıyorum lwlini onunla oynıycam yalnız oyunu yüklerken biraz sorun çıktı kısmetse yarın düzelticem bence asas aç
  • up yardım plssss
  • Warrıor Bence
  • asas ac ya
    warior mana dusmanı mana yetistiremessin
  • arkadaslar fikirlerinizi yazarken neden bunu acmalı artı ve eksi yonlerini yazın karakterlerin plss
  • +60 içi warior
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ally warrior ırk seçimi ?
    14 yıl önce açıldı
    Battle Priest Takı Rehberi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Warrior dusunuorum ama... sizce????
  • Rogue aç Asas ol item yaparsın ezikken göervler fln var yada priest strci açabilirsin
  • Warrior veya battle priest ac.Asas warriorlara ustunluk kuramiyor.Battle priest da 2sini aliyor.Bence battle priest daha iyi.+7 ii yapabilirsen cok iyi olur.
  • Gırakon

parasız ve yeni bir server...Asas aç.
  • Bnce bp aç en iisi paranda varsa hb +7 veya ii +7 alırsn süper olur
  • sakın warrior acma cunku para sıkıntısı cekersin cook mana yer 60 olana kadar rezalet olur maddi durum ama asas acarsan hem kasması kolay olur ( cunku warrior 57 ye kada fail wuruyor ) hemde mana düşmanı olmaz rahat party bulursun ayrıca
  • +60 warrior da paran yetmez 1
    2.si biraz da zor kasarsın
  • Ben kısa bir ara ronark da oynadım ve 60lvl masteri açık char ı sattım ama boss kovalayacaksan illaki orc neden dersen ronark humanlarındır hatta bildiğim kadar bir ara human olma kısa bir süreliğine durdurulmuştu o kadar çok human var ki boss kesmek çok zor.Ama ben illa warrioru orc açmıştım vede masterini de açtım oynamıyorum diye de charı sattım kaça diye sormayın ( 75 ytl.) Her zaman kasılmak için partilerde yer bulursun,Atilla için muhakkak ezikler çağrı atar koşun atilla çıktı diye ben kesmiştim ss de var.Bence boss kovalayacaksan karizma olsun dersen orc derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.