Arkadaslar ben ronarka gecmeyi dusunuyorum ve warrior(rapy+7) veya assassin(shard7) acıcam sizce hangisi ni tercih etmeliyim (Master 60+) yardım plssss
valla bende ronarka geçicem 60 yada 61 lwl bi roguem vardi tam hatırlamıyorum lwlini onunla oynıycam yalnız oyunu yüklerken biraz sorun çıktı kısmetse yarın düzelticem bence asas aç
up yardım plssss
Warrıor Bence
asas ac ya warior mana dusmanı mana yetistiremessin
arkadaslar fikirlerinizi yazarken neden bunu acmalı artı ve eksi yonlerini yazın karakterlerin plss
Rogue aç Asas ol item yaparsın ezikken göervler fln var yada priest strci açabilirsin
Warrior veya battle priest ac.Asas warriorlara ustunluk kuramiyor.Battle priest da 2sini aliyor.Bence battle priest daha iyi.+7 ii yapabilirsen cok iyi olur.
Gırakon
parasız ve yeni bir server...Asas aç.
Bnce bp aç en iisi paranda varsa hb +7 veya ii +7 alırsn süper olur
sakın warrior acma cunku para sıkıntısı cekersin cook mana yer 60 olana kadar rezalet olur maddi durum ama asas acarsan hem kasması kolay olur ( cunku warrior 57 ye kada fail wuruyor ) hemde mana düşmanı olmaz rahat party bulursun ayrıca
+60 warrior da paran yetmez 1 2.si biraz da zor kasarsın
Ben kısa bir ara ronark da oynadım ve 60lvl masteri açık char ı sattım ama boss kovalayacaksan illaki orc neden dersen ronark humanlarındır hatta bildiğim kadar bir ara human olma kısa bir süreliğine durdurulmuştu o kadar çok human var ki boss kesmek çok zor.Ama ben illa warrioru orc açmıştım vede masterini de açtım oynamıyorum diye de charı sattım kaça diye sormayın ( 75 ytl.) Her zaman kasılmak için partilerde yer bulursun,Atilla için muhakkak ezikler çağrı atar koşun atilla çıktı diye ben kesmiştim ss de var.Bence boss kovalayacaksan karizma olsun dersen orc derim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme