Şimdi Ara

Ronark Ardream ... RudeKaiseR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar +70 charımı bozup ronark ardreama geldim ve charımı tanıtmak istedim resimlerde hiçbir sc basılı değildir..eleştirilere acıgım ama lütfen saygı çerçevesinde...eziksin şusun busun gibi yorumlar yazmayın....Şimdi Gelelim Resimlere..

Arkadaslar Charı düzdüm daha hiç ardream yapmadım şimdi eksikleri nedir..bankadaki parayı nasıl degerlendirmeliyim ve ronark ardreamda işleyebilir bir charmı....

Şimdiden Teşekkürler...

• Güzel char
    Güle güle kullan.
    Sadece 1 önerim var. Zaten sende düşünmüşsündür.
    Aldığın droplarla chitinleri 8'e çekmeye bak.
    Güzel char iyi oyunlar iyi pklar.
  • hell breaker...
  • Bence asas düzsen daha iyi olabilirdi ama asas sevmiyorum dersen warıor dersen char şuan iyi hp walky pathos glovelarla çok iyi şekil durur bi debuf bide asas bulursan süper adam kesersiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_Ku$^^uTQ

Güzel char
    Güle güle kullan.
    Sadece 1 önerim var. Zaten sende düşünmüşsündür.
    Aldığın droplarla chitinleri 8'e çekmeye bak.
    Güzel char iyi oyunlar iyi pklar.

Saol kardesim...10 gb para işte onla 1 parca alırım gerisi pod parası kalır..aldıgım droplarlada +8 chitine gitmeyi planlıyodum..Ama Ske + 8 gb wererek glass beltte almayı düşünüyorum kararsızım
  • Char gayet güzel ardream için , sen neden "eziksin şusun busun" diyerek kendini üzüyorsunki , hayırlı PK lar sana , fakat bir öneri itemleri kitlemelisin bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: E®han

Char gayet güzel ardream için , sen neden "eziksin şusun busun" diyerek kendini üzüyorsunki , hayırlı PK lar sana , fakat bir öneri itemleri kitlemelisin bence

dostum war öyleleri..yapabildigimi yaptıgım halde hiç iyi olmamıs tek yersin ezik vs. diyenler war ondan dedim yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Olympiada 72 lwl Priest SATILIK
    17 yıl önce açıldı
    Ronarkdaki Charım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: jason2094

quote:

Char gayet güzel ardream için , sen neden "eziksin şusun busun" diyerek kendini üzüyorsunki , hayırlı PK lar sana , fakat bir öneri itemleri kitlemelisin bence

dostum war öyleleri..yapabildigimi yaptıgım halde hiç iyi olmamıs tek yersin ezik vs. diyenler war ondan dedim yani

takmıyacaksın onları onlar uzanamadığı ete mundar diyen cinsten kişilikler.
    bence glass belti şimdilik ertele en azından şimdilik gerek yok.
    ilk olarak 8 chitin set yapmaya bak.

• quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim arkadasım saol...chitin pauldron aynen kalsın diyorum donluk alırım chitin +8

• Herşey cok Guzel de o can ne ole ?
  • can veren takı yokda ondan fll str gittim...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim arkadasım saol...chitin pauldron aynen kalsın diyorum donluk alırım chitin +8

Senin bileceğin iş.
    Bu arada aklıma geldi earringlerin ne bilmiyorum ama chitinleri 8 yaptıkdan sonra opal earring yapabilirsin eğer istersen.
    Ama emin ol şu haliyle bile çok güzel iş yapar.

• opal earing 8 str 10 def

bunlar str +12 dual
  • charın gayet güzel ama bi kaç önerim olcak ske belt yerinde kalsın hiç bozma glave ı sat hp ve mp yi dengelemek için takı al hp ve mp yi artttır,chitinlerde kalsın bence bozma...
  • hp ve mp weren takılar önerirmisin aynı zmanda str de wersin tabi..hic warior dizmişligim yok warior daha önce
  • bence göğüslük ve donu +8 chitin yap yeter diğerlerini sonra yaparsın

takıları bence wp ve dual we takmalısın çünkü hp yerlerde senin bu takılar hem hp hemde str verir işini görür yani
  • Çarı düzdüm yerine dizdim dersen daha hoş olur
    güzel bi çar olmuş
  • Char için sadece attacka yüklenmişsin eğer Anti-Defense yüksek olmazsa veya iyi combo yapamıyorsan bu hp,mp ve defense oranı ile vs'lerde zorluk çekebilirsin.Char item düzeyi olarak iyi ama +8 chitin setten önce kendine daha iyi takılar almanı ya da +7 Giga ile hp ve mp oranını yükseltmeni tavsiye ederim.

Yüzük:ROC, Foverin
    Küpe:WE,PE eğer paran yetmezse OE'de alabilirsin ama OE o kadar da bonuslu bir takı olmadığından kalsa da olur.
    Kolye:WP +0 - +1, İN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 18 Haziran 2008; 20:56:18 >
  • Ronarkda ben yeni char actım priest şu an 15 lwl acaba kasarmısn oyundaki adım cooldevil plsorcum )
  • ah ah o bankadaki para bana yeter
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.