Şimdi Ara

Rome Total War 2 Sistemle İlgili

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar ben yakın zamanda orjinal Rome Total War 2 yi alacağım fakat almadan önce aklımda bir soru takıldı.Sorum ise rome total warı 2 yi alacağım fakat bilgisayarım da oyun çalışırken herhangi bir kasma veya görüntünün kötü olması fps düşüklüğü gibi vs şeyler olurmu.İşte bilgisayar daki sistem özelliklerim!!!

İşletim Sistemi Windows 7 Ultimate
    İşlemci:AMD Athlon(tm) 2 X4 631 Quad-Core Processor (4 CPUs) 2.60 Ghz
    Ram:4 GB
    Sistem Türü:32 Bit
    Ekran Kartı:2556 GB ve Nvidia GeForce GT 220
    Ekran Çözünürlüğü:1280 X 1024
    Directx 11 kullanıyorum.

• Sistem Gereksinimleri[kaynağı değiştir]

En Düşük:[4]
    İS: XP/Vista/Windows 7/Windows 8
    İşlemci: 2 GHz Intel Dual Core işlemci/2.6 GHz Intel Single Core işlemci
    Bellek: 2 GB RAM
    Ekran Kartı: 512 MB DirectX 9.0 uyumlu kart (Shader Model 3 ve vertex texture fetch destekli)
    DirectX: 11
    Sabit Sürücü: 19 GB boş alan
    Ekran Çözünürlüğü: 1024x768

Tavsiye edilen:[4]
    İS: Windows 7/Windows 8
    İşlemci: İkinci nesil Intel Core i5 işlemci
    Bellek: 4 GB Ram
    Ekran Kartı: 1024 MB DirectX 11 uyumlu kart
    Sabit Sürücü: 35 GB boş alan
    Ekran Çözünürlüğü: 1920x1080

Ekran çözüznürlüğünü değiştirmen yeterli ..
  • Oynıyamazsın çözünürlükle alakası yok bu arada ekran kartı kurtarmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran karti nasiil kurtarmiyor kardeş 2 GB 556 MB ekran karti var kafayi mi yedin sen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En düşük ayarlarda oynatır rahat ol .
  • 2 cücolayt ekran kartı varmış :) güldürmeyin insanı senin o sisteminle oyunu low da oynatırsa dua et.
  • Kardeş en düşük ayarlarda güzel olurmu FPS felanda çok düşer o zaman görüntü kalitesi dusmezmi ben oyunu goruntusu için oynayacagim orneğin savasi yakından takip etmek isteydigimde görüntü çok kotu olmazmi birde oyunda ordular çok fazla olduğunda oyun içi kasma olurmu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MEDİEVAL TOTAL WAR 2 BAŞLANGIÇ
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aquila1907 A kullanıcısına yanıt
    Oyun en düşük ayarlarda çamur gibi gözüküyor. Hiç alma, memnun olmazsın alacağın performanstan.

En az 650ti seviyesinde bir ekran kartın olacak ki, tatmin edici bir görüntüyle oynayabilesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aquila1907

Kardeş en düşük ayarlarda güzel olurmu FPS felanda çok düşer o zaman görüntü kalitesi dusmezmi ben oyunu goruntusu için oynayacagim orneğin savasi yakından takip etmek isteydigimde görüntü çok kotu olmazmi birde oyunda ordular çok fazla olduğunda oyun içi kasma olurmu

iyi görüntü elde etmen imkansız malesef
  • Arkadaşlar bende gtx660m 2 GB var hangi ayarlarda oynarım o kadar para vericez lowda oynamıyalım en azından ?
  • Low-medium arası oynarsın muhtemelen hocam size nasıl izah etsem gtx 680amp ve 4770k ile ben bile çoğu yerden ödün veriyorum kasmasın diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Chosniel_TR

Low-medium arası oynarsın muhtemelen hocam size nasıl izah etsem gtx 680amp ve 4770k ile ben bile çoğu yerden ödün veriyorum kasmasın diye

saolun hocam ben biraz bakayım kartımın performansına
    edit:hocam buradaki videoda high ayarlarda (kart aynı benimkiyle) oyunun kendi benchmarkında averege fps:44 çıkıyor sizce iyi değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E57029DB9 -- 22 Şubat 2014; 23:28:06 >

• Hocam burdaki benchmark o kadar önemli değil önemli olan 2 büyük ordu nirbirine girince kaç fps vereceği

• Evet düşük kaliteyle bile oynatmayabilir oynatsada düşük kalite bir işi yaramaz sen eniyisi başka stratejilere yönel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: malemoy

Sistem Gereksinimleri[kaynağı değiştir]

En Düşük:[4]
    İS: XP/Vista/Windows 7/Windows 8
    İşlemci: 2 GHz Intel Dual Core işlemci/2.6 GHz Intel Single Core işlemci
    Bellek: 2 GB RAM
    Ekran Kartı: 512 MB DirectX 9.0 uyumlu kart (Shader Model 3 ve vertex texture fetch destekli)
    Sabit Sürücü: 19 GB boş alan
    Ekran Çözünürlüğü: 1024x768

Tavsiye edilen:[4]
    İS: Windows 7/Windows 8
    İşlemci: İkinci nesil Intel Core i5 işlemci
    Bellek: 4 GB Ram
    Ekran Kartı: 1024 MB DirectX 11 uyumlu kart
    Sabit Sürücü: 35 GB boş alan
    Ekran Çözünürlüğü: 1920x1080

Ekran çözüznürlüğünü değiştirmen yeterli ..

rome total war 2 nın turkce yamasının lınkını atarmısın bılıyorsan ?

• Rome total war2 Türkçe destekli çıktı yamaya gerek yok
  • Düşük ayarlarda zevk almazsın oyundan boşuna para vermeye değmez. Şu an oyunda bir sürü bug var zaten.
  • Bu oyunu sadece görüntüsü için oynayacaksanız bile gtx660 gayet iyi sonuç verir. ben gt650m'de denedim (gtx değil dikkatinizi çekerim) ve iki ful ordulu savaşta en yükseğin bir altı olan "aşırı" ayarlarda bile akıcı görüntü elde ediyordum. Tabi fps 25'lere düşüyor orası ayrı ama şu da var, eğer görüntü sizin için çoook önemli değilse düşük ayarlarda görüntü hiç de öyle çamur gibi olmuyor bence. En düşük ayarlarda görüntü elbette güzel değil ama benim açımdan oyunun zevkinin içine etmiyor ;)
  • ACEMİ sorusu : Oğluma rome total war 2 oynayacak bir bilgisayar almak istiyorum. Lütfen bana , fiyatı abartılı olmayan,ama oyunu orta kalitede akıcı oynatacak bir bilgisayar(Markası ve tipi ile) önerir misiniz.. Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.