Şimdi Ara

Rome 2 END GAME

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar büyük bir mücadele sonucu rome 2 total war'da end game yapmış bulunuyorum

IRK; İceni
    Mod; Normal
    Patch ; 1.1

İnanılmaz derecede devlet var oyun sonlara doğru resmen su gibi akıyor devlet sayısı azaldığı için ama 30-40 turn sonra 15 dk surdugunu soyleyebilirim turn'un dönmesi

Velhasıl İceni'yi seçmemin en önemli sebeblerinden biri ingilterenin stratejik konumda olması ırk çok güçlü diyebilirim öyleki imanpower var sanki tek turnda koca bir eyaleti alsan banamısın demezler.diğer bir sebebi ise romalıları oyun iyice yerine oturana kadar oynamıyacağım tüm paketler çıktıktan sonra legend mode da oynamayı düşünüyorum.çok uzatmadan Resimleri göstereyim.aklınızdaki soru işaretlerine cvp verebilirim.Misal evet end game sonunda süper bir zafer videosu hazırlamışlar

Son olarak tüm generallerimi ve amirallerimi ANKARA'da toplayarak bir angara havası oynayak dedim :))

Rome 2 END GAME

Rome 2 END GAME

• Oyunda eksi diğebileceğim olumsuzluklar

1.Ajanlar-kahinler ve kahramanlar hiç bir işe yaramıyor diyebilirim.Hatta durumu zora bile sokuyorlar ki tek yaptıkları gönderdiğiniz bölgedeki devletle siyasi bağlarınız berbat duruma geliyor
    2.Aşiret reislerine rakipleri okadar çok siyasi entrika ceviriyorki her turnda yeni bir general geliyordu ordu bi ara 7 yıldızlı general yapmak zor yani
    3.devlet simgesinin bulunduğu ortadaki butona bastığınızda generaller var sizde suikast ugratabilir evlat edinebilir veya evlenebilirsiniz ama o panelin bana göre hiç bir mantığı yok çünkü öyle veya böyle iç savaş çıkıyor
    4.turn atarken bekleme süresi herkezce malum..ekstra paketler ile nekadar iyileşeceğini hep birlikte göreceğiz
    5.legend mode nasıldır bilmiyorum fakat normal mode de hiç bir devlet sen savaş açmadıkça oda sana savaş açmıyor :))
    6.ara video hiç yok diyebilirim.dünya harikalarında veya suikastlarda
    7.
    şimdilik aklıma gelenler bunlar

Amma velakin Oyun bu haliyle bile enfes olmuş diyebilirim.Türkçe olması büyük bir avantaj
    Generalsiz ordu yürütüimez mantığı çok hoşuma gitti..stratejik düşünmeye itiyor insanı çünkü

Şuanda aklıma gelenler bunlar...yarın sabah 6.30 da uyanmak zorundayım saat gece 3 olmuş napıyorum ben ya :S neyse iyi geceler :)

• Mevkidarlar, Şampiyonlar, ajanlar hepside çok işe yarıyor şampiyonu orduya at bakayım o orduya ne oluyor.

aynı şekilde mevkidarlar, halkı mutlu ediyor.

ajanlarda savaşta çok işe yarıyor hep adamların generali öldürüyorum, yada yaralıyorum çoğu zaman generalsiz çıktılar karşıma.

Siyasi entrikada çok önemli. iç savaş çıkacak ama şöyle düşün hemenmi çıkmasını istersin yoksa 100 turn sonramı? rakip hanede hırsı yüksek adam varsa hemen ölmeli yoksa başına çok büyük iş açar.

son olarak bende very hard oynadım banada savaş açan bir ülke olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeSRiSeL

Oyunda eksi diğebileceğim olumsuzluklar

1.Ajanlar-kahinler ve kahramanlar hiç bir işe yaramıyor diyebilirim.Hatta durumu zora bile sokuyorlar ki tek yaptıkları gönderdiğiniz bölgedeki devletle siyasi bağlarınız berbat duruma geliyor
    2.Aşiret reislerine rakipleri okadar çok siyasi entrika ceviriyorki her turnda yeni bir general geliyordu ordu bi ara 7 yıldızlı general yapmak zor yani
    3.devlet simgesinin bulunduğu ortadaki butona bastığınızda generaller var sizde suikast ugratabilir evlat edinebilir veya evlenebilirsiniz ama o panelin bana göre hiç bir mantığı yok çünkü öyle veya böyle iç savaş çıkıyor
    4.turn atarken bekleme süresi herkezce malum..ekstra paketler ile nekadar iyileşeceğini hep birlikte göreceğiz
    5.legend mode nasıldır bilmiyorum fakat normal mode de hiç bir devlet sen savaş açmadıkça oda sana savaş açmıyor :))
    6.ara video hiç yok diyebilirim.dünya harikalarında veya suikastlarda
    7.
    şimdilik aklıma gelenler bunlar

Amma velakin Oyun bu haliyle bile enfes olmuş diyebilirim.Türkçe olması büyük bir avantaj
    Generalsiz ordu yürütüimez mantığı çok hoşuma gitti..stratejik düşünmeye itiyor insanı çünkü

Şuanda aklıma gelenler bunlar...yarın sabah 6.30 da uyanmak zorundayım saat gece 3 olmuş napıyorum ben ya :S neyse iyi geceler :)

1. Aksine çok işe yarıyorlar, kahinler kendi bölgende çalışırsa çok güzel vergi ve mutluluk arttırıyor, karşı tarafın bölgesindeyse tam tersini yapıp güzel olay çıkarıyorlar 6-7 tur içinde. Ajanlar ile karşı tarafın generallerini öldürüp savaş öncesi mükemmel bir avantaj elde edersin. Kahramanlarda ordudaki veya kaledeki bir birliği tamamen yok edebiliyorlar, kilit düşman ünitelerini yok etmek için (bazı paralı askerler baya kuvvetli) ideal. Ayrıca kahramanlar orduyu durduğu yerde bile eğitebiliyor, kahinler moral sağlıyor.

2.Reisler entrika çevirmese bile yaştan/hastalıktan ölüyor generaller çok kolay bir şekilde... bir kaç oyundur turlar mevsim olarak geçiyordu o sayede daha rahattı general geliştirmek, şimdi her tur bir sene olunca, hiç durmadan savaştırmak lazım.

3.Entrika çevirmek iç savaşta karşına çıkan orduları güçsüzleştiriyor, benim gibi ilk oynadığında ciddiye almazsan en kuvvetli birimlerden oluşan 15 tane general/amiral ile karşı karşıya geliyorsun. İlk iç savaşım 20 tur kadar sürdü ve 6 bölge kaybettim daha ilk turda. En zevkli oyun anım budur gerçi :)

4. İlk başlarda çok kötüydü bu bende ama çıkan 2 yamadan sonra maksimum 5 dakika beklemişimidir. Oda 3-4 ülke ile savaş halinde olduğumdan. Düşman hareketlerini kapatınca çok hızlanıyor özellikle.

5. Normalde çok kolay oyun, zorda oynamak lazım asıl zevk alabilmek için. Roma ile bana da savaş açana olmadı aksine kukla eyaletim olmak için yalvaranlar oldu...Bazı devletlere ise daha ilk turdan 5-10 devlet savaş açıyor (Kartaca ve Mısır örnek olarak)

6.Ara video olmaması kötü :/ Ama videolar genelde Shogunlar da vardı, Rome 1 veya mediviallarda varsa bile hiç hatırlamıyorum. Burada ölüm için koymular sadece ki pek gereksiz o da. Önemli şehirleri falan ele geçirince olsaydı bari...

Tebrikler tabi :) Ama İngilizler ile oynamak kolay, başlangıç yerleri çok iyi gerçekten ve sağlam bir kaç ünitleri var.
    Eşsiz bir deneyim için zor modda Kartaca ile başlayın derim, herkes düşman :)

Eklenti: Ankara' daki generallerle ile ordu yapsaydın, kolbastı oynuyor gibi durabilirlerdi adam toplama animasyonuyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 27 Eylül 2013; 15:42:26 >

• Öncelikle tebrik ederim büyük bir zafer yaşamışsın benim strateji oyunlarında hep isteğim tüm dünyayı feth etmektir ama nasip olmadı hep işler girdi yarım kaldı turn sorunu büyük sorun bu yüzden oyunu bıraktım diyebilirim gerçi 2. patch ile bu sorun düzeldi ama genede oyunu oynamak içimden gelmiyor çünkü dediğin gibi hiç bir devlet sana savaş açmıyor ayrıca diplomasi 0 diyebiriz genede sıkıntılara rağmen oynayıp bitirmişsin tebrikler
  • teşekür ederim..
  • Bnde yeni indirdim sonunda oyunu :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Last Of Us Part 1 Remake
    2 yıl önce açıldı
    The Last Of Us Part 1 PC
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.