Şimdi Ara

ROMDAN ANLAYAN UZMANLAR BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oncelikle herkese slm ben hemen konuya gireyim
    Benim su samsung galaxy ace 5830i bu aralar baya yavasladi ve internetde sayfalar arasi gecislerde yada netde bi konuyu okurken cok agir davraniyor bende bu yuzden bu soruna cozum yollarindan bitanesi rom diye dusundum ve bu romu buldum sizden istegim asagida verecegim linkdeki romun + ve - leri nelerdir bana faydasi olurmu ve bu aralar butce sikintisi oldugundan samsun galaxy ace idare etmek zorundayim eger bu romu bana onermezseniz baska hangi romu onerirsiniz sadece su yavaslamayi ortadan kaldirin yeter ve son olarak da bu romlar arasinda en sitabil ve sorunsuz rom hangisidir bu telefonda deneyen yada kullanan ve bilen kisiler bi zahmet bana yardim edin

buyrun buda linki

http://www.torrent-oyun.com/index.php?topic=91604.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMD HASTASI 044 -- 13 Ekim 2013; 4:12:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En sorunsuz romlar CyanogenMod un yaptigi romlardir. Xda dan Cm 7 9 veya 10 indirebilirsiniz

• Peregrino kullanıcısına yanıt
    Peki benim verdigim linkdeki rom nasil

• quote:

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

Arkadaslar oncelikle herkese slm ben hemen konuya gireyim
    Benim su samsung galaxy ace 5830i bu aralar baya yavasladi ve internetde sayfalar arasi gecislerde yada netde bi konuyu okurken cok agir davraniyor bende bu yuzden bu soruna cozum yollarindan bitanesi rom diye dusundum ve bu romu buldum sizden istegim asagida verecegim linkdeki romun + ve - leri nelerdir bana faydasi olurmu ve bu aralar butce sikintisi oldugundan samsun galaxy ace idare etmek zorundayim eger bu romu bana onermezseniz baska hangi romu onerirsiniz sadece su yavaslamayi ortadan kaldirin yeter ve son olarak da bu romlar arasinda en sitabil ve sorunsuz rom hangisidir bu telefonda deneyen yada kullanan ve bilen kisiler bi zahmet bana yardim edin

buyrun buda linki

http://www.torrent-oyun.com/index.php?topic=91604.0

sana bu linki verebilirimhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2381316

Rom +ları ve -leri:

+Broadcom işlemcisinin driverları yerine Alcaletin driverlarını kullandığı için çok hızlı, bütün stock üzerine kurulmuş custom romlardan en az 2 kat daha hızlı, oyunları çok rahat oynarsın
    +Pili çok uzun dayanıyor
    +En hızlı, en hafif ROM (en hafif çünkü bu google ın yarattığı "AOSP" modifiye edilmemiş saf android ROMlardır)

-Rom stabildir ama göze değmeyecek bugları var:
    *Telefon uzun süre açmazsan wifi kendiliğinden kapanıyor, yeniden bağlanman gerekiyor wifiyı açıp kapatıp
    *Nadir olsada telefon kilit ekranından çıkmıyor, ama bu sorun benim telden dolayıda olabilir
    *Kamera flashı çalışmıyor galiba

İmzağmda yazmaktadır ki benim bir konum var, aynı bu romun galaxy y için versiyonu (galaxy y ile galaxy ace-i aynı telefonlardır, sadece ekran ve kamera farkı) var, sadece üstte verdiğim "xda" linkinin indirme dosyalarını benim konumdaki işlemlere göre uygula

• Su orjinal romun yedegini nasil alabilirim

• AMD HASTASI 044 kullanıcısına yanıt
    Bir yardim edecek yokmu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

Bir yardim edecek yokmu acaba

titanium backup var

eğer rootluysa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayir hic root atmadim tele hersey stabil olarak calisiyormu bunda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.