Şimdi Ara

Romanımı nasıl kitap haline getirip satarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir süredir araştırıyorum,düşünüyorum ve yazıyorum.Kitap haline getirmek istediğim Nikola Teslanın hayatı ve bilim kurgu tadında olucak...(İlk bölümü DH de yayınlamıştım) Yaklaşık 350 sayfa sürücek ancak ben kitap haline getirtilip satılmasını istiyorum.Yardım eder misinz?

Yaşım 16(Seneye biticek)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtostopcununRehberi -- 25 Eylül 2014; 1:39:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi kitabeviyle anlaşırsın sayfa başına ücretleri değişiyor. Kapağı ya kendin tasarlarsın veya tasarlattırırsın fiyatına kitabevi karar veriyordu sanırım dağıtımını falan onlar yapıyor sana kalan da reklamını yapmak işte.
  • Yayinevlerine kopyasını yolla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • helal olsun..

aman gözünü seveyim flash a yedek al benimde fantastik bi romanım vardı 254 sayfalık bilgisayar bozulunca oda araya gitti..

senin soruna gelirsek hiçbir fikrim yok ama senin gibi insanları seviyorum niyeyse..
  • quote:

Orijinalden alıntı: twin pedal

Bi kitabeviyle anlaşırsın sayfa başına ücretleri değişiyor. Kapağı ya kendin tasarlarsın veya tasarlattırırsın fiyatına kitabevi karar veriyordu sanırım dağıtımını falan onlar yapıyor sana kalan da reklamını yapmak işte.

Hocam peki bastıkları kitap sayısı bana maaliyeti ne kadar olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: BitliKene

quote:

Bi kitabeviyle anlaşırsın sayfa başına ücretleri değişiyor. Kapağı ya kendin tasarlarsın veya tasarlattırırsın fiyatına kitabevi karar veriyordu sanırım dağıtımını falan onlar yapıyor sana kalan da reklamını yapmak işte.

Sen ne kadar istersen. Sayısını sen belirlersin internetten konuştuğum birisi 1000 bastırdı dağıttı gitti 780 tane mi ne satılmış doğru söylüyorsa.
  • http://www.kitapbasimevi.com/?mct=kitap-baski-basimi-fiyatlari-maliyetleri-13

Burdan da bakarsan aklında bi ücret oluşur.

sözlüktendi ben sildirdim hesabım ordan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twin pedal -- 25 Eylül 2014; 1:50:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Sen ne kadar istersen. Sayısını sen belirlersin internetten konuştuğum birisi 1000 bastırdı dağıttı gitti 780 tane mi ne satılmış doğru söylüyorsa.

O bastıran kişi ile konuşma şansım var mı?Harcadığım parayı karşılasa yeter, diğerlerini bedava dağıtırım

• quote:

http://www.kitapbasimevi.com/?mct=kitap-baski-basimi-fiyatlari-maliyetleri-13

5 bin 100 TL dedi...Bu yaşta o parayı nasıl bulayım?(Kitap sayısı 1000)

• oo tesla alirim bi dal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

http://www.kitapbasimevi.com/?mct=kitap-baski-basimi-fiyatlari-maliyetleri-13

5 bin 100 TL dedi...Bu yaşta o parayı nasıl bulayım?(Kitap sayısı 1000)

Bi kısmını kitabevlerine postala maille öyle dene şansını. Bi yerlerden aracı bulmaya çalış belki olur.

• Fazla fikir lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.