Şimdi Ara

Roman okurken farkettigim sacmaliklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kitap okurken sıkılıyorum nedenine gelince bi konuyu anlatirken olayi saptirmadan ozet gecerek anlatmak yok ornek vermek gerekirse

"mathilda yatagina uzanirken uzerindeki o semt pazarindan binbir guclukle pazarlik yapip ucuza buldugu acik renkli ince paltoyu cikartmadigini farketti
    ama neyseki dedesinden kalma bu eski evde ona verilen kucuk odanin penceresine baktiginda gordugu camin disardan hasari bir cocuk tarafindan kirilip yerinede yenisinin takilmadigi oldu gece belkide bir sokak kopegi gibi usuyecekti..,, laann

Tamamen uydurdum abartmisda olabilirim ama genelde bu sekilde yav kardesim ozet gec olmasi gereken yasanan budur " mathilda montunu cikaracakti bakti pencere acik vazgecti oyle uzandi " haksizmiyim simdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Roman yerine Bulgar oku sen de :D

• Betimlemesi lazim sana tam olarak anlatmasi icin.Oyle olmasa Ali vardi sonra öldü gibi bir sey olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 sayfalık ilkokul çocukları için kitaplar var onları oku
  • Aynen betimleme olayini abartan kitaplar bi sure sonra cok sıkıyo bu yuzden sergüzeşt okumanizi tavsiye etmem

• quote:

Orijinalden alıntı: ninja törtıl

10 sayfalık ilkokul çocukları için kitaplar var onları oku

• Kitap okumuyorum sorunumda yok kafam rahat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yanlış kitapları okuyorsun
  • bu kadar sığ düşünülebilir bir kitap hakkında. Kitabın olayı o zaten kardeşim ne olmasını bekliyordun bi kitapta anlamadım ki? Kitaptaki dil öyle olmasa sen yazarın sana aktarmak istediği dünyaya nasıl hakim olabilirsin , yaşatmak istediği duyguları nasıl yaşayabilirsin ? Üstteki arkadaşın da dediği gibi kendine uygun bir ilkokul kitabı bul ne bileyim cin ali serisi falan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_42

bu kadar sığ düşünülebilir bir kitap hakkında. Kitabın olayı o zaten kardeşim ne olmasını bekliyordun bi kitapta anlamadım ki? Kitaptaki dil öyle olmasa sen yazarın sana aktarmak istediği dünyaya nasıl hakim olabilirsin , yaşatmak istediği duyguları nasıl yaşayabilirsin ? Üstteki arkadaşın da dediği gibi kendine uygun bir ilkokul kitabı bul ne bileyim cin ali serisi falan..

Tamam kardesim anliyorum olayin guzelligi orda zaten ama daha ilk 10 sayfada insana daralma geliyor kitapdan sogutuyor insani bu yuzden yarida biraktigim cok oldu surukleyiciligini ölduruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clopin -- 26 Aralık 2014; 15:51:39 >
  • Hayaldunyani gelistirmesi icin bu tur betimlemeler normal bunlar olmasa kendini olayin icine nasil sokacaksin?

• Bazilari yazar bazilarida o yazarin hayal dunyasinda yasar

• Yazık la bu tarz adamlara destek verenler kitap Okumanın güzelliğini bilmeyen , Kitabin dunyasına giremeyen insanlardır .

Kitabı okursun her 20-30 sayfada bir o Dünyaya dalarsın bu sayede kitap seni daha da ceker . Kitabi bitirdikten sonra da üzülürsün sanki sen yasamış gibi olursun cunku .

Bunlar cok farklı duygular kitap okuyun okutturun .

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Yazık la bu tarz adamlara destek verenler kitap Okumanın güzelliğini bilmeyen , Kitabin dunyasına giremeyen insanlardır .

Kitabı okursun her 20-30 sayfada bir o Dünyaya dalarsın bu sayede kitap seni daha da ceker . Kitabi bitirdikten sonra da üzülürsün sanki sen yasamış gibi olursun cunku .

Bunlar cok farklı duygular kitap okuyun okutturun .

Sorun kitap okumamak değil kitap okumaya direk ağır romanlarla başlamaktır. Öyle kolay kolay betimlemeleri sindirip kendini olayın içine sokmak kolay bir iş değil. Betimlemelerin az olduğu kitaplarla okumaya başlamak (yani hikayelerle) çok daha iyidir bu yüzden.

Özellikle sürükleyici bilim-kurgu romanları betimlemelere alışmak için iyi olur. Açlık Oyunları, Yüzüklerin Efendisi ile başlamıştım ben kitap okumaya. Tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.