Şimdi Ara

Roman Neustädter 8 milyon euro ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nustädter'e 8m teklif olduğu ve Aykut'un bana lazım deyip sattırmak istemediği söyleniyor. Gerçekten durum böyleyse bu adam futboldan falan anlamıyor. Stoperde de oynarken de önliberoda da oynarken de çöp bu adam. Kız gibi aynı. Rakibe faul bile yapamıyor. Sertlik sıfır. Çoğu maçta casper zaten. 8 milyonu bırak 800 bin etmeyecek bir futbolcu. Böyle fırsat geçmişken ve ffp de varken gönderilmesi gerek. Zaten elde topal-souza-ozan gibi 3 tane defansif önlibero var. Topal da zaten hem önlibero hem de stoper oynayabiliyor. Neustadter'den de bin kat iyidir. Dikkat ederseniz bu kazma stoperde oynadığında yediğimiz goller hep bunun yüzünden. Sürekli adam kaçırıyor veya kendi adamını tutamadığı için sağ-sol beklerden biri yardıma geliyor. Bu sefer de beklerin olduğu bölge açık kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 10 Ağustos 2017; 13:30:41 >

• senad ok bi taraflarından uyduruyor. evet rus vatandaşı ve rusyada sıkıntı var ama 8 milyon verecek kadar da keriz değil kimse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burxzc

senad ok bi taraflarından uyduruyor. evet rus vatandaşı ve rusyada sıkıntı var ama 8 milyon verecek kadar da keriz değil kimse.

Bana da uydurma gibi geliyor ama 3-5 ne veriyolarsa yollasınlar bence.
  • 1ht1baron 1 kullanıcısına yanıt
    5 milyon bana da uygun yerine taş gibi stoper alırız 2 3 milyona kiralık inşallah teklif vardır.
  • quote:

senad ok bi taraflarından uyduruyor. evet rus vatandaşı ve rusyada sıkıntı var ama 8 milyon verecek kadar da keriz değil kimse.

Mehmet topuza 9m verdik zamaninda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ffp olayında bu adamı 3 milyona vermemek dahi saçmalıktır. 8 milyon verildiği falan yok. Aykut'un sevdiği topçu tipi. Dümdüz ve hiç bir işe yaramayan. Takımda kalır ve bu sene Skrtel'e yük olur.
  • satıp mangalayı falan kiralasınlar,
    mangalanın daha iyi olmasını geçtim zaten bu adamın talibi çıkmışken satılmaması saçma olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShoyoHinata

quote:

Mehmet topuza 9m verdik zamaninda.

bizden bahsetmiyorum hocam biz ffp olmasa yine veririz ama avrupa takımlarım bizim gibi değil 8 milyonu neustadter gibi bi adama versinler daha iyisini alırlar bence
  • 8m verilse anında satılır
  • Aykut kadar kafanıza taş düşsün , şu adama nerden saldıracağınızı şaşırıyorsunuz. Sizin gibi taraftarlar ilk yenilgide Aykutuda ıslıklar mümkünse kombine bilet filan almayın siz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Şu ffp olayında bu adamı 3 milyona vermemek dahi saçmalıktır. 8 milyon verildiği falan yok. Aykut'un sevdiği topçu tipi. Dümdüz ve hiç bir işe yaramayan. Takımda kalır ve bu sene Skrtel'e yük olur.

Yorumun çok doğru be
  • Kesin sattırmıyordur Aykut.Neustadter ile beşik kertmesi köyden akraba.

Şöyle gerçek dışı şeyleri düşünmeyin rica ediyorum niye 8 milyona sattırmasın akıl mantık dolu bir hareket değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elder Wand -- 11 Ağustos 2017; 23:48:8 >
  • bu adama kimse 8 milyon falan vermez.

Zaten adam bu zamana kadar bir kere bile bonservisle alınmamış.
  • Yönetim bilerek spekülasyon yapıyor ki oyuncu dikkat çekerek talibini çıkarsın. Yoksa 1m bile teklif gelmemiştir eminim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.