Şimdi Ara

[ROM] Samsung Galaxy S4 Mini (GT-I9190) AICP - 11.0 - MM 6.0.1 [UNOFFICIAL] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
5
Favori
4.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Exynos chipsetler pek rağbet görmüyor maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkshalil

Exynos chipsetler pek rağbet görmüyor maalesef.

Exnoxy de ne sorun varki ragbet görmüyor dediginiz gibi

• Bence çok az cihaz exynos kullanıyor ve geliştiriciler genel olarak snapdragon cihazları seçtikleri için çoğu cihaz custom romsuz ortada kalıyor.

• krkshalil kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Şu an j2'nin kernel kaynak kodları kapalı ve bootloader kilidi var. Xda'da rağbet gösteren var ancak samsung'ta bitiyor iş

• quote:

Orijinalden alıntı: Exfat

Şu an j2'nin kernel kaynak kodları kapalı ve bootloader kilidi var. Xda'da rağbet gösteren var ancak samsung'ta bitiyor iş

Yine de cihaza rom yapılamazmı kernel kaynak kodları şart mı bootloader kildi ne hocam

• Kernel kodu olmadan olmuyor cihazın donanımı yöneten şey o. Bootloader kilidi cihaza custom rom yüklenmesini önleyen bir sistem.

• quote:

Kernel kodu olmadan olmuyor cihazın donanımı yöneten şey o. Bootloader kilidi cihaza custom rom yüklenmesini önleyen bir sistem.

O zaman buna custom rom yüklenmesi imkansız arkadaş kodlar açık dedi ama bence samsung kapatmıştır kodları bir de bir soru daha soracagım j2 için note 7 rom var bu rom android 6 ya yükseltiyormu şansımı bir daha denesem

• Arkadaşların daha iyi bilebilir. Dediğin rom lollipop tabanlı sadece görsellik var maalesef. Bunu diyorsan tabi:https://forum.xda-developers.com/android/development/rom-noble-rom-v1-0-j200g-t3491095

• quote:

Arkadaşların daha iyi bilebilir. Dediğin rom lollipop tabanlı sadece görsellik var maalesef. Bunu diyorsan tabi:https://forum.xda-developers.com/android/development/rom-noble-rom-v1-0-j200g-t3491095

Şurdaki adamın yaptığında her şey değişmiş hem de android sürümüne kadar modeller uyumsuz amahttps://youtu.be/ITTJAmarSdU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 22 Şubat 2017; 13:5:40 >

• Sürümüne kadar değişiyor dediğin rom için videoyu ekleyen adam bile lollipop tabanlı demiş. Niye inanmıyorsun anlamıyorum.

[ROM] Samsung Galaxy S4 Mini (GT-I9190) AICP - 11.0 - MM 6.0.1 [UNOFFICIAL]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 22 Şubat 2017; 20:16:22 >
  • quote:

Sürümüne kadar değişiyor dediğin rom için videoyu ekleyen adam bile lollipop tabanlı demiş. Niye inanmıyorsun anlamıyorum.

[ROM] Samsung Galaxy S4 Mini (GT-I9190) AICP - 11.0 - MM 6.0.1 [UNOFFICIAL]

Tamam farkettim zaten vazgeçtim hepsi temadan ibaret sanırım tema zaten apk olarak da kurulabiliyor ihtiyacım yok android 5 te olmayıp 6 da olan pek fazla bir uygulama yok zaten gerek yok vazgeçtim bu işlerden

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.