Şimdi Ara

[ROM][JB] Huawei IDEOS X5 | Karma PACman ROM - 03-06-2013 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam Fm radio ve bluetooth dışında PAC man romun diğer bütün özellikleri çalışıyor mu?Ayrıca emeğinize sağlık ne varsa yine bizim Türklerde var ilyaaadan hayır gelmez artık hiç bişeyi düzeltemiyor üstüne düzgünü bozuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dikerow

hocam Fm radio ve bluetooth dışında PAC man romun diğer bütün özellikleri çalışıyor mu?Ayrıca emeğinize sağlık ne varsa yine bizim Türklerde var ilyaaadan hayır gelmez artık hiç bişeyi düzeltemiyor üstüne düzgünü bozuyor

Fm radio ve bluetooth dışında hepsi çalışıyor
  • Öncelikle eline sağlık hocam, güzel rom olmuş.

Bi iki saattir kullanıyorum şimdilik gözüme takılan tek sorun şu, status bardaki hızlı ayarlara yenilerini ekleyemiyoruz. Wifi, bluetooth falan var ama gps, sync gibi bazı ayarları eklediğim zaman görünmüyorlar. Bilmiyorum sadece bende mi oldu yoksa başka karşılaşan var mı.
  • arama tuşunu yapamadım ve ses açma kapama tuşu telefonu açmıyor bende..
  • -Hocam romu yükledim göze batan büyük bi sorun yok.Tek sıkıntı bende de ram sorunu var.Genelde bi uygulama açıkken diğerine geçmeye çalışınca kasmaya başlıyor.
    -Boş ram miktarı 50 civarında oluyor.(Face twitter whatsapp filan yüklü halde)
    -1bi de kulaklığı ilk taktığımda reset attı ve sonra telefon çok ağır çalışmaya başladı.sonra biraz kendine geldi.
    -Oyun performansını soranlar için benim kanaatimce oyun oynamaya çok uygun değil(Temple run2, flick shot filan takılarak oynadı).Coldblue nun romunda oyunlar daha seriydi. ve ram kullanımı daha iyiydi.
    -Yine büyük olasılık ram sorunundan dolayı uygulamaları açarken biraz geç tepki veriyor.(Çok fazla değil tabi ama seri bi şekilde açılmıyor)

Yine de çok güzel bir rom olmuş.Eline sağlık hocam.Umarım ramde iyileştirme yapılarak daha seri hale gelir o zaman heralde hiç değiştiremem romu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ens1252

quote:

hocam Fm radio ve bluetooth dışında PAC man romun diğer bütün özellikleri çalışıyor mu?Ayrıca emeğinize sağlık ne varsa yine bizim Türklerde var ilyaaadan hayır gelmez artık hiç bişeyi düzeltemiyor üstüne düzgünü bozuyor

Hocam ne yaptıysam romu kuramadım. İlk başta auroranın üzerine cwm 5.0.2.2 (sürüm numarasını yanlış hatırlıyor olabilirim. Eski cwm) ile kurdum pacman boot animasyonunda kaldı. Sonra 35. kernel xerot romunu kurdum üstünede bütün işlemleri yaparak romu kurdum yine boot animasyonda kaldı. Sonra yeni cwm yi kurdum. Onun üstüne xerot romu kurdum. Onunda üstüne de pacmani kurdum bu seferde huawei yazısında kaldı. Acaba eksik yaptığım bir şey mi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• romu kurdum ama system ayarlarında dil ve girişde varsayılan türkçe androi klavyey e girdiğim maalesef ayarlar durdu diye hata alıyorum yardım edebilirmisin.
  • quote:

quote:

2 kere partiton yukleyip reboot recovery yaptim romu yukledim fakat yinede acilmadi loading ekraninda kaldi cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudeboytr

quote:

quote:

2 kere partiton yukleyip reboot recovery yaptim romu yukledim fakat yinede acilmadi loading ekraninda kaldi cihaz

Bende çok uğraşmıştım ama açılmadı bir türlü.

• bi sıkıntı var romda. yükledim pacman animasyonunda takılı kaldı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.