Şimdi Ara

[ROM] Huawei IDEOS X5 | AuroraSP FINAL V3R (Stabil Sürüm) [4.0 ICS] by Oneio (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
6
Favori
13.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xiaomi

Geliştirme durdu. Artık yeni sürüm çıkmayacak v3 final ile bitti.

hocam final v update 1 görüyorum son v3'ü nerden indireceğiz limli bulamadım ayrıca ben cm 7.2 den geçiş yapıcam cmv 5.5.0.4 ile
    olurmu teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfenxx

quote:

Orijinalden alıntı: melect

quote:

Orijinalden alıntı: cizkek_

merhaba,final v3 sürümünü çıkarmış oneio. önceki sürümlerde çeşitli buglar vardı. haber vereyim dedim

edit: haberiniz varmış... heheh

v3 indirme linki hangisi nerden indireceğiz.

http://www.mediafire.com/download/wnjk3vm8sj8lc3c/AuroraSP_FINALv3.zip

hocam teşşekkür ama link ölü galiba indirme başlamadı bir türlü

• quote:

quote:

Geliştirme durdu. Artık yeni sürüm çıkmayacak v3 final ile bitti.

hocam final v update 1 görüyorum son v3'ü nerden indireceğiz limli bulamadım ayrıca ben cm 7.2 den geçiş yapıcam cmv 5.5.0.4 ile
    olurmu teşekkürler.

V3 linki:http://www.mediafire.com/download/wnjk3vm8sj8lc3c/AuroraSP_FINALv3.zip

Geliştirici 5.0.2.7 kullanmayı tavsiye ediyor.

• Tamam iniyor yükleme eanasında cvm den mount ens stroge yapıyormuyuz bende cm 7.2 yüklü..

• quote:

Orijinalden alıntı: AnıL.Gndqdu

quote:

quote:

quote:

quote:

birazdan kuruyorum final 3 ü ama önce sadece final olanı kurmam lazım değilmi ? ayrıca CWM versiyonum 5.0.4 :?

CWM versiyon 5.0.2.7 olması gerekiyor. Bir de ben Touchwiz istediğim için Final 2 Touchwiz üstüne v2.2 Touchwiz yükledim sıkıntı yok. Aurora tabanı üstüne yüklenmesine gerek yok doğrudan da yüklenebiliyor.

hocam benim rom aurora ics upt 20 ezet kernel di. CWM 4 olanından.. wipe işlemlerini yaptım ve final olanı yükledim oldu. icsden bi farkı yok gibi görünürde. şarjım az dolmasını bekliyorum sonrada final V3 kurcam :) bu cwm yle oluyorken illede 7 mi olması lazım cwm nin ? ha bide touchwiz nasıl bişey ne farkı var ki? o güzelse onu kurayım ?? şimdiden sağolun :)

edit: Çok afedersin hocam son bişey sorcaktım. final update den final V3 e geçerken tekrardan herhangi bi wipe işlemi yapıyormuyuz?

5.5.0.4 oluyordur galiba çünkü illa 5.0.2.7 dememiş önermiş sadece. Final V3 başlı başına ayrı bir rom dosyası o yüzden şu işlemleri yaparak yükleyin:

1. Copy package to SD card
    2. Boot to recovery
    3. Make Full wipe (data, cache, dalvik,)
    4. Format /system, /data, /cache(if u want)
    5. Reboot recovery
    6. Install pacakges
    7. Reboot!

Bu arada Touchwiz Samsung Galaxy S3'deki menüler simgeler falan tamamen görünüşle alakalı. Normal ICS görünümünden çok daha güzel geliyor bana o yüzden onu kurdum.

valla hocam dün gece hiç wipe yapmadan direk kurdum v3 ü :/ şimdi nolcak? bidaha wipe işlemlerini yaparak tekrardan kurayımmı v3 ü olurmu öyle?
    ayrıca zaten xperia teması kullanıyorum hoşuma gidiyor :)

Experia temasını nasıl yaprın tema desteği yok diye biliyordum..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

birazdan kuruyorum final 3 ü ama önce sadece final olanı kurmam lazım değilmi ? ayrıca CWM versiyonum 5.0.4 :?

CWM versiyon 5.0.2.7 olması gerekiyor. Bir de ben Touchwiz istediğim için Final 2 Touchwiz üstüne v2.2 Touchwiz yükledim sıkıntı yok. Aurora tabanı üstüne yüklenmesine gerek yok doğrudan da yüklenebiliyor.

hocam benim rom aurora ics upt 20 ezet kernel di. CWM 4 olanından.. wipe işlemlerini yaptım ve final olanı yükledim oldu. icsden bi farkı yok gibi görünürde. şarjım az dolmasını bekliyorum sonrada final V3 kurcam :) bu cwm yle oluyorken illede 7 mi olması lazım cwm nin ? ha bide touchwiz nasıl bişey ne farkı var ki? o güzelse onu kurayım ?? şimdiden sağolun :)

edit: Çok afedersin hocam son bişey sorcaktım. final update den final V3 e geçerken tekrardan herhangi bi wipe işlemi yapıyormuyuz?

5.5.0.4 oluyordur galiba çünkü illa 5.0.2.7 dememiş önermiş sadece. Final V3 başlı başına ayrı bir rom dosyası o yüzden şu işlemleri yaparak yükleyin:

1. Copy package to SD card
    2. Boot to recovery
    3. Make Full wipe (data, cache, dalvik,)
    4. Format /system, /data, /cache(if u want)
    5. Reboot recovery
    6. Install pacakges
    7. Reboot!

Bu arada Touchwiz Samsung Galaxy S3'deki menüler simgeler falan tamamen görünüşle alakalı. Normal ICS görünümünden çok daha güzel geliyor bana o yüzden onu kurdum.

valla hocam dün gece hiç wipe yapmadan direk kurdum v3 ü :/ şimdi nolcak? bidaha wipe işlemlerini yaparak tekrardan kurayımmı v3 ü olurmu öyle?
    ayrıca zaten xperia teması kullanıyorum hoşuma gidiyor :)

Experia temasını nasıl yaprın tema desteği yok diye biliyordum..

forum xda da restgele buldum

bu iki linke de bak tema apk sinden tut da walkman uygulamasına kadar birkaç uygulama var istediğini kur.

http://www.mediafire.com/?i9jthsbsm89b5

http://www.mediafire.com/?nlzj55ozlunlx

• AuroraSP_FINALv3CE.zip direk bunu kursam sorun olurmu ?
  • Selam.Bu romu yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum.Kilit ekranının açılışındaki çok hafif takılma bu romda yok.Pil Karma Huawei'ye göre biraz daha az gidiyor.Başka bir sorunu yok.Ancak ben sinyal göstergesinin beyaz olmasını pek sevmedim.Dolayısıyla Karma Huawei'nin framework-res.apk sını bu roma attım ve romu kurdum.Fakat yine bu romun orjinal hali ile açıldı.Acaba nerede yanlış yaptım? :)
  • tam olarak nasıl kuracağız? bende dzo nun 4.0 ı yüklü sırasıyla ne yapmam gerekiyor.bütün versiyonları indirip üst üste kuracakmıyım? nasıl olacak..yardım lütfen..
  • Son versiyonu (v3CE) olanı,bildiğimiz rom kurma adımlarıyla kurmanız yeterli.
    EKLEME:XDA daki son versiyon.Bu sayfadaki değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinnitem1 -- 16 Ağustos 2013; 21:31:11 >
  • FINALv3R versiyonu geldi.
  • hocam ses tuşlarıyla uyanma zipinin içinde search tuşuyla ekran kilitleme de varmı?
  • İcs karma ui romdaydım bana bu rom daha stabil geldi ekran daha net ve parlak bir bence bir eksiklik arama tuşu ekranı kitleseydi ve çağrı & mesaj bildirimleri üst barda değilde arama ve mesaj ikonlarında sayı olarak gösterseydi karma rom gibi iyiydi oyun ve kamerayı henüz test etmedim ama sade ve stabil rom ellerine sağlık..

• Bu forumber2 optimus kernelin ne artısı var ben henüz yüklemedim. Rom portlayan arkadaşlara bir sorum var hep aynı arka plan resimlerinden sıkıldım farklı resimleri sistemin hangi klasörüne gömüyoruz bu konuda yardım edebilirmisimiz..

• En güncel, en sorunsuz ve stabil sürüm V3R eklendi.
  • quote:

En güncel, en sorunsuz ve stabil sürüm V3R eklendi.

Ezet kernel ile forumber2 optimus kernelin arasında ne gibi farklılıklar var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KfY_ -- 21 Ağustos 2013; 23:41:48 >
  • Birde bu romda veya dzo nun ics romunda tema kullanabiliyor muyuz? Google play de olan CM9 temalarını soruyorum.
  • arkadaslar 2.3.5 b528 romdan bu roma nasıl geçis yapabiliriz?

• Arkadaslat bende rom 422 cm 10.1 v5 yuklu. Yuklrme islemlerine gore kursam sorun olurmu ? Nasil kurmam gerekir. Tesekkurler.

• Müzik albümümden bir şarkıyı zil sesi yapmayı bulamadım. Daha önceleri başka rom'lar da müzik programından istediğim şarkıyı seçebiliyordum ama bunda olmuyor. Var'mıdır bir çaresi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.