Şimdi Ara

[ROM][GSM]Razr Android 4.2.2 Official MIUI V5 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
2.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son sürüm ile konu güncellenmiştir. (4.6.20)

MIUI ROM 4.6.20 Yapılan Tüm Değişiklikler ve Güncellemeler

[Sistem]

Düzeltme - Bluetooth kulaklıklarla müzik dinlenirken, müzik sesinin kendiliğinden yükselmesi/kısılması sorunu giderildi.(Mi3) (6-17)

[Galeri]

Optimizasyon - Kamera tarafından çekilen resimler görüntülenirken isim başlığının ve düzenleme menüsünün varsayılan olarak gösterilmesi. (6-19)
    Optimizasyon - Çift parmakla yakınlaştırma hareketinin Gif resimlerinin boyutlarını değiştirmesi desteği getirildi. (6-19)
    Düzeltme - HDR/RAW modunda çekilen resimlerde temiz olmayan su izleri olması sorunu giderildi.(6-19)

[Temalar]

Yeni - Uygulama ilk defa kullanıldığında, ilk internete bağlanıldığı sırada "sınırlı sorumluluk bildirgesi" gösterilmesi eklendi.(6-19)
    Yeni- MIUI sistem yazı karakterlerini ayarlamak için yeni bir bir seçenek eklendi. (6-19)
    Yeni- Yeni kullanıcılar için kaynakların tanıtımı ve tavsiyesi için bölümler eklendi. (6-19)
    Optimizasyon - Temalar listesi arayüzü optimize edildi. (6-19)
    Düzeltme - Ücretsiz deneme bildirimi'nin yok olmaması sorunu giderildi (6-19)
    Düzeltme - Yerel yazı karakterleri görüntülenirken önizleme resimlerinin gösterilememesi sorunu giderildi (6-19)
    Düzeltme - MMS mesajlarıyla alınan resimlerin duvar kağıdı yapılamaması sorunu giderildi (6-19)

[Güvenlik]

Optimizasyon - İzinler uygulamasının çok daha akıcı şekilde çalışması sağlandı. (6-19)

[Takvim]

Düzeltme - Bazı durumlarda uygulamanın cevap vermeme sorunu giderildi. (6-18)

[Mail]

Düzeltme - Hotmail hesapları oluşturulurken uygulamanın takılması sorunu giderildi (6-19)
    Düzeltme - IMAP protokolü ile oluşturulan hesaplarda geçersiz eklenti boyutları olması sorunu giderildi (6-19)
    Düzeltme - Eklentileri tarihe göre sıralarken oluşan sorunlar giderildi (6-19)
    Düzeltme - Bazı POP3 hesaplarında daha önce indirildikten sonra silinmiş olan eklentilerin yeniden indirilememesi sorunu giderildi (6-19)
    Düzeltme - Bazen eklenti indirirken uygulamanın donmuş gibi davranması sorunu giderildi (6-19)
    Düzeltme - Bazen mail içeriğinde tanınamayan kodlar ve yazı karakterleri görünmesi sorunu giderildi (6-19)
    Düzeltme - yeah.net hesaplarından gönderilen postalardaki eklentilerin indirilememesi sorunu giderildi (6-19)
    Düzeltme - Bazı POP3 hesaplarının aynı postayı tekrar tekrar alması sorunu giderildi (6-19)
    Düzeltme - Bazen WiFi ağına bağlı olunduğunda bile posta içerisindeki resimlerin otomatik olarak indirilememesi sorunu giderildi (6-19)

• quote:

Orijinalden alıntı: By.TRabZonLu™

retail.en.au kuruyorsun ama cihaz açılıyor miui v5 çıkıyor karşınıza öyle mi ? :-)
    yakın zamanda yeni güncelleme geleceki miui'ye onunla linkleri yenilerim.

Bugün usb olarak teli bilgisayara bağlamştım.Yanlışlıkla birkaç dosyayı silmişim.Bir baktım telefonda bazı uygulamalar çalışmıyordu.Bende bu bahameyle bizim rom nasıl yüklendi onu denedim.

Aynı yukarıdakileri uyguladım ve dediğim gibi mıuı yüklerken failure verdi.Ben yinede bu yüklenmiş gibi yeniden başlat yaptım ve bu sefer uygulamalarıda yükledim ve reboot yaptım.Ve senin rom kuruldu.Demekki failure verince ben diğer romu yükle yaptım fakat telefon yinede mıuı romu kabul etti ve onunla açıldı.Çünkü diğer rpmo başka şekilde yüklemiştim.Olay çözülmüş oldu :)

Şimdi tekrar hesaplarımı kuruyorum ama sana temalarla ilgili birşey daha sorucam işim bitince.

• Bu rom çok hoşuma gidiyo ama bi sıkıntı var bilmiyorum farkettinizmi. Ezan Vakti Pro programının widgetini eklediğimde namaz saati geride kalıyo.Widgeti silip tekrar eklediğiğinde doğru zamanza başlıyo fakat tekrar mutlaka geri kalıyo.. Hatta ROM'un kendi takvim programı bile tam olarak dönmüyo takılıyo.Launcher da mı acaba sıkıntı
  • Hocam merhaba Wi-Fi sorununu cozdum fakat benim başka bir sorum olacak slot1 4.2.2 te hiç dokunmadan 4.6 yi slot 2 yer kursam kullanabikirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzun_3

Bu rom çok hoşuma gidiyo ama bi sıkıntı var bilmiyorum farkettinizmi. Ezan Vakti Pro programının widgetini eklediğimde namaz saati geride kalıyo.Widgeti silip tekrar eklediğiğinde doğru zamanza başlıyo fakat tekrar mutlaka geri kalıyo.. Hatta ROM'un kendi takvim programı bile tam olarak dönmüyo takılıyo.Launcher da mı acaba sıkıntı

Sendedemi var bu sorun.Benimde dikkatimi çekti acaba normaldemi böyleki diyordum.Ben çözemedim sorunu.
  • Tel hafızasının çok dolu olması beni şaşırttı.Kontrol edince safestrap (3gb) ve android (1.5gb) toplam 4.5 gb falan ediyor.Bu kadar hafızayı doldurması normalmidir?Diğer resim video müzik vs mecbur sd karta yükledim.

Birde benim yukarıdan yüklediğim 4.2.2 JDQ39E android sürüm.Yani güncellenen sürüm fakat tema resimleri güncellenmemiş sürüme ait görünüyor.Yukarıda verilmiş resimlere göre diyorum.Doğrumudur acaba?

Bir şey daha.Google marketten program indiricem diyelim 1 mb.Cihaz soruyor kablosuzdan indirilsinmi.Diyorum hayır tel internetinden indir diye.Tamam diyor indirme başlıyacak ama tamamlanmıyor.Kablosuza bağlanana kadar bekliyor.Ayarlardan baktım telefon paket veride herhangibir sınırlama falanda yok.

Fakat tekrar söylüyorum çok stabil ve hızlı çalışan bir rom.Ne alaka diyeceksiniz ama akşam teknosada sony z1 ile baya bir kıyasladım.Kullanım hızı ve ekran tepkimeleri neredeyse aynı.Resim çekim hızı aynı.sony 20.7mp fakat mağazadaki uygun ışık koşullarında çok çok da bariz bir fark göremedim.Farkı sadece zoomlama yapınca anlayabiliyorsun.

• kuzun_3 kullanıcısına yanıt
    eğer ram temizleme yapıyorsanız bu tür sorunlar olabilir.. Ezan Vakti Pro'yu temizleme dışında bırakınız.
  • umitkirmizi kullanıcısına yanıt
    slot-2 için yeniden bölümlendirme yapacaksnız eğer dahili hafızada o kadar yer varsa slot-2'ye miui v5 4.6.20 kurabilirsiniz.
  • SULZER S kullanıcısına yanıt
    evet normaldir 3gb daha yani uygulamaların kurulması için gerekli gerekli alan. diğer 2 kısımda cache ve system'i kurulması için gerekli bölüm.
    evet hocam temadaki resimler güncel değil onlara bakmayın. fakat 4.2.2'nin olduğu fotolarda var orda.
    1mb'lık sıkıntıya gelince, miui suan kullanmıyorum ama hatırladığm kadarıya indirmeler diye uygulama var ordan seçenekler var ordan kablosuz seçenekler falan var sınırsız yaparsanız 3g ile de indirme falan da yapabilirsiniz. Sony ile aynı kefeye koyulmaz :) v5'te HD Video kayıt yok malesef kernelden kaynaklı, inşallah yakında miui v6(kitkat) çıkacak onunla beraber şarj, stabil, hd kayıt seçenedği falan çok daha iyi olacak ..
  • Tesekkur ederim cevaplar için stock ROM a yükleme yapamiyoruz sanirim orda 4.1.2 kaldi

• O tür programları kullanmıyorum zaten
  • İnternetten indirme olayını bulabildim sonunda.Paket veride indirilecek şey max 1Mb sınırlanmış.Neme lazım dedim ben yinedede 50mb sınır yaptım oldu.

Telefon bazen takılma yapıyor.Mesela program yanıt vermiyor diyor mecbur reboot yapıyorum.Acaba canlı duvar kağıdı kullanmak rami daha fazlamı yorar.Önceki romda çünkü çok farkediyordu.Oyun bile oynayamıyordum.

Mıuı hesabı açacakmısın diye telefon soruyor.Diyorki miuı üzerindeki hesabına yedekleme yaparsan yarın birgün teline bir şey olurda aynısını yüklersen buradaki hesabından yedeklerini tekrar telefonuna yükleyebilirsin diye.Yapmamda bir sorun olurmu.
  • Son verdiginiZ surumu yuklerken md5 file not found hatasi veriyor failed diyor yuklenmiyor

normal duvar kağıdı kullanın. Wipe cache ve wipe dalvik yapın cihaz rahatlasın biraz.
  • umitkirmizi kullanıcısına yanıt
    quote:

Formanting system...
    Installing system files
    wiping dalvik-cache
    Creating system links...
    Set permission
    set_perm: some changes failed
    E:Error executing updater binary in zip 'sdcard/xiaomi.eu_multi_umts_spyder_4.6.20_jb-4.2.zip

Kurulum Hatasının Çözümü

Romun zip dosyasını açın ve belirttiğim dosyayı silin;

[ROM][GSM]Razr Android 4.2.2 Official MIUI V5

New Script.zip dosyasını açın.
    Rom dosyasının içindeki az önce sildiğimiz yere aktarın resimdeki gibi gelen ekranda tamam'a basın

[ROM][GSM]Razr Android 4.2.2 Official MIUI V5

Şimdi romu yükleyebilirsiniz.

New Script İndir;https://www.mediafire.com/?hafaa5q9cygkeuu

• kuzun_3 kullanıcısına yanıt
    Hocam aklıma bir fikir gelmiyor başka, diğer romlarda bu sorun yoksa, yapacak bisey yok. programın içine girip bakmanız gerekecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: By.TRabZonLu™

normal duvar kağıdı kullanın. Wipe cache ve wipe dalvik yapın cihaz rahatlasın biraz.

Dediklerini safestrapdan yapicaz sanirim. Peki wipe cache ve wipe dalvik yapinca sonradan yuklenen programlar sifreler falan sıfırlanmayacakmı??

• MIUI ROM 4.6.27 Yapılan Tüm Değişiklikler ve Güncellemeler / Yeni Sürüm ile konu güncellendi

[Ana Sayfa]

Yeni - MIUI Market'ten indirilen uygulanaların indirme/durum bilgileri ana ekran simgelerinde eş zamanlı olarak görüntülenecek (6-25)

[Galeri]

Optimizasyon - Resim görüntüleme hızı iyileştirildi. (6-24)
    Düzeltme - Bulut alanı üzerinde video depolama desteği getirildi. (6-24)
    Düzeltme - Xiaomi Wifi ile bulut alanına resim eklenirken uygulamada meydana gelen takılmalar giderildi. (6-25)

[Müzik]

Optimizasyon - Daha kaliteli bir müzik satın alma sayfası eklendi. 3 aylık veya yıllık olarak satın alma desteği getirildi. (6-26)

[Pusula]

Düzeltme - Pusula kalibrasyonu yapılırken oluşan hatalar giderildi. (Mi3 WCDMA/CDMA) (6-24)

[Tarayıcı]

Optimizasyon - Önbellek mekanizması iyileştirildi. (6-25)

[Güvenlik]

Düzeltme - Boş klasörlerin temizlenememesi sorunu giderildi. (Mi3 TD) (6-24)

[Telefon]

Düzeltme - Bazı bölgelerde telefon açılışında WCDMA şebekelerine yavaş kayıt olunma sorunu giderildi. (6-24)

Wipe Data yaparsan programlar sifreler silinir. cache ve dalvik yapmak onlara kesinlikle zarar vermez :)
  • http://motomodtr.forumcommunity.net/?t=55074356

Şu yöntem ile brick cihazı geri getirdim. Yalnız ingilizce oldu. Bunu Türkçe yapabiliyor muyum tekrar? RSD falan görmüyor yalnız cihazı, APfastboot'ta da device is locked uyarısı var. Ne yapmam lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.