Şimdi Ara

ROM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan Xperia rom kullanıyorum kasma falan yok sadece SD kartımdaki resimleri galieride göstermiyor . Sizce 4.2.2 general mobile orjinal romuna mı döneyim yoksa kalayım mı ?

• yahu bunu biz nerden bilelim. kullanan sensin, hangisinin daha iyi olduğunu anlayacak olan da sensin
  • xperia rom kurabildiğine göre telefonda root ve cwm var.Bir dünya 4.2.2 rom var, color os, miui, lewa, gs5 vs. Dene işte, ister yorumlarına bak ister hepsini teker teker yükle.Fakat çok sık rom değiştirmemeye çalış :)
  • Gmd Kullanırken Favorim Lewa O.S du

Bir dene istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsini dene bence ben günde 6 rom değiştirdiğimi bilirim. hepsinde kendine göre ayrı sorunlar oluyor fakat görsellik ve özellik olarak en beğendiğim rom , samsung romlar oldu gs5 note3 vs.. kitkat romlarda bana göre en büyük sıkıntı ayarlar da geçişlerde çok beklemesi ve radyo nun oldukça kötü ses vermesi..

ben radyo çok dinlediğim için benim için en iyi rom 4.2.2 fakat sandığın gibi gmd stock rom 4.2.2 değil 4.2.1 istedğim gibi 4.2.2 gs5 rom bulsam bir daha değiştirmem heralde fakat her romda silmemi gerektirecek çeşitli sorunlar oluyor.
  • color os der giderim
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesTR

color os der giderim

color os ta sistem boştayken 2 çekirdeğin sürekli çalıştığını biliyorsundur o zaman :)
  • Legend Rom der giderim.
  • Rom islerinden anliyorsun belli.
    Pittech forumda kitkat custom romlar bolumunde gitgat plus rom var v1.5 ini kurcan ardindanda v1.6 updatasini yukle. Pil performansi ve oyun performansi cok iyi.

Ben bunu kullaniyorum. Ama 4.2 kuracam kitkato sevmiyom diyosanda color os v1.4 var onu kur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcht38 -- 8 Eylül 2014; 20:20:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.