Şimdi Ara

roller coaster tycoon 3 kusmuklar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu oyunu oynayanlar bilir müştriler baş döndüren oyuncaklara bindikten sonra kusuyolar yerlere.bunları nasıl temizlicez?yani nerden temizlikçi çağırcaz?

• oyunu oynayalı yıllar oldu belki 10 sene ve oynadığım roller coaster 2 miydi 3 müydü onuda hatırlamıyorum ama eleman kiralama diye bi alan vardı sanırım ingilizcesi hire staff diye geçiyodu ordan temizlik görevlileri alman gerek.
  • Oyunun grafikleri nasıldır ilgimi çekti bir an
  • arkadaşım oyunda staff kiralama var ordan güvenlik mekaniker ve temizlikci kiralıyorsun maaşlarını felan ayalayabiliyorsun

temizlikciler etrafı temizleyip çöpleri boşaltıyo bol bol çöp kovası yapmanı tafsiye ederim
  • cevaplayanlara teşekkür ederim.
    @OrcsCaptan
    oyun çok zevkli grafikleri de güzel.kendi lunaparkını kuruyorsun oraya müşteriler geliyor para kazanıyosun vs.
  • Park management>Staff>Açılan pencerede en alt satırda hire kısmında hire janitorü seç tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okhay

Park management>Staff>Açılan pencerede en alt satırda hire kısmında hire janitorü seç tamamdır.

Sağol oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Railroad Tycoon 2 yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler birde parkı kurduktan sonra millet çıkmaya başlıyor. Neden acaba. Yeme içme yerleri flnda var. Oyunun o kısmını çözemedim gitti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.