Şimdi Ara

Rogue Talent Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar wowu arada sirada oynuyordum...Simdi adam akilli oynamaya karar verdim. Ama su talentleri bir turlu cozebilmis degilim ... Talentleri hangilerine vermem gerekir??? Hic bir bilgim yok ona gore cevaplarsaniz sevinirim Diger Rogue icin acilmis konulari okudum fakat bise anlamadim Assasin falan 2 saat falan oynadim 7 lvl dayim simdi. Su olayi bi aciklarsaniz berhudar olacam hakkaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi david LynCh -- 15 Haziran 2006; 5:31:06 >

• yok mu yardim edecek???
  • lvl7 dede talentler açık değil zaten. Talentler lvl10 da açılır. Açıldıktan sonra anlayacaksın Assassin filan ne olduğu
  • offffff ya nie böle yok warrior talenti yok rogue talenti yok mage talenti ya gidin kafanıza göre verin talentinizi ingilizce bilmiosanız arkadaşınızdan çevirmesini isteyin verin! nie sürekli bunun talenti nası şunun talenti nası diosunuz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

http://wowvault.ign.com/View.php?view=Templates.List&class_select_id=Rogue&Data_page=1&sort_field=Rating&sort_dir=desc

seç beğen burdan :D

Cok sagol dostm simdi anladim olayi

quote:

Orjinalden alıntı: Sylvanas

offffff ya nie böle yok warrior talenti yok rogue talenti yok mage talenti ya gidin kafanıza göre verin talentinizi ingilizce bilmiosanız arkadaşınızdan çevirmesini isteyin verin! nie sürekli bunun talenti nası şunun talenti nası diosunuz??

Yeniyim bilmiyorm yazdim dimi???? arkadas ne guzel linkini vermis simdi anladim. Saygili ol biraz geyik forumunda degilsin herkes birbirine yardimci olmak icin burda

• doru sölüosun arkadaşım burası bi tartışma ve yardımlaşma formu ya isteyen isteyeni sorabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad Staff Yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.