Şimdi Ara

rogue nasıl bir dmg dealer (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2.rogue
    3.hunter
    4.warlock
    raidlerde genelde böle olur ama bu demek deildirki pvp de bu sıralama...kim nederse desin pvp de oynamayı bilen kazanır class üstünlüğü die bişey yoktur...herkesin class ı kendine güzel gelir...mesela ben warlock olarak wariorları cok rahat alıyorum ama bazen gelio oynamayı harbiden bilen bi warior gelio kesiyo...
  • Hunter ın damage i çok rahat pwp de 3500 e çıkabilir ... Ve bunu SERİ bi şekilde yapabilir ... Mage instant 4800 atmak için ortalama 1 saat te 1 ... Warlock ise Sırf buff parti ile rekor kırmak için yapılmış bi talent dizilimi ile 11k rekordur ama normalde warlock 2200 ü geçemez tabi ...

Hunter en iyi Dmg dealer dır ... Şaşmam...

Orjinalden alıntı: oray

roguelar en kötü damage dealer... bazı bosslar haricinde (vael gibi)

en iyi damage dealer'lar hunter, mage, warlock tur...

biz BWL yaparken bosslara geldigimizde sıfırlıyorum dmg meterı, boss geberdiginide 1-4 arası hep rogue, aoe li alanlar dısındada roguelar hep 1. oluyor bizde

Orjinalden alıntı: MaddD

Rogue İcin en güzelini biri solemisti forumların birinde ama hangisi veya kim oldugunu bilmiorum
    "Bazıları Arkadan sever" Rogue yi en güzel anlatan söz

kim sölemişse harika söz yaw gerçekten!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: Lloyd Banks

quote:

biz BWL yaparken bosslara geldigimizde sıfırlıyorum dmg meterı, boss geberdiginide 1-4 arası hep rogue, aoe li alanlar dısındada roguelar hep 1. oluyor bizde

basar bu sanaydı.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScytheOfAzRaEL

quote:

Orjinalden alıntı: Lloyd Banks

quote:

basar bu sanaydı.....

hehe, 2 guildim(iz) var, ikisinde de hunterlar birinci oluor nedense

• pvpde hunterın 3-5 sn de yapcaını rogue 2snde yapar ambushla critle cartla curtla
  • PVP de pek bilgim yok ama MC / BWL yapan bir guild olarak en fazla dmg dealer Roglar bizde. Mage lerle yarışıyorlar ama mage ler işi genelde AOE ile götürüyor. Tabi en iyi rog bence deli gibi dmg verip aggroyu MT den almayandır olay burda bitiyor ztn

Orjinalden alıntı: theprometheus

PVP de pek bilgim yok ama MC / BWL yapan bir guild olarak en fazla dmg dealer Roglar bizde. Mage lerle yarışıyorlar ama mage ler işi genelde AOE ile götürüyor. Tabi en iyi rog bence deli gibi dmg verip aggroyu MT den almayandır olay burda bitiyor ztn

mageler curse silio bazen...hic dmg yapmadan..dmg metre isi yalan..mage aoe yapıo onun ozelligi...yapacak tabii dmg...yoksa kesebilcenmi beast leri mc de aynı anda...aoe dmg yapan bi boss ta rogue ne kadar ayakta durabilir??
  • Hunter damage dealer olmak istese 1. olur mesela horde için söylüyorum hunterların gurubuna vercen bi shaman koycak agilty totem mana tide totem bufflarıda tamsa arkadaşın epic bowuyla harikalar yaratık ama bwl olarak kıyaslarsanız değişir ama mcde 1.dps ci :)
  • zaten rogue mesela pvp de kapışmayı hiç umursamadan kenardan köşeden arkya doğru gider sora da bi mage yi gözüne kestirir ve keser rogue budur

Orjinalden alıntı: ScytheOfAzRaEL

pvpde hunterın 3-5 sn de yapcaını rogue 2snde yapar ambushla critle cartla curtla

...
    Pwp de 1.2 Saniyede 1 Caster indirebilirken Rogue un lafı bile geçmez ... hatırlatırım ki birinin Range i en fazla 1.5 metre ... diğerininki 42 metre ...

Partide Deal lanan damage in %32 si benim ... %11 i pet in ... %43 ... partide rogue var ... warrior var ... mage var ... genede lafları geçmez ben varken
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.