Şimdi Ara

Rogue ile oynayanlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birini öldürebilmek için genelde rotasyona nasıl başlıyorsunuz ?

Cheap ile başlayanlar çok ama hemen ardından kidney atınca da rakip tabi ki 10 saniye stun olmuyor. O zaman Cheap ile başladıktan sonra hemen shadow dance açıp ambush spamlamak daha doğrudur. 5 cp dolduktan sonra Rapture vuruyorum düşmana.

Siz nasıl başlıyorsunuz mesela bir mage e bir warrior a karşı ?
    Slice and Dice açmaya fırsat kalıyor mU =

• Ben warlock oyuncusuyum. Rogue ile duel atarken sub ise stun ile başlıyorlar(resminde 1 tane göz var) ki sub tavsiye etmiyorum. Sub rogları cok rahat alıyorum ben. Fakat assassination rog gerçekten cok can sıkıcı. Assassination ile duel atarken genelde ilk silence(1.5 sec) ile başlıyorlar sonra neler yapıolar bilmiyorum ama silence bittikten sonra direk stun yiyorum.shadow step'ide genelde portal açtığımda kullanıyorlar.
  • Ben hep Sub oynuyorum. Alabildiğim anca bi hunter bir shaman monk var onun dışında diğer tüm sınıfların canını bile azaltamıyorum.
    Blood zaten malum onun için raid lazım , frost ise aslında kolay canı iniyor ama instant %50 heal skilli var o çok feci
    Warrior a nerf gelecek çok şükür bekliyorum
    Shadow Priest Halo ile zaten meydana 3 rogue çıkarıyordu o nerf olacak ama bence vs de inmeyecek sınıflrdan birisi daha.
  • rogue şu anda biraz pasif durumda mopla beraber çok düşürdüler rogue u ama 5.2 ile geri gelecek gibi :) 5.2 yi bekle derim sana ondan sonra rotayı kafana tak
  • Bu assassination rogue çılgınlığını hiç bir zaman anlayamayacağım.

Preperation ile rakibe saldırmadan aldığın combo pointler ile slice and dice basıp giriş yapman gerekiyor. Ve tavsiyem eğer kullanmıyorsan 90 lvl talenti olarak Shuriken Toss almak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ananassuyu

Ben hep Sub oynuyorum. Alabildiğim anca bi hunter bir shaman monk var onun dışında diğer tüm sınıfların canını bile azaltamıyorum.
    Blood zaten malum onun için raid lazım , frost ise aslında kolay canı iniyor ama instant %50 heal skilli var o çok feci
    Warrior a nerf gelecek çok şükür bekliyorum
    Shadow Priest Halo ile zaten meydana 3 rogue çıkarıyordu o nerf olacak ama bence vs de inmeyecek sınıflrdan birisi daha.

Hunter nasıl alıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.