Arkadaşlar sabahtan beri araştırıyorum ama hala anlamış değilim.Fleet footed talentim var %8 hızımı artırıyor.Okudugum kadarı ile talent ve enchantlar ile yapılacak hız en fazla %108 miş şimdi bu talent varken minor speed ench yaptırmanın bi faydası olup olmadıgını ögrenmek istiyorum.Yardımcı olacaka rkadaşlara teşekkürler.Deneyerek yapmak isterdim fakat minor speed + 9sta ench biraz pahalıya mal oluyor yapmadan once öğrenmek istedim.
Talentte yazıyorsa stacklanmaz yani aktif olmaz
enchantlar ile yapılacak hız en fazla %108 değil aslında, insanların sana o şekilde söylemesinin sebebi şu anda %108 den daha fazla hız bonusu veren bir ench yada item olmamasından kaynaklanıyor. (ilerde bir item eklerle %10 hız verir hızın %108den fazla olur o zaman). Ve bu tarz bineksizken hızını artıran talentler, meta gemler, enchantların etkisi birbirine eklenmiyor. Bu sebeple bunlardan kaçına sahip olursan ol hep hızın %108 oluyor.
Ama bana sorarsan sen o bota yapılan hız arttıran enci yaptır ve o talentide değiştir. Sonuçta bota ench basmak sana sadece biraz paraya mal olur kasar gene toplarsın o parayı, ama oraya yatırdığın talent yüzünden alamadığın başka talentleri para yada itemle elde edemessin. O sebeple o talenti kullanmak yerine paraya kıy enchi yaptır derim ben.
Ama o talent sadece %8 hız vermiyor. Yanında yavaşlatma etkenlerine karşı resist kazanıyorsunki bu rogue için önemlidir pvpde.
Anladım arkadaşlar saolun cvplar için
mesela rogla o talent'ı aldın onun dışında hız enchantı vs yapmak saçma olur çünkü stack olmuyor zaten sen talenttan almışsın gerek yok :P