Şimdi Ara

Rogue fleet footed/minor speed

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sabahtan beri araştırıyorum ama hala anlamış değilim.Fleet footed talentim var %8 hızımı artırıyor.Okudugum kadarı ile talent ve enchantlar ile yapılacak hız en fazla %108 miş şimdi bu talent varken minor speed ench yaptırmanın bi faydası olup olmadıgını ögrenmek istiyorum.Yardımcı olacaka rkadaşlara teşekkürler.Deneyerek yapmak isterdim fakat minor speed + 9sta ench biraz pahalıya mal oluyor yapmadan once öğrenmek istedim.

• Talentte yazıyorsa stacklanmaz yani aktif olmaz
  • enchantlar ile yapılacak hız en fazla %108 değil aslında, insanların sana o şekilde söylemesinin sebebi şu anda %108 den daha fazla hız bonusu veren bir ench yada item olmamasından kaynaklanıyor. (ilerde bir item eklerle %10 hız verir hızın %108den fazla olur o zaman). Ve bu tarz bineksizken hızını artıran talentler, meta gemler, enchantların etkisi birbirine eklenmiyor. Bu sebeple bunlardan kaçına sahip olursan ol hep hızın %108 oluyor.

Ama bana sorarsan sen o bota yapılan hız arttıran enci yaptır ve o talentide değiştir. Sonuçta bota ench basmak sana sadece biraz paraya mal olur kasar gene toplarsın o parayı, ama oraya yatırdığın talent yüzünden alamadığın başka talentleri para yada itemle elde edemessin. O sebeple o talenti kullanmak yerine paraya kıy enchi yaptır derim ben.
  • Ama o talent sadece %8 hız vermiyor. Yanında yavaşlatma etkenlerine karşı resist kazanıyorsunki bu rogue için önemlidir pvpde.
  • Anladım arkadaşlar saolun cvplar için
  • mesela rogla o talent'ı aldın onun dışında hız enchantı vs yapmak saçma olur çünkü stack olmuyor zaten sen talenttan almışsın gerek yok :P
  • %108 hız imkansız ... Epic mounttan hızlı wtf
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    temple of elemental evil
    21 yıl önce açıldı
    Plan Staff Of Herding Bug'i
    12 yıl önce açıldı
    Katarina - The Sinister Blade
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zaten talentsız hızı %100 sayılır.Talent %8 verıo oluo %108
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xibus

%108 hız imkansız ... Epic mounttan hızlı wtf

ehh ama ordaki % 100 den kasit senin base hizin + %100 deil :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: DragonClaw

zaten talentsız hızı %100 sayılır.Talent %8 verıo oluo %108

Sen ne şeker şeysin öle :P Gel bakalim geçelim şuraya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ion

quote:

Orjinalden alıntı: DragonClaw

zaten talentsız hızı %100 sayılır.Talent %8 verıo oluo %108

Sen ne şeker şeysin öle :P Gel bakalim geçelim şuraya

sapıh

• ion sana dişi tauren bulacam :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.