Şimdi Ara

Rogue/Bard Değil de Rogue/Cleric Yapmaya Karar Verdim... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bard yap mana orbiti 3de bırak. seir kasıl noice aaçtıında köeğe bile dalmıolar :D
  • 2.7 m sp tamı tamına yetti 110 ff Rogue/Cleric için. Ong farm yapıyosan 2 m sp kasman yeterli olucaktır. Cave farm yapıyorsan sp geldikçe uplarsın :)
  • Tek build bard karakterim bu sabah itibariyle 100 Lv. oldu 105'te hayvan gibi farm yapıp wizard açıyorum. Oluyor sana hayvan gibi unique ve taxi karakteri. Sonra geriden bir arkadaş geliyor onu da kasıcam 105'e ama dedim yanında 2. karakterimide açayım yalnız gitmeyelim; warrior/cleric.

Bunu neden yazdım; warrior'u kapatıp şiddetle rogue açmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

quote:

Orijinalden alıntı: BLaCK_TeaR

çok merak ettim ne açtın? memnun musun?

Konum çıkmış gene ortalıklara. Rogue/cleric charım ve 830k sp daha var (95 lvl) gayet de memnunum. Pt'lerde cleric olarak kalıyorum hep...

teşekkürler

• Şu an char 96 oldu yaa. Ong farmda değilim yani. FF Cleric/Rogue charım + 635k da sp var. 105'e kadar idare etsin de...
  • birşey unuttum. str char tmm mp sorun olabilirdi lakin harp alınca mp bi miktar artıyor onu göz ardı etmeyelim. çok dikkat edilecek bi konu
  • bişey soracam bende rogue cleric kascam şuan ong farmdayım kaç sp kasmam gerek ileride 0 gapla kasmam için?
  • En sağlıklısı 2m oluyordu da ben dayanamayıp 1.5 m kastım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senseifire

bişey soracam bende rogue cleric kascam şuan ong farmdayım kaç sp kasmam gerek ileride 0 gapla kasmam için?

Kaç Lve
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.