Şimdi Ara

Rogaine Foam (Saç Dökülmesi İçin) 25 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde 3 adet kullanılmamış orijinal Rogaine Foam tüp var. Amerikadan getirildi, kendim için almıştım ancak kullanmaktan vazgeçtim. Aralık 2010 a kadar kullanılabilir. 3 tüp var, 1 tüp 1 ay kadar yetiyor. Kullanmayacağım için zararına satıyorum. Orijinalliği konusunda en ufak bir şüpheniz olmasın... Zaten köpük formunda olanların pek sahtesi olmaz.

Tüp başına: 25 TL

İzmir Alsancak'ta elden teslim edilir ya da kargoyla her yere gönderilir.

şu aralar zamanım olmadığı için işe yarar mı vs. gibi sorularınıza ayrıntılı yanıtlar veremeyebilirim, google'dan arama yaparsanız türkçe pek çok kaynağa ve kullanıcı yorumuna ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 2 Eylül 2010; 10:28:34 >

• pm!
    ömerözkan(ipod photo),spica(w810i), trenyolu(creative muvo tx),assan88(iriver t30),FATALİST (uc adet sistem) ahsenozu(sony vaio) mitrox(sony mp3) icdremote(iriver sony)raalem (toshiba) ahmettu(bileklik) jrsmoker, Jeandan Type - R ,LİDER_36,baykarizmaizmir, ilhamianil,cagataybas, hakimamca, parenthesis ,TECHNOS,ecozer, seko2001, kendinibil,pamirr, hadusum,Arbitrary,nx9020

Serdar ATILGAN
  • kullanmaktan neden vazgeçildi?

Orijinalden alıntı: alcon11

kullanmaktan neden vazgeçildi?

her gün kullanması zahmetli geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 2 Eylül 2010; 10:21:21 >
    Alışverişlerim;number_oen(Bilgisyar), pardus(ram), darkseed(Dvd Rw), ishtare(Kulaklık), WOWOZANGE(Ram, Casio Saat), NiRVaNaaa(Gri N79)
    Orgeneral_(ram), quickcem(Wirelles), esmeramber(Ram), Sancak(Telefon), ademline(harddisk), KINGARD(Gri N79), enes_aksoy(Laptop),
    cihanbilgisayar(Ram), cenkcirak(Ram), orhandinc(Tv Kartı), trendsetter(işlemci), çaresiz(Ram), Gündoğdu(Ekran Kartı), serintuna(Siyah N79)
    öztin(Harddisk,Telefon), skarsel(Sonymp3Çalar), bitkinjön(Ram), RapStarX(Modem), SERDAR2008(Sony mp3 Player), NeharS(Joypad), FurkyZ(Ram)
    $idikli(İşlemci), Aqualipse(Monitör), richboy(Ram), Mr.Extrem(Telefon), hasan_arm(Harddisk), flier_(Ram), omer1905, SSC Aero, eralpt(Laptop Takas)
    İmzamı silmiş modlar... Hatırladıklarım bunlar...!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.