Şimdi Ara

Hiremco RockTek Gx1 Yeni Ai yapay zeka Android Tv Box (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
751
Cevap
26
Favori
38.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 1...18...3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

o miyadını doldurdu artık

rocktekin en büyük handikapı bu gigabit ethernet eksikliği maalesef android 14ten sonra da usb ethernet adaptörler çalışmaz oldu öyle de çözemezsin sorunu

bilmiyorum işin zor 

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

true hd göndermiyormuş aldı zaten x5 m olsa ne azıcık kırpılmış işlemci x5m göndermezse x5 de göndermez

passthrough var bende aktif.

• merhaba dostlar. Dün shield için güncelleme gelmişti. yükledim. Açıklamasında disney+ için ses ile ilgili sorun giderildi diyordu. Sadays üstad aklıma senin yaşadığın sorun geldi. Bende Disney+ olmadığı için bir yorum yapamıyorum.

ya sorma hboda da var ikisinde hdmi passtrough yapamıyor koca topicte hiç mi disney kullanan rockteckçi yok arkadaşlar şu nexti satıp rocktek alacağım geri bildirim bekliyorum

iyi akşamlar.

bugün rokteci çıkarıp next pro denedim. inanın tüm video ve ses sistemi aynı.görüntü kalitesi,wifi çekımı. netflikste hdr10+ ve full ses kodekleri birebir aynı her iki cihazda.

iki cihazda android tv 14 ...

bu ara size bir sorum olacak. normal android 14 üzerine google tv aldroid yüklemek mümkün mü? google tv android sistemi daha detaylı ve zengin?

abi teşekkür ediyorum ancak disneyde deneyecek bir arkadaş lazım ayarlar ses ayarları bölümnde hdmi ses çıkışına dokunulmayacak en altta gelişmiş var oradan hdmi passtrough seçilecek

android tv yüklemek mümkün değil abi

akşam geç saatte ,çocukları aradım,disney test için,maalesef bulamadım. acaba disney ile ilgili bir sorun olamaz mı?

disneyde sorun olabilir ama bunu nasıl test edeceğiz yani diyelim homatic sahibi bir arkadaş diyecek ki ben de disneyden ses alamıyorum soundbara 

• bende android kutulardan çok marka var. örneğin nokia 8010 da 4096 video değeri var.bunu seçince "samsung qled "uyumlu değil" uyarısı veriyor. ancak 2k 1440 yok. 2k monitörüm var. masaüstü bilgisayarda 1440 ile açılıyor sorun yok. 2. hdmı deki android kutularda 1080 p dışında seçenek gelmiyor.

ilginç mi bilmem... sadece next pro 4k da 2k seçeneği çıkıyor?

• Evet arkadaşlar Philips 55pus tv için TV box alacağım geforce now, iptv, netflix,hbo gibi uygulamaları kullanacağım bu yüzden gx1 tercih etmek istiyorum sizce homatics mi tercih etmeliyim önerisi olan var mıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ve de tv’nin oyun modunu açıp cihazın kaç hz görüntü yolladığını kontrol edebilir misiniz?

Cihazı oyun konsolu gibi kullanmayı planlıyorum. Bu sebeple vrr ve allm özellikleri düzgün çalışıyor mu emin olmak adına soruyorum.

Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Roksan Kandy 2 Stereo Amfi, Project Debut Carbon Esprit SB Pikap, Ortofon M2 Red iğne, Pi 3, SMSL M8 dac, Black Rhodium Jive hoparlor kablosu,
    Projeksiyon: Benq W2700
    PC: Aerocool DS Cube, High Power Astro Lite750w 80Plus Gold, Ryzen 5 3600, Asrock B450m Pro4, 16gb ram, Asus Dual-RX 580, SanDisk Extreme Pro 1TB M.2 NVMe SSD
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar bende gx1 almayı düşünüyorum genelde ge force now ve Xbox cloud ile kullanmayı planlıyorum aynı zamanda IPTV ve diğer netflix vb uygulamaları. Sence gx1 mi tercih etmeliyim yoksa bu yeni çıkan homatics V2 pro mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ilk cihazda sorun yok,yeni gelene türkçe dil ile başladım. samsung 990 f üzerinden görüntü sorunu yaşarken,önceki cihaz sorunsuz? dili ingilizce yapınca durum normale döndü.

oyun için alacak arkadaşlar tabiki işlemci ve ram farkından dolayı GX1 tercih edebilirler. Netflix,iptv ,youtube vs için next start pro tavsiye ederim.GX1 den daha stabil.

Hometic e gelince aynı özelliklere sahip mecool son çıkanı var bende apple 4 kalitesinde görüntü kalitesi var. 70 yaşındayım ilgisi olabilir.ben GX1 ile next ın çak yoğun renklerini sevmiyorum. mecool ve apple daha ışıklı görüntü daha doğal.

bendeki samsung sounbarlar seste dolby atmos sesleri ekranda "dolby dijital plus " olarak gösterırken, GX1 de çoğu açılıştan sonra steryo oluyor.ayarlardan düzeltmek gerekıyor.

• mecool hangi versiyon abi amlogiclerde öyle apple kalitesinde görüntü filan olmaz

qlet samsung danda kaynaklanıyor olabilir mi bilmiyorum... iki gözümde akıllı mercek var. ışığa karşı hassasım... GX1 ve nokia kutularda çok renkli bana göre biraz karanlık kalıyor bazı film sahneleri. apple ve mecool eda daha belirgin çizgiler...

Rocktek Gx1 ve samsung 990 soundbar kullanan arkadaşlara ve konuya hakim profesyonel saday gibi saygıdeğer üstalarıma bir sorum olacak.

elimde birden fazla medya oynatıcı var. apple 4k larda sorun yok. android kutulardan sorun yaşadığım Gx1 çevresel seslerde arka hoperlörlerden his edilecek ses alamıyorum.mecool ,next pro ,nokia 8010 da sesler harika. gx1 i taktığım zaman özellikle youtube premium da arka sesler çok kısık ve his edlmiyor? belki google tv den olabilir diye düşündüm ancak aynı yazılım next proda da var?

değerlendirirmisiniz lütfen...

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.