Şimdi Ara

Rockstar ın Table Tennis i Wii ye geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wii Remote kontrol sisteminden sonuna kadar faydalınacağı şimdiden belli olan oyun Ağustos ayında çıkıcak.
    Kaynak:
    http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=168375

• xbox360 daki grafik motorunu kullanmazlar büyük ihtimalle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resqect23

xbox360 daki grafik motorunu kullanmazlar büyük ihtimalle.

tabi ki olucak o kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: HRNclk777

quote:

Orjinalden alıntı: Resqect23

xbox360 daki grafik motorunu kullanmazlar büyük ihtimalle.

tabi ki olucak o kadar

bu grafik motorunu cilalasalar yeter aslında.
    http://nintendocommunity.com/blog/wp-content/uploads/wii-sports-tennis.jpg

• Hakikaten süper olacak bu oyun
  • güzel haber...Çokta güzel oyundu, wiimote la acaip olur
  • Xbox360 da demosuyla idare ediyordum zevkli bi oyundu Wii de daha çok eğlendirir bizi...
  • Ah o grafikler wii'de olacaktı.Şimdi wii alsam için gidiyor X360'daki o oyunlara.Brothers in arms:hell's high way olsun gears of war olsun ne biliyim hepsi çok güzel ama wii'de ucuz ve sorunsuz.İnsan arada kalıyor.Hiç sevmem böyle arada kalmayı
  • Rockstar bunu deilde GTA 4 ü cıkarsaydı yeterdi wii ye
  • Guzel olabilir,Gta4 de guzel fikir aslinda.
  • Gelirse tabi ülkemize oynarız. Tam 3 aydır nortec bimeks standına tek bir oyun bile gelmedi wii play yok wii point card yok kablolar yok lan adapter bir ya da iki tane var ben artık gerçekten nortec'in wii'yi öldürmeye çalıştığına inanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zwandar

Gelirse tabi ülkemize oynarız. Tam 3 aydır nortec bimeks standına tek bir oyun bile gelmedi wii play yok wii point card yok kablolar yok lan adapter bir ya da iki tane var ben artık gerçekten nortec'in wii'yi öldürmeye çalıştığına inanıyorum

Adamların beynindeki fikir " Nasılsa bunlar ilaç taktıracak, makineden ne kadar kar etsek iyidir." herhalde

• ben takmadım takmıycam da ama bakalım nereye kadar bu oyunsuzluk böyle devam ederse ya cihazı kaldırıp bir köşeye koyucam ya da...
  • ya bu oyunsuzluk öldürüo benide gerçekten
  • Evet gerçekten şu aralar çok kısır. ps3 de aynı durumda. Bir düzgün oyun çıkan xbox360, onda 3 kırmızı ışık olmasa alabilirdim.
  • dostum yeni çıkan fanlar 3kırmızı ışık hatasını çok yüksek oranda engelliyor fiyatıda 45-50ytl gibi bişe
  • quote:

Orjinalden alıntı: ncahit01

dostum yeni çıkan fanlar 3kırmızı ışık hatasını çok yüksek oranda engelliyor fiyatıda 45-50ytl gibi bişe

Maalesef hayır. O dediklerinin takılı olduğu 2 tane xbox360 güme gitti. Sadece 2007 temmuz ve sonrası üretimi olan elite ve pro'larda hiç kırmızı ışık vakası olmadı şimdiye kadar. Ondan önceki tüm üretimlerde bu risk var. Belki 1 ay dayanır, belki 1 yıl ama eninde sonun verecektir.
  • Oyunlar kısır değil sadece ülkemize gelmiyor. Japon oyunlarını saymazsak şu ana kadar 100e yakın wii oyunu çıktı kaç tanesi var ülkemizde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yolas

quote:

Orjinalden alıntı: ncahit01

dostum yeni çıkan fanlar 3kırmızı ışık hatasını çok yüksek oranda engelliyor fiyatıda 45-50ytl gibi bişe

Maalesef hayır. O dediklerinin takılı olduğu 2 tane xbox360 güme gitti. Sadece 2007 temmuz ve sonrası üretimi olan elite ve pro'larda hiç kırmızı ışık vakası olmadı şimdiye kadar. Ondan önceki tüm üretimlerde bu risk var. Belki 1 ay dayanır, belki 1 yıl ama eninde sonun verecektir.

doğru olabilir tabiki eninde sonunda verecek kırmızıyı ama 1ay bile olsa fazladan iyidir yani
    en sağlamı kutuplarda oynicaksın kardeşim kırmızı mırmızı olmaz ne makina ısınır nede sen

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.