güzel haber...Çokta güzel oyundu, wiimote la acaip olur
Xbox360 da demosuyla idare ediyordum zevkli bi oyundu Wii de daha çok eğlendirir bizi...
Ah o grafikler wii'de olacaktı.Şimdi wii alsam için gidiyor X360'daki o oyunlara.Brothers in arms:hell's high way olsun gears of war olsun ne biliyim hepsi çok güzel ama wii'de ucuz ve sorunsuz.İnsan arada kalıyor.Hiç sevmem böyle arada kalmayı
Rockstar bunu deilde GTA 4 ü cıkarsaydı yeterdi wii ye
Gelirse tabi ülkemize oynarız. Tam 3 aydır nortec bimeks standına tek bir oyun bile gelmedi wii play yok wii point card yok kablolar yok lan adapter bir ya da iki tane var ben artık gerçekten nortec'in wii'yi öldürmeye çalıştığına inanıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Zwandar
Gelirse tabi ülkemize oynarız. Tam 3 aydır nortec bimeks standına tek bir oyun bile gelmedi wii play yok wii point card yok kablolar yok lan adapter bir ya da iki tane var ben artık gerçekten nortec'in wii'yi öldürmeye çalıştığına inanıyorum
Adamların beynindeki fikir " Nasılsa bunlar ilaç taktıracak, makineden ne kadar kar etsek iyidir." herhalde
ben takmadım takmıycam da ama bakalım nereye kadar bu oyunsuzluk böyle devam ederse ya cihazı kaldırıp bir köşeye koyucam ya da...
ya bu oyunsuzluk öldürüo benide gerçekten
Evet gerçekten şu aralar çok kısır. ps3 de aynı durumda. Bir düzgün oyun çıkan xbox360, onda 3 kırmızı ışık olmasa alabilirdim.
dostum yeni çıkan fanlar 3kırmızı ışık hatasını çok yüksek oranda engelliyor fiyatıda 45-50ytl gibi bişe
quote:
Orjinalden alıntı: ncahit01
dostum yeni çıkan fanlar 3kırmızı ışık hatasını çok yüksek oranda engelliyor fiyatıda 45-50ytl gibi bişe
Maalesef hayır. O dediklerinin takılı olduğu 2 tane xbox360 güme gitti. Sadece 2007 temmuz ve sonrası üretimi olan elite ve pro'larda hiç kırmızı ışık vakası olmadı şimdiye kadar. Ondan önceki tüm üretimlerde bu risk var. Belki 1 ay dayanır, belki 1 yıl ama eninde sonun verecektir.
Oyunlar kısır değil sadece ülkemize gelmiyor. Japon oyunlarını saymazsak şu ana kadar 100e yakın wii oyunu çıktı kaç tanesi var ülkemizde
quote:
Orjinalden alıntı: Yolas
quote:
Orjinalden alıntı: ncahit01
Maalesef hayır. O dediklerinin takılı olduğu 2 tane xbox360 güme gitti. Sadece 2007 temmuz ve sonrası üretimi olan elite ve pro'larda hiç kırmızı ışık vakası olmadı şimdiye kadar. Ondan önceki tüm üretimlerde bu risk var. Belki 1 ay dayanır, belki 1 yıl ama eninde sonun verecektir.
doğru olabilir tabiki eninde sonunda verecek kırmızıyı ama 1ay bile olsa fazladan iyidir yani en sağlamı kutuplarda oynicaksın kardeşim kırmızı mırmızı olmaz ne makina ısınır nede sen