Şimdi Ara

Rocksmith Real Tone Cable (gitarınızla oyun oynayın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 Rocksmith Real Tone Cable (gitarınızla oyun oynayın)
    Eğer gitar çalmayı seviyor ancak bu oyunu bilmiyorsanız çok şey kaçırıyorsunuz demektir.. Guitarhero gibi oynanışı olan Rocksmith oyunundaki fark ise gerçek gitarınızla, gerçek notalara basarak oynuyor olmanız. oyunun kendisini ve/veya bilgisini google amcaya sorarak edinebilirsiniz. ancak ubisoft'un orjinal olan bu dönüştürücü kablosu olmadan oyunu oynayamazsınız. oyun PC/PS3/XBOX sürümlerinin hepsi için bulunmaktadır...

bunun dışında bu kablo sayesinde gitarı pc'ye line in seviyesinde bağlamış oluyorsunuz. bu sayede "guitar rig" tarzı amfi simülasyonu programlarını da gayet verimli olarak kullanabiliyorsunuz.

-------------------

Bu üründen 2 tane almıştım. ancak beraber çalarız diye düşündüğüm arkadaşım gitar çalmayı bırakmış o yüzden tekini satıyorum. daha ucuza bulacağınızı da sanmıyorum..

iş yerim istanbul and. yakası maltepe köprüsü taraflarında. buralara yakın bir yerden elden nakit olarak verebilirim.

Rocksmith Real Tone Cable (gitarınızla oyun oynayın)
    Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• chillage1 nickli arkadaşımıza satılmıştır. iyi günlerde kullanması dileğiyle...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.