Şimdi Ara

Rock N Coke Hayal Sahnesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Green day
    Rammstein
    Evanescence gelsin yeter..Zaten manson sallamıstı istanbul u seneyede gelsede sallasa.
    Upss.Red Hot Chilli Peppers ı unutmusum insallah bi gün gelirler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Alp. -- 3 Eylül 2007; 22:52:50 >
  • red hot chilli peppers
    rammstein
    haggard
    Dream theater
    falconer
    falan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kujeste

gerçek rock konserine bira markası sponsor olmalıdır.

efespisen olsa yada miller
  • herkesin yazdığı isimleri toplayıp ortaya bir karışık gider
  • ROCK N COKE A ÇIKAN VE RAPPER SANDIĞINIZ İNSANLARIN HİÇBİRİSİ RAPPER DEĞİLDİR.
    zaten bizim rapper dediğimiz elemanlarda o tip sahnelere çıkmazlar.
    bazı arkadaşlar laflarını kıvırmışlar,tartışacaklarsa doğru düzegün tartışsınlar,biz kimseden laf esirgemiyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmc_dmx_mim

ROCK N COKE A ÇIKAN VE RAPPER SANDIĞINIZ İNSANLARIN HİÇBİRİSİ RAPPER DEĞİLDİR.
    zaten bizim rapper dediğimiz elemanlarda o tip sahnelere çıkmazlar.
    bazı arkadaşlar laflarını kıvırmışlar,tartışacaklarsa doğru düzegün tartışsınlar,biz kimseden laf esirgemiyoruz

Belli esirgemediğin.

Ben genellememi neye göre yaptığımı belirttim.Okuduğunu anlama sorunun varsa bu beni ilgilendirmiyor.
  • ben okuduğumu çok açık olarak anladım.
    en iyi müzisyenler underground piyasadadır demişsin Allah aşkına bu lafı neye dayanarak söyledin.
    bir sanatçının fan kitlesi ne kadar büyükse o sanatçıda o kadar büyüktür bu konuda seninle tartışmaya bile girmem.
  • o kadar jöleli-mor kafanın arasına eminemi de koymussunuz helal olsun size ne diim.gerci eminemi cagırsanız da cıkmaz ya neyse.
    olay rock cercevesinde islenio zannediodum ben.olay yine rap-rock kawgasına donmus.sizin amacınız sanırım hayali liste ayagına
    yine forumdaki rap dinleyicilerine sataşmak.
  • quote:

ben okuduğumu çok açık olarak anladım.
    en iyi müzisyenler underground piyasadadır demişsin Allah aşkına bu lafı neye dayanarak söyledin.
    bir sanatçının fan kitlesi ne kadar büyükse o sanatçıda o kadar büyüktür bu konuda seninle tartışmaya bile girmem.

Tabi tabi.

Hayatında kaç kere underground müzik dinledin.

Bak daha detaylı açıklayayım.

Underground müzik yapanları sınırlayan herhangi firma ya da benzeri kuruluşlar bulunmaz.Kafalarına göre takılırlar ve sürekli alternatif şeyler yapmaya çalışırlar.Yani sanatta yaratıcılığı yakalama yeni bir şeyler ortaya koyma çabası içerisindedirler.

O büyük fan kitlesi sahibi grupların prodüktörleri firmaları sırf para için popüler kültürü özünsemiş şeyleri sizin gibilere sanat diye yutturuyor.

Sanatı sanatçıyı herkes anlayamaz çaba gerekir.Herkesin anladığı birşey varsa bu o yapıtın kalitesinin düşüklüğümü gösterir.Siz daha önce 40 defa çalınıp söylenmiz birbirini tekrar eden şeyleri sanat olarak görüyorsanız buda sizin sanattan anlamadığınızı gösterir.

Buyur tartışalım.Lafımı esirgemedim bu yazıda umarım grurunuza dokunmamıştır.

• salla dostum geçiştir gitsin.ama yapılan yanlışlıkları düzeltmekte malesef bize düşüyor.
    ama şunuda görüyorum ki eminem hertür müzik fanı tarafındanda dinleniyor öyle ki elemanalr rock dinledikleri halde em demişler.
  • justın ne alaka onu anlamadım neyse benım tercıhım

Ana sahne
    marilyn manson
    rammstein
    manowar
    kiss
    direc-t
    hayko cepkin
    ozlem tekin
    sebnem ferah
  • quote:

salla dostum geçiştir gitsin.ama yapılan yanlışlıkları düzeltmekte malesef bize düşüyor.
    ama şunuda görüyorum ki eminem hertür müzik fanı tarafındanda dinleniyor öyle ki elemanalr rock dinledikleri halde em demişler.

Eminemin 1 parçasını çok severim dinlerim.Sözlerinde üst düzey bir derinlik var.Rock dinleyen başka müzik dinleyemez diye bir şey yok.Metalde dinlerim Caz'da.

Elemanlar rock diye başka şeyler dinlemişler bu zamana kadarya neyse...O ayrı bir tartışma konusu.
  • bende rap hıp-hop dısında herseyı dınlerım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

quote:

Tabi tabi.

Underground müzik yapanları sınırlayan herhangi firma ya da benzeri kuruluşlar bulunmaz.Kafalarına göre takılırlar ve sürekli alternatif şeyler yapmaya çalışırlar.Yani sanatta yaratıcılığı yakalama yeni bir şeyler ortaya koyma çabası içerisindedirler.

O büyük fan kitlesi sahibi grupların prodüktörleri firmaları sırf para için popüler kültürü özünsemiş şeyleri sizin gibilere sanat diye yutturuyor.

Sanatı sanatçıyı herkes anlayamaz çaba gerekir.Herkesin anladığı birşey varsa bu o yapıtın kalitesinin düşüklüğümü gösterir.Siz daha önce 40 defa çalınıp söylenmiz birbirini tekrar eden şeyleri sanat olarak görüyorsanız buda sizin sanattan anlamadığınızı gösterir.

BANA MI UNDERGROUND PİYASAYI ÖĞRETECEKSİN SEN.BİZİM MÜZİK KÜLTÜRÜMÜZDE UNDERGROUND KÜLTÜRÜ VARDIR SİZİN GİBİLERDE DEĞİL.GELDE TOPİCİME BAK

kaç tane underground eleman tanıyorsun bu adamların çoğu senin laf soktuğun elemanlar gibi olabilmek için bi taraflarını yırtıyor.tanıdığım mc lerden söylüyorum bu dediğimi.bana prodüktörlerden mi bahsedeceksin cypress hill wu tang clan bone thugs n harmony prodüktörlerle mi çalışıyorlar yoksa kendileri mi parçalarını yapıyorlar.eminem kendisi prodüktör bee.
    bak gerçekten anlamsız konuşuyorsun prodüktörler(gerçek prodüktörler örn mobb deep veya rza gibi) underground piysaları didik didik ararlar ve en yetenekli elemanları ortaya çıkararırlar.bunun sonucunda yine en sağlam parçaları ortaya koyarlar.
    peki sence bu halk senin dediğin kadar aptal mı kide bu senin bahsettiğin adamları sallamıyorlar bile.asıl alternatif şeyler gene popüler piysadan çıkar ve alternatif oldukları içinde ilgi görürler.tabii bunu sen anlayabilirsen.

BANA MANTIKLI ŞEYLER SÖYLE,gerçekten yetenekli olan ve alternif işler çıkaranlar undergroundluktan kurtulur.dinlediğim onlarca elemandan bunu öğrendim ben

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

quote:

Tabi tabi.

BANA MI UNDERGROUND PİYASAYI ÖĞRETECEKSİN SEN.BİZİM MÜZİK KÜLTÜRÜMÜZDE UNDERGROUND KÜLTÜRÜ VARDIR SİZİN GİBİLERDE DEĞİL.GELDE TOPİCİME BAK

kaç tane underground eleman tanıyorsun bu adamların çoğu senin laf soktuğun elemanlar gibi olabilmek için bi taraflarını yırtıyor.tanıdığım mc lerden söylüyorum bu dediğimi.bana prodüktörlerden mi bahsedeceksin cypress hill wu tang clan bone thugs n harmony prodüktörlerle mi çalışıyorlar yoksa kendileri mi parçalarını yapıyorlar.eminem kendisi prodüktör bee.
    bak gerçekten anlamsız konuşuyorsun prodüktörler(gerçek prodüktörler örn mobb deep veya rza gibi) underground piysaları didik didik ararlar ve en yetenekli elemanları ortaya çıkararırlar.bunun sonucunda yine en sağlam parçaları ortaya koyarlar.
    peki sence bu halk senin dediğin kadar aptal mı kide bu senin bahsettiğin adamları sallamıyorlar bile.asıl alternatif şeyler gene popüler piysadan çıkar ve alternatif oldukları içinde ilgi görürler.tabii bunu sen anlayabilirsen.

BANA MANTIKLI ŞEYLER SÖYLE,gerçekten yetenekli olan ve alternif işler çıkaranlar undergroundluktan kurtulur.dinlediğim onlarca elemandan bunu öğrendim ben

İlk 2 albüm undergroundluktan kurtuluyorlar sonra kendilerini tekrar etmeye başlıyorlar.Zaten bumillete ne versem alacak hesabı.Parayı görünce sanatı felan unutuyor.Kendini geliştirmek gibi birşey gelmiyor aklına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wristcutter -- 4 Eylül 2007; 16:52:16 >

• dostum sen bu dediğine inanıyormusun,bak yıllardır müzikle ilgileniyorum,eminem damar noktam çünkü müzikte en çok sevdiğin elemandır.bu tartışmaların aynısını defalarca yaşadım bu topicte gerçek hayatta vs yerde.konu kapansın umarım anlayabilmişsindir beni...
  • quote:

dostum sen bu dediğine inanıyormusun,bak yıllardır müzikle ilgileniyorum,eminem damar noktam çünkü müzikte en çok sevdiğin elemandır.bu tartışmaların aynısını defalarca yaşadım bu topicte gerçek hayatta vs yerde.konu kapansın umarım anlayabilmişsindir beni...

Üzgünüm ama gerçek bu.Müzik ve sanat büyük miktarda paraya döküldüğü an biter.

Bende çocukluktan beri müzikle ilgileniyorum (9 yaşımdan beri rock-metal dinleyicisiyim.).Bunu söylemek istemem.Hava atan tiplerden zannediyorlar insanı.Sen söyledin diye yazım.

• ne yani ben böyle bişey söyleyerek hava mı atmaya çalıştım sana sadece bu işle ne kadar ilgili olduğumuı anlatmaya çalıştım anlayabildin mi bilmiyorum.yaşta belirtmedim dikatini çektimi bilmem
  • bu arada rock'n coke un reklamındaki calan ilk sarkının adını bilen varmı ???
  • quote:

ne yani ben böyle bişey söyleyerek hava mı atmaya çalıştım sana sadece bu işle ne kadar ilgili olduğumuı anlatmaya çalıştım anlayabildin mi bilmiyorum.yaşta belirtmedim dikatini çektimi bilmem

Onu demek istemedim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.