Şimdi Ara

rock'n coke: gittim ve geldim.. işte yorumum..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biz konsere kampçı olarak katıldık.. akşam saat 6 gibi konser alanı önünde sıradaydık ve sanırım 8 gibi içeri girdik.. çadırı kurduk falan derken ön performanslar bitti ve çadıra döndük ve yağmurun sesini duyduk.. çadırın su alması da oldukça büyük bi problem yarattı tabi ama alanda oluşan 5cm lik balçık çok daha büyük sorunlar yaratıyodu.. her şeye rağmen konserleri yağmur o kadarda etkilemedi.. her şey oldukça iyiydi.. şimdi gruplar halinde performanslarını değerlendirmek istiyorum:( sadece ana sahne gruplarını değerlendirdim çünkü diğerleri aralarda vakit geçirmek için konulan dj ler ve gruplardı.. onlarla festivali değerlendirmek yanlış olur..)

Rashit/Hanin Elias: oldukça iyiydi.. rock festivaline yakışır bir performans izledik.. herkesin burda yeterince eğlendiği kesin sanırım

Pamela: kötü diyemeyeceğim.. canlı performansta dinlenecek nitelikte bir müzikti.. iyiydi demek yeridir sanırım..

Ceza: tam bir felaketti.. rock festivalinde ne halt ettiklerini düşünmeleri gerek.. ama sanırım ağızlarının payını yeterince aldılar..

The Tears: klasik bir rock performansı izledik.. normal zamanda pek dinlediğim bir grup olmadığından çok dikkatimi çekmediler ama onlar da yeterince iyiydi..

Skin: adeta mükemmeldi.. inanılmaz bir performanstı.. gerek setirciyle bütünleşmesi, gerek hareketleri, gerekse müziğin kalitesi olsun mütişti.. ama yarım saat kadar geç çıkması biraz can sıktı..çünkü yarım saat az izlemek zorunda kaldık..

Korn: konser başlamadan önlerde bir yere gelebilmek için baya çaba sarfettik.. ama konser başladığında oluşan dalgalanmayla her seferinde yere düşmekten son anda kurtularak ayakta kalmaya çabaladık.. ben buna pek dayanamadım ve arkalardan konseri takip ettim.. konser fena değildi ama @onurz arkadaşında söyleyeceği gibi bas ayarları pek iyi yapılamamış.. dolayısıyla jonathan'ın sesi pek duyulmadı.. bide konserin ortasında bastıran yağmurda cabası..

The Cure: 3 saatlik performansları biraz sıkıcıydı.. üst üste benzer şarkılar insanı bayıltacak cinstendi hani :) tanıdığım insanların biçoğu konseri tamamlayamadı.. şarkı seçiminde biraz daha titiz davranılabilirlermiş..

maNga: hep bildiğimiz o pop-rap karışımı mangadan sonra bu performansları inanılmaz derecede mükemmeldi.. rap'den eser yoktu.. zamanları biraz az geldi ama olsun yinede iyiydi..

Replikas: biz pek seyretmedik ama müzik biraz bayat gibiydi.. tabi bu insandan insana değişir bu benim yorumum..

Naçao Zumbi: sırf gösteriş olsun diye çıktıklarına inanıyorum.. aynı saatlerde burn çadırında bile daha iyi müzik vardı..

Hot Hot Heat: 80lerin müziğini andırıyodu.. ben pek sevmedim ama buda kişisel yorumum..

Şebnem Ferah: çok güzeldi.. sevilen şarkılarının karmasını çaldı.. harikaydı..

APOCALYPTICA: işte geldik festivalin yıldızına... grup için söylenecek tek bir kelime var: MÜKEMMELLERDİ!! bu konser anlatılmaz, sadece yaşanır!

The Offspring: pek özen gösterdiklerini sanmıyorum 20dk erken bitirdiler ve hiçbir konuşma olmadı.. sırf offspring için gelen onca insana yazık oldu..

• ben gitsem sadece korn ve APOCALYPTICA için gitcektim - gerçi iş buldum çalışcaktım ama korn un çıkcağı günden 1 gün sonra başlıodu iş ve kötü bi işti bende kabul etmedim - eğer APOCALYPTICA o kadar iyiydiyse yazık olmuş demin kanald de biraz gösterdi APOCALYPTICA yı baya sağlam çalıolardı gördüğüm kısımda... Master of Puppets çalıolardı ben bakarken Neyse bi daha gelirler sanırım .. Tabii konserleri gerçekten o kadar güzel geçtiyse

Avut kendini avut... Mok gelirler bi daha...

• Gitmicektim fakat pazar günü bi arkadaştan şööle bi telefon geldi
    -Lomiieaaa gel olm V.I.P bileti var
    -Hö
    -Lan gel 5 metre ötende Offspringle Apocalyptica çalcak
    -Röeaaaah Offspring ulaaaannnnn Röeeaaaaaahhhh

Sonra pata pata(Koşma efekti) ve Vın vınnnn(Servis efekti) efektleri arasında bi gazla gittim festival yerine. Arkadaş biletimi verdi. Girdik her neyse. Şebnem Ferah çalıyodu gittiğimde arkalardan izledik. Sonra Apocalyptica çıktı direk adamları izlemek için girdim vipe. Resmen yardırdılar. Çelloyla bu kadar şov olur yani. Sonra The Offspring çaldı. Lan 2 metre ötemde dexter holland vardı. Ama herkes odun odun duruyodu. Pogo pogo pogo die baarmaya başladım have you everde sonrasında Röeeaah röeeaahh die pogoya başladık. Bu arada Noodles'ın üstünde Bush resmi olan bi tişört vardı ve "He is not my president" yazıyodu. Ama kısa kaldılar gibi geldi bana sahnede. Olsun oda yeter The Offspring ulan

• quote:

Orjinalden alıntı: bomert

APOCALYPTICA: işte geldik festivalin yıldızına... grup için söylenecek tek bir kelime var: MÜKEMMELLERDİ!! bu konser anlatılmaz, sadece yaşanır!

onları izledim sonra gittim yattım abi:))ama ama ama gerçekten süperlerdi helal olsun adamlara senin de dediğin gibi festivalin yıldızıydılar...
  • kesinnikle yaw bu kadarmı mükemmel olabilirdi..
  • müzik veperformansta en iyi tabikide apocalypticaydı! hayrandım bikez daha hayran kldım, korn a olan sevgim agır bastıgı için ikinci korndu bna göre, we sebnem, o muhteşem sesi performansındada gosterdi harikaydı gercekten! sonucolarak iyiki gitmişim!
  • %90 SEBNEM ICN GIDERDIM AMA COK UZGUNUM GIDEMEDIM,CUNKU TURKIYELI DEGILIM,UZAKTAYIM BIDE.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Festivale bende gittim. Cumartesi ikibuçuk saatte içeri girdik birde yetmiyormuş gibi akbankın 1 saatlik para doldurma çilesini çektik. Daha festival başlamadan bitti demiştim allahtan öyle olmadı. Festivalin belkide hayatımda unutamıyacağım karelerden birini Korn - Another Breakin The Wall u çalarken bir anda yağmurun bardaktan boşalırcasına yağması ve ardından Blind'ı çalmaları MUHTEŞEMDİ.
    Bence çok güzel bir organizasyondu. Organizatörler artık Türkiye'de Rock2ın geldiği noktayı çok iyi görmüşlerdir. Rock ve Hip-Hop'un Su ile zeytinyağ olduklarını anlamalılar. Birbirine karışmadıkları zaman süper bir organizasyon oluyor (kastetiğim geçen yılki 50Cent olayı)

sevgiler...
  • Ne rock festivalinden bahsediyonuz olm siz rock grubu mu vardı orda rezalet
  • en çok izlemek istediim 5gruptan biri olan korn u gördüm.Apocalypticanın baycaını düşünmüştüm ama lafımı bi güzel yutturdular banaEn güzel performans onlarındı.Jonathanın sesini daha iyi duymak isterdim.Festivalin genelinde bir bass problemi vardı.Bass fazla kaçtığı için Jonathan'ın vokalleri pek duyulmadı bu bikaç grup için de geçerli ama jonathana çok üzüldüm yağmur konserlerde sanki tam zamanında yapay olarak yağdırılıyo gibiydi.The Cure 3saatten fazla kaldı zaten rockncoke gazetesindeki röportajdan görülebilcei gibi the cure ün katılma şartı "performanslarının başlı başına konser oalrak düşünülmesi kısa tutulmaması,bölünmemesi"ydi ve öyle de oldu.Boys Don't Cry hariç beni eğlendirmedi bi de Friday I'm In Love ve Killing An Arab fena deildi.Rashitle çıkan Hanin Elias'ın Türkiyeye "Daha hazır değilsiniz!!" şeklinde imalı bi laf koyması ağırıma gitti sen de gelme bi daha rockncoke a o zaman senin yolunu gözlüyoruz sanki.Saçları açık olduğu için Korn'un Munky sini tanımakta zorlandım bi de kilo mu vermişti ne.Gece Timo Maas'ı bekledik.Performansı güzeldi coşturdu ama FIRST DAY ÇALMADI The Cure de LOVE SONG çalmamıştı.Hiç bi headliner imza vermedi;seyirci iletişimleri, çok kötüydü.Özellikle Offspring "çalalım da gidelim" havasındaydı ve de erken bitirdi konserini.Oysa ki The Cure son çıkan olmanın avantajını çok iyi kullanıp 3saatten fazla kalmış ve 5 bis yapmıştı.Offspringe burdan 1selam ve 1 gönderiyorum... Korn beni uzun bi süre dumur ettikten sonra konuşarak rahatlattı

Festival alanı tamamen topraktı ve de yağmurla bunlar çamura dönüştü durum böyle olunca ayakkabılarımız çamurlarla birlikte 5-6 kiloyu buldu.
    En uyuz noktalardan biri ise Coca Colanın bi gıcıklığıydı.Standlardan su almak istiyosanız ya karton bardağa dolduruyolardı ya da kapağını alıp şişeyi veriyolardı.Bu ne biçim mantık.Suyumu ne zaman içeceğime Coca Cola mı karar veriyo İstersem aldığım suyu 1 gün içmem niye böyle salak bi ambargo koyuyolar
    Her şeye rağmen güzel bi festivaldi eğlendik.

bu arada sölemezsem çatlarım sölemeden geçmiim.Sunucu İzzet Öz ün Manga'yı anons ederken şarkılarından "Bir Kadın Seveceksin" diye bahsetmesi herkesi gülmekten öldürdü.Bunun yanında Ceza'nın Rockncoke da ne işi vardı.Bu bi rock festivali değil mi?Bazıları da Ceza hiç dikkate almadı onları protesto edenleri diyebilir inanmayın.Dikkate almayan adam konser boyunca bize laf sokar mıydı
    Amma uzun yazmışım yaw

• yorumların çok garip geldi, özellikle manga ve pamelayı övmen çok ilginç. bence ikiside rezaletti, özellikle manga tam bi fiyasko bence.
    adamda ses olmadığı ortaya çıktı. nefes almaktan şarkıyi söyleyemedi, pamelada da aynı şey söz konusuydu, cd den dinlediğinzdeki o billur ses gitmiş yerine rezalet bi ses gelmişti resmen. Korn bence bi harikaydı bence ses le ilgili bi sorunda yoktu hatta bu orumu ilk defa duyuyorum. Fakat Apocayptica, cure ve offspring hakkındaki yorumlarına sonuna kadar katılıyorum. Zaten KORN dan sonra cure dinlicek hal kalmamıştı bende. en öndeki dalganın içindeydim ve 2 saate yakın süren konserden dayak yamış gibi çıktım, tabi üstüne bide yağmur yedik ama hepsine değdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chef -- 6 Eylül 2005, 21:50:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bomert

Ceza: tam bir felaketti.. rock festivalinde ne halt ettiklerini düşünmeleri gerek.. ama sanırım ağızlarının payını yeterince aldılar..

arkadaşım orda ağzının payını alan kim di ha.. asıl sizin orda ne halt ettiğiniz ben onu anlamadım.. dinlimiyorsan s..... g....seydin sende
  • şimdi dreamden here to stay i dinledim, tvde jonathan'ın sesi gerçekten duyulmamış ama orda ses ben ce iyiydi, tvden kötü geliyo gerçekten
  • quote:

Orjinalden alıntı: rap_star
    arkadaşım orda ağzının payını alan kim di ha.. asıl sizin orda ne halt ettiğiniz ben onu anlamadım.. dinlimiyorsan s..... g....seydin sende

arkadasım sen bizim muhattabımız değilsin senin gibileri beklemiyoruz burda.. tartısma yaratmadan yoluna devam et..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.