Şimdi Ara

'Roccat Kone Gaming Mouse' ne dersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son sizlere terkar sorayım ve onay alayım dedim. Roccat Kone Gaming Mouse almayı planlıyorum. Hemen kesin diyebilirim. Ne dersiniz bu ürün hakkında ki yorumlarınız nelerdir. Bir çok yerde inceledim ve pek çok olumlu yorum gördüm. Gayette ucuz bir fiyata buldum kaçırmamam gerek diye düşünüyorum^^

Son olarakda bu mouseyi almamı önerirseniz yanında da ne gibi bir mouse pad alayım onunda tavsiyesini yaparsanız beni çok memnun edersinz.

Teşekkürler şimdiden herkeze.

• Pahalı, çabuk bozuluyor(zaten ucuz olsada bu olay oldugu için almaya değmez), o fiyata ve o fiyatın altına daha iyi mouselar var fiyat/performans olarak vasat diyebiliriz.

DeathAdder al.
  • Roccat Kone, eski Deathadder' dan G5 ten ve g9 dan üstündür, fare altlığı olarak Razer' ın üst düzey altlıklarını öneririm, Destructor, Exact vb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

Pahalı, çabuk bozuluyor(zaten ucuz olsada bu olay oldugu için almaya değmez), o fiyata ve o fiyatın altına daha iyi mouselar var fiyat/performans olarak vasat diyebiliriz.

DeathAdder al.

merhabalar cabuk bozuluyor derken bu yorumu neye göre yaptiniz kullandinizmi acikcasi bende bu mouse tan almayi düsünüyorum actigim bi topicte var bu konuda.
  • Çabuk bozulma konusunda diyecek lafım yok fakat o fiyatın altında daha iyi mouseler var dediniz. Alacağım fiyat gayet uygun. g9 ve razer deathrader'dan daha ucuza gelecek. Kaliteli bir pad ile sorun çıkartacağını sanmıyorum. Fakat sizin söylediklerinizde aklıma takılmıyor değil ki bu mouseyi alma sebebim bir önce ki x7-750f mousemin bozulması olacak.
  • ucuz derken kaça nereden buldunuz?
  • Yakın bir arkadaşım diyebilirim 90-100 arası bir fiyat biçiyor sadece. Yeni mouse aldığı için oda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAMİNG MOUSE PAD ÖNERİSİ
    10 yıl önce açıldı
    GAMİNG MOUSE ÖNERİSİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben aldım gayette memnunum steelseries qck + ile süper uyumlu
  • Roccat Kone ve Roccat'in kendi bir padı vardı adını hatırlamıyorum ama birbirlerine çok güzel uyuyorlar ayrıca Roccat Kone FPS oyuncuları için tavisye edilebilicek bir mousedir
  • Roccat kone v1 son derece vasat bir ürün.. Öyleki hemen akabinde Scroll yeniden dizayn edildi adı altında roccat kone v2 piyasaya sürüldü.. Fakat burada gizlenen şey Lazer motorun ve işlemci&chip lerin gözden geçirildiğidir.. Roccat kone Dünyadaki Tek işlemcili mouse dur. Diğerlerinden ayıran en büyük özellik budur.. Görüntü ve ergonomisi süperdir.. Tartışmasız rakibi yok.. Fakat söylediğim gibi alıcaksan eğer kone v2 almalısın.. 2 sinin arasında isim farkı yok sadece v2 lerin paketleri değiştirildi.. Bu düzeltmenin saklanmasının nedeni ise v1 lerin çoğunda problem var ve garantiye verildiğinde tekrar bu kişilere v1 veriliyor.. Firmaya'da dava açılamaması için Yeni bir isimle değil tekrar aynı isimle piyasaya sürüldü ve hiç bir açıklama yapılmadı..
    mouse pad olarak ise Roccat sense öneririm gerçekten yüzeyi Kaymak gibi..
    Fakat tüm bunların haricinde Roccat kone Türkiyede artık bulunamıyor.. Şirket satışlardan memnun olmadığı için Türkiyedeki ayağını geri çekmiş bulunmakta bu hepimiz için üzücü bir haber tabiki..
    Roccat kone ile piyasaya Çok iyi bir giriş yapsada daha sonradan piyasaya sürdüğü kulaklık - kova ürünleri aynı ihtişamı gösteremedi..
    Yinede favori setim Cyborg-Kone - Sense dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphinz -- 5 Nisan 2010; 18:25:03 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.