Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (337. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
62.133
Cevap
1.507
Favori
2.653.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gearbest'te bile vergiler dahil 4200-4500 tl bandında alinabiliyor.

Turkiyeden 2000 tl fazla verilip alinmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için tesekkur ederim hocam. Bende tesvor alacaktımki sirf linex teknolojinin sabıkaları yuzunden anker 35 c siparisini verdim. Yani ilife ın disturbitörlügünden cikarilacak kadar ne yapmis olabilirlerki :) irobotlarin wifi li olanlari bi tık daha pahaliydi. Bakalim ilk kez robot aliyorum, pisman olmazsam ve nasip olursa belki ilerde yenileriz

• Gearbest'te satılan Irobot yedek parçaları orjinalmidir?
  • umutez U kullanıcısına yanıt
    Genel olarak iRobot orijinal parçaları sadece yetkili distribütörlüklerden satılır.
    Gearbest, Banggood vs üzerinde bulabilecekleriniz yan sanayi olabilirler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Merhaba,

Biraz önce merkezdeki arkadaşa sordum; irobot yedek parça satışının yapılmadığı söylendi.

• Roborock s5 max aldım acaba buna yedek parça almaya gerek varmı varsa nereden alabilirim orjinalini teşekkürler saygılar
  • mky414 kullanıcısına yanıt
    GearBest.com kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    12 Nisan'da sipariş verdim (s5 max, siyah) ancak pazartesiden beri durum değişmedi, aşağıdaki gibi
    Bu normal midir?
    Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]@GearBest.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazyRider34 -- 16 Nisan 2020; 14:36:42 >
  • guguk kullanıcısına yanıt
    Normalde içinden çıkan sarflar bir sene yeterlidir

Teşekkürler bilgilendirme için 1 sene sonra alayım o zaman. Saygılar
  • LazyRider34 L kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Sipariş numaranızı özelden gönderin, yarın ben sorgulatırım.

• Internetteki robot supurge cestileri bir bir azalmaya ve fiyatlari yukselmeye basladi. Cok ilginc

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal--1903

Internetteki robot supurge cestileri bir bir azalmaya ve fiyatlari yukselmeye basladi. Cok ilginc
    İnsanlar evde çok zaman geçirmeye başlayınca daha fazla temizlik ihtiyacı doğdu ve robot süpürgeler hakkında kullanıcıların olumlu dönüş ve tavsiyeleri bu ürünlere olan talebi artırdı. Talebin arzdan fazla olduğu dönemlerde fiyatların yükselmesi kaçınılmaz oluyor maalesef.
  • Hepsirobot hocamında önerileriyle Ecovacs deboot de55 aldım gearbestten. Kendisine teşekkür ederim.
    Fazla para vermeden Lds navigasyon özellikli kaliteli, komple bir cihaz almak istediğim için ecovacs tercih ettim.
    Toz ve mop su haznesi ufak ama parasına göre iyi iş çıkarabilecek bir cihaza benziyor. Gelince incelememi yapar bu foruma katkıda bulunurum umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkrdn -- 16 Nisan 2020; 16:19:20 >
  • Kartal--1903 K kullanıcısına yanıt
    Robogil ve iRobot (ki onlarda da çeşit kalmadı) dışında iç piyasadaki satıcılardan alışveriş yaparken dikkatli olmanızı öneririm.Açığa satışlar çok duyuluyor.

• 3 ay önce 5tl olan dolar şimdi 7 tl fiyatların uçması gayet doğal
  • brkrdn kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Son günlerde yurtdışı forumlarda yıldızı çok parladı DE55’in, iyi günlerde kullanınız.
    Saygılarımla

Dogru soyluyosunuz hocam. Zaten servis destegine iyi denilmesi sebebiyle ankeri tercih ettim. Aslnda i robot e5 te dusunmustum ama daha onceki yazdklarinizi okuyunca sanki aradaki ozellik farki 1000 tl etmez gibi dusundum@Hepsirobot

Evet aynisini ekmek yapma makinalarinda da yapmislar. Cidden garip piyasalar@umutez

Robot süpürge varken diğer süpürgelerin hala satılıyor olması bile mucize

• quote:

Orijinalden alıntı: Hepsirobot

Silme süpürme ve haritalamalı o bütçeye çok bi şey yok ülkemizde, belki Mijia 1C bakabilirsiniz. Yurtdışına gitmenize gerek yok, getirtebilirsiniz.
    İşin içinden çıkamayınca gearbest ten roborock s5 max siparişi verdim, umarım memnun kalırız.
  • 
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.