Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (3043. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
60.903
Cevap
1.465
Favori
2.546.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
232 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30413042304330443045
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2020 yiilindan beri kullanmakta oldugum roborock s5max icin bir batarya degisimi zamani geldi sanirim
    - kendim siparis edip takabilirmiyim, eger kolay ise kaliteli ( orjinal veya orjinal muadili batarya) nerened alabilirim
    - yok komplike bir islem isr Istanbul anadilu yakasinda bu isi yapan bir yer tavsiye edrmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Hocam cevabınız için teşekkürler, Ben bunu nasıl teyit ettirebilirim nereye götürebilirim cihazı?

• Hicks kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

• Nur2824 N kullanıcısına yanıt
    Rica ederim… Bu arada mopu daha fazla kaldırabilen bir ürün yok, en fazla 105mm görmüştüm o da hiç bir şey farketmez. Su miktarını biraz düşürün sorun olacak kadar ıslatacağını sanmıyorum. Bunun dışında halıları sonraya bırakıp ya da ilk başta sadece halı yapıp mopları elle çıkartabilirsiniz. Kesin çözümü ise moplarını istasyonda bırakabilen modeller oluyor bu gibi durumlarda…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Victoriou_S kullanıcısına yanıt

Evet benim halım kalın sanırım ondan değiyor. Süpürmesi güzel hayırlı olsun size de.

• Vendetta29 kullanıcısına yanıt

Hocam, bu güncelleme halen bize gelmedi değil mi? Benim Qrevo master'a bakıyorum. 02.27.38 yazıyor. Mayıs ortası oldu ama yeni firmware çıkmadı.

• alpercck kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba gelmedi evet ama Matter desteği geldi uygulama ayarlarında görünmekte

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

O zaman ben buradaki seçenekten qrevo master ı homekit e ekleyebiliyorum anladığım kadarı ile, doğru mudur?

Evet hocam ben oradan ekledim, siri ve homekit ile kontrol çok iyi oldu.

Harika eve gittiğimde deneyeyim. Teşekkür ederim.

Rica ederim hocam

• Nur2824 N kullanıcısına yanıt
    Halı temizleme ayarlarında önce halıları temizleme seçeneği yok mu? Eğer böyle bir seçenek varsa varsa süpürge moplarını ıslatmadan önce halıları süpürür. Dreame uygulamasından yola çıkarak bunu yazıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba saros 10 ve dreame x50 arasinda hangisini tercih etmeliyim saros 10un mop fonksiyonu guzel midir x50 donudurmeli sistem o daha iyi siler gibi geliyor. Ayrica qrevo ve drevo 5a1 diye urun var bunlarin farkini bulamadim biliyor musunuz

• tolga*1453 T kullanıcısına yanıt
    Şöyle olması lazım:

• mutlumur M kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Hepsirobot olarak 2015 yılından bu yana her marka robot için düzenli olarak batarya üretiyoruz. Standart ve yüksek kapasitelerde üretimimiz var.

S5Max bataryası değiştirmek çok kolaydır, kendiniz robotun alt kapağını açıp çok rahatlıkla yapabilirsiniz.

Orijinal batarya ithalatı yok ülkemize Roborock bataryalarda, kaliteli muadil üretimleri var.

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]hepsirobot
    Roborock yüksek kapasiteli batarya
    https://hepsirobot.com/urun/roborock-7000mah-pil-batarya/
  • ykurtulus kullanıcısına yanıt

genelde en kolay ve yaygın yöntem çevrenizde birisinde aynı cihazdan var ise orada denemek şeklindedir.

Hangi şehirdesiniz bilemiyorum ama Ankara'da iseniz bize uğrayın, kontrol edelim.

• Yeni X50 varyantı çıkmış, mop'ta çığır açmışlar. Kaydırmalı geniş mop. 16 roller mop’un değdiği kadar alana değiyormuş tek seferde ve temizlik anında mopu yıkıyormuş anlık olarak.

Dreame Mall - Commodities

Dreamy New Product, X50 Pro Belt-Type Mop .. : Naver Blog

로봇청소기의 실시간세척형 물걸레 - 물걸레 두.. : 네이버블로그

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 13 Mayıs 2025; 17:21:37 >

• Yakın zamanda Roborock S8 MaxV Ultra aldım ve paspaslama işlevi harika çalışsa da temizlikten sonra paspası kurutmadığını fark ettim. MaxV Ultra yuvasının sıcak hava paspaslama kurutması içermesi gerektiğini düşünmüştüm ancak herhangi bir temizlik seansından sonra bunun gerçekleştiğini görmedim.

Uygulama paspaslamadan sonra kurutma yaptığını gösteriyor ve haritada ısıtma simgesini görüyorum ve bir hata veya bir şeylerin yanlış olduğuna dair bir gösterge yok.

Bir ayarı mı kaçırıyorum yoksa bu modelde bilinen bir sorun mu? Aynı üniteye sahip olanlardan haber almaktan memnuniyet duyarım.

• Arkadaşlar forumda Ecovacs deboot x8 pro omni kullanan var mı acaba ? Bu ürünü alım sürecindeyim memnun mu y ada memnun olmadığı yönleri nedir onu sormak istiyorum .

• selamlar araştırmalarım sonucu iki roborock modeli arasında kaldım Q Revo Master ve

S8 MaxV Ultra bu modellerin roborock sitesinden karşılaştırmalarına baktım ama çok büyük farklar göremedim hangisini seçmek mantıklı olur?

bir de bu iki model de şu an hiçbir yetkili satıcıda satılmıyor uzun zamandır mı böyle tekrar stoklara gelir mi bilgisi olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 30413042304330443045
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.