< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2970. sayfa)

-
-
Hangi marka robot süpürge de kullanmaktasiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dreame L10S Pro Ultra Heat
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, Ürünü biraz inceledim fakat anlayamadığım bir şey var. Karcher Markası gibi listelenmiş, fakat ürün Choosy markasına ait anladığım kadarıyla, Karcher marka robot süpürge alımlarında hediye edilen bir ürün, üzerinde ki yazıdan bu sonucu çıkardım. Trendyol’da aynı görsel aynı ürün Choosy adıyla satılıyor. Resmi olarak Karcher sayfasında böyle bir solüsyona ulaşamadım. Güven vermedi, orijinal Karcher temizliyiciden devam.
https://www.trendyol.com/Choosy/Robot-Supurge-Zemin-Temizleyicisi1000-Ml--evcil-Hayvanlardan-p-736207694?boutiqueId=61&merchantId=718981&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_tracker_limit=999999999&link_contentid=736207694&utm_source=share&utm_medium=product_free&adjust_adgroup=2308918&utm_campaign=736207694&adjust_campaign=product_free_202522011_TR&link_userID=2308918&adjust_creative=736207694&utm_term=2308918
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendetta29 -- 20 Şubat 2025; 14:42:43 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Mediamarkt’tan aldığım üründe hem Karcher hem de Choosy logoları mevcut. Karcher Choosy’e ürettirmiş olabilir.
Arkadaşlar roborock un omo deterjanı ne zaman Türkiye'ye gelecek bilgisi olan var mı? Roborock saros 10R yi bekliyorum ama böyle bir sıkıntı var roborock larda. Firma her seferinde yakında diyor ama hala çıkabilmiş değil. Roborock, farklı marka deterjan kullanımını önermiyor ve herhangi bir sorun yaşanması durumunda garanti kapsamı dışında sayıyor. Bu durum canımı sıkıyor. Diğer markalarda deterjan kullanım durumu nasıldır merak ediyorum. Dreame X50 Ultra da radarımda fakat onda deterjan kullanımı nasıl olur, her deterjanı kullanabilir miyiz? Dreame kullanıcıları deterjan kullanımı hakkında yazabilirse çok iyi olur. Roborock da şuan böyle bir sorun var. Bu sebepten deterjan konusu kafamı kurcalıyor. Deterjansız temizlikte olmuyor malesef.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Xioami x20 plus aldim.
Sıcak hava uflemedigi için mop kısmını kurutmasi çok uzun sürüyor ve istasyonun olduğu oda kokuyor. Mop kurutma işlemini eve varış saatime getirdim, mopa beyaz sirke sıkıp hava temizleyiciyi en güçlü moda alarak üzerinde kurutuyorum. 10 dk de kokusuz ve temiz oluyor.
Temiz su kabı bile 3 gün sonra kokuyor. Su doldururken biraz beyaz sirke eklememe rağmen.
Bu iki soruna nasıl çözüm bulabilirim? Deterjanlara guvenemedim, eski robotu bozmustum deterjan yüzünden.
Ama sizde paspas süresi de var. Arkadasın sadece 1x süpürme
Hocam bende sadece süpürme süresi bu şekilde. Sizde paspas yaptırma dahil böyle olmuş. 7 kez de paspas yıkamış :) Hatta yapay zeka da açık. Ben yapay zekayı da kapattım. Biraz daha hızlandı(Bu hızlanmış hali) Eğer vaktiniz olursa sadece süpürme ne kadar zaman alıyor bi test etme imkanınız var mı? Yada önceden yapılmış sadece süpürme süresini gösteren temizlik geçmişi var mı?
Derin temizlik yapmışsınız ondan temizlik süresi iki katına çıkmış. Ev çok kirli değilse derin temizliğe gerek yok
-
Evet hem derin temizlik açık hem yapay zeka açık. Sadece süpürme yapıp denerim yarın.
-
Bu yurtdışında satılandan farklı. Yurtdışında omo satılıyor yüzey temizleyici deterjan diye. Gerçekten rezillik ya 1 litresi 1400 tl. Dalga geçiyorlar sanırım. Farklı solüsyon da kullandırtmıyorlar. Sorun çıkarsa garanti kapsamında değildir diyorlar. Çözüm önerisi var mı bu konuda ne yapmak lazım. Solüsyonsuz temizlik de istemiyorum. 1 Litre kıytırık solüsyona 1400 tl mi vereceğiz şaka mı bu???
Öyle gibi görünüyor, Hocam gereksiz pahalı, bu ürünü kullanıyorum ben Q Revo Master’da. Öneririm, kardeşimde S8 MaxV var aylardır oda bunu kullanıyor hiç bir sıkıntı olmadı.amazon
Kärcher Tüm Zeminlere Uygun Zemin Temizleme Deterjanı 500 ml (FC 5)https://www.amazon.com.tr/dp/B01NBNBZH5?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_V1WE8XVS8AEWT5PY7H15_2&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_V1WE8XVS8AEWT5PY7H15_2&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_V1WE8XVS8AEWT5PY7H15_2&starsLeft=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendetta29 -- 21 Şubat 2025; 16:26:5 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Yorumlarda da uyumlu demişler. Bakalım robotu aldıktan sonra alacağım bunu inşallah sorun çıkmaz. Az para da vermiyoruz robotlara. İnsan korkuyor. Başka solüsyon kullanırsan garantin yok diyipte tehdit de ediyorlar. Gönül ister ki kendi çıkarttıkları solüsyonu alalım. Ama Tükiye' deki kullanıcıları "enayi" yerine koymaya çalıştıkları için 1L solüsyona 1400 tl vermek gibi bir niyetimiz olamaz. Boş suyla sildiririm yine vermem. Ayıptır gerçekten çok sinirlendim bu fiyata.
1L solüsyonu 1400 tl den satan adamlardan bir de saros serisinin fiyatlarını bekliyoruz. Kim bilir onlara ne fiyat biçecekler. Üreticiler Türkiye'deki kullanıcıları iyice "enayi" bellemiş durumda. Gerçekten çok yazık..
Hocam şuda saçma ki yedek parça getirmiyorlar, orijinal kullanmanız lazım diyorlar valla kusura bakmasınlar, bu paralar verilmez, ben bu solüsyondan çok memnunum alanlarda memnun görünüyor, yorumda oldukça fazla. Deterjan 1 yıldır gelecek dendi gelmese de olurmuş.
Evet mobilya ayağı çok. Hocam cleangenius ile hiç kullanmadım. Yapay zeka da kapalı. Sürekli engel engel deyip etrafından saçma sapan dolaşıyor süre iyice uzuyor. Ama bu benim halı dan kaynaklı. Halı büyük çiçek desenli ve engel olarak görüyor. (Engelleri görmezden gel de dedim. Bu sefer de farklı açılardan yine farklı engelmiş gibi görüyor. Temizlik esnasında da engeli yoksay dedirtmiyor) O yüzden kapattım
Sadece Çarpışma dan kaçınma açık. Onu da kapatınca bu sefer her yere temas ederek ilerliyor. O yüzden kapatmadım onu. Temizlik süresi hariç gayet memnunum.
Birde bugün süpürme işi bittikten sonra komple paspasla dedim. Gayet güzel paspaslama yaptı. Tam bitirdi derken koridor kısmına dönük halıyı da paspaslaya başladı :) Bende uzaktan iptal ettim istasyona dön dedim. (halı ayarları süpürde yoksay da değil)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X